Öğretmenler günü hediye alınmaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet çok saçma konuşuyorsunuz sırf konuşmak için saldırmak için
Valla saçma konuştuğum yok ben daha bugün 7 yılı bitirdim adamla. Kimdir necidir tam olarak bu sene çözebildim. Herkesin çeşit çeşit huyu var. 6 ayda hassasiyetlerinizi bilecek kadar tanımış olabilir misiniz birbirinizi?

Bende ondan bahsediyorum aslında da insanlar saldırmak istiyor sadece anlamak istemiyor bana öyle tepki verdiğinde tamam diyip geçebilirdim ama değer vermediğini düşündüm kendisine de söyledim beklediğim karşılığı alamayınca çok üzüldüm sadece ağlamamın nedeni o çiçek için vs değil

Son 3 aydır aynı evde yaşadık haftada 3-4 gün birlikteyiz en az sürekli değilde elimden gelen her şeyi yaptım böyle bir şeyle karşılaşınca çok üzüldüm

Ben eşimin kardeşimin yakın dostumun günümü kutlamasını beklerim çiçek böcek de mutlu eder, herkesi eder. Ancak gerçekten siz dedikten sonra alsa anlamı yok ki? Tek bir anlamı olabilir gösteriş. Mışşş gibi davrabmak ki bu zaten tamamen. Hani göndermese kutlamasa sonra deseniz bekledim açıkçası keşke düşünseydin diye o zaman anlarım. Bu ne tepinmek falan.

Öğretmenlere çamur atmaya da hazır bir güruh var. Öğretmenler hediye düşkünüymüş. Allah aşkına saçmalamayın öğretmenler gününde aldığımız bir kaç güzel şiir bir buket çiçekten ötesi değil yüzde 90 öğretmen için zaten. Onu da çok görenlere gün doğurdunuz için ayrıca tebrikler konu sahibi.

Çiçek için değil bunlar için kavga çıkarın. Gelin konu açın burda. Emin olun herkesin tepkisi daha farklı olur. İlişkinizde sıkıntılarınızı ifade etmenin yanlış bi yolunu seçmişsiniz. İnsanlar da bunu eleştiriyo. Sonuçta anlattığınız kadarını biliyor herkes. İlişkinizi baştan sona bilemeyiz

Son 3 aydır aynı evde yaşadık haftada 3-4 gün birlikteyiz en az sürekli değilde elimden gelen her şeyi yaptım böyle bir şeyle karşılaşınca çok üzüldüm
Emin olun yine yeterli değil tanımak için. İlişkiniz devam ederse bu konuda hassas olduğunuzu bilir, seneye gönlünüzü yapacak bir hediye alır mesela. Bundan bahsediyorum

Artık gerçekten ögretmenlerin üniversitedeyken içecegine bir şey katıldiğini düsünüyorum, mezun olmadan ne yapiyorlar size gercekten

Bu sitedeki ogretmen konularini ilk gordugumde o kadar sasirmistim ki. Simdi de oraninin cok fazla olduguna sasiriyorum. Ogretmenlik benim en cok sevdigim ve saygi duydugum meslek grubudur ama keske bir son 10-15 senedir ogretmen olan kadinlar kendi kiymetini bilebilse. Benim zamaninda tum kadin ogretmenler hukumet gibi kadindi, sevgilim bana cicek almadi 3 saat agladim, kocam maas kartimi elimden aldi bir sey yapamiyorum cocugum babasina cok duskun vs.demelerini tahayyul edemiyorum.

Kendi içinizde böyle bir beklentiye girmenizi haklı bulurdum.Bir çiçek göndermek ne kadar zor ya da masraflı olabilir ki.Ama tepkiniz aşırı fazla olmuş.Hediyeden ziyade o düşünülmüş olma hissini yaşamak istediniz ama bu adam öyle ince bir adam değil demekki.Bunu da görmüş oldunuz böylece.Beklentinizi karşılamıyor, sizi duygusal olarak doyurmuyorsa çözümü basit.

Son zamanlarda şova dönüştü bizim camiada öğretmenler günü. Kimin eşi hangi çiçeği göndermiş hangi öğretmen öğrencilerden daha çok hediye almış saçma sapan şeyler. Bugün dersi yok okulda olmayacak diye dünden eşi okula çiçek gönderen oldu yani, bu şov değil de ne ki. Bugün evinize gönderin o çiçeği ama yok okulda herkes görecek eşi göndermiş diyecek ayyhh konuşurken bile fenalık bastı. Ben mesela branş öğretmeniyim ilkokulda, çocuklar sınıf öğretmenleriyle bir aidiyet duygusu geliştirdiği için bana çok bir şey olmaz yani maddi bir şey getireni de ben kabul etmem kendin kullanmalısın der kocamanca sarılırım. Gözlerinin içinde sevgiyi görünce her şeye yetiyor zaten. Ama yetmeyen çok kişi var ve öğretmenler

Ay inanmıyorum yaaaa Allah cevrendekilere sabır versin umarım fake konudur şaka gibiii

Azarlayarak bağırıp çağırarak çiçek aldıranı da ilk defa gördüm.

Gönülsüz yapılan iş ya baş ağrıtır ya diş

Sizler de insan yetiştiriyorsunuz ya vay halimize… toksikliğin bu kadarı. 11 yıllık evliyim, bir gün olsun eşime bana şu günde ne alacaksın, bunu al demedim. Hediye içten gelmelidir. Eğer başkalarına çiçek gelecek bana gelmeyecek diye dert ediyorsanız da kendiniz gönderirsiniz, olur biter. Bizim de mesleklerimizle ilgili günlerimiz var, kutlu olsun iyi ki varsın der geçeriz. Gerisine ne gerek var?

Siz sevgilinize daha önceden çiçek beklediğinizi belirtseniz ve almasa ne hissederdiniz saçma bulanlar
Sadece hafiften trip atar ben de onu fazla önemsemezdim artik. Bu kadar çiçek için ağlama krizlerine girmezdim. 6 aylık sevgili kim ki beni bu kadar ağlatacak. Ergen değiliz sonuçta ayrıca bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım iyi ki varsiniz

Yani neden bu kadar irdelediniz ki ve bu kadar olay çıktı. İlk önce gün geldiğinde bir baksaydınız gelip gelmediğine sonra gelmezse trip atardınız

Eskiden ben öğretmenleri olağanüstü değerli görürdüm. Elbette onlarda insan beşer şaşar ama bir öğretmen böyle de olmamalı diye düşünüyorum,insan yetiştiriyorlar,sanki daha ağır,daha görgülü olmalı. Daha eğitimli demeyeceğim yeterli eğitimi alıyorlardır diye düşünüyorum

Bu öğretmenler gününde sürekli hediye bekleyen öğretmenlerden gına geldi artık. Kimse mecbur değil buna haa içinden gelen varsa yapar o ayrı. Ama size hediye çiçek vs. getirmeyen öğrenciye de kinlenecek özenti bi kişilik gördüm sizde. Öğretmenliğe yakışmayacak ergence tavırlar bunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…