- 4 Eylül 2018
- 18.738
- 72.068
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Kendi kendine sevgilinden gelmiş gibi yollaOkulda herkesin eşi sevgilisi arkadaşı çiçek yolluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi kendine sevgilinden gelmiş gibi yollaOkulda herkesin eşi sevgilisi arkadaşı çiçek yolluyor
Mesleğime ait özel günüm var. Bu günde balolar ve yemekler düzenlenir. Meşguliyetimin günü var ama kimsenin o gün beni arayıp kutlu olsun demesini beklemedim. Bence sevgilisi haklı. Sevgilisinin öğretmeni değil ki. O zaman tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayıp çiçek yollamamız lazım.Siz onun öğretmeni değilsiniz diyenler saçmalamış net. Kendi meşguliyetlerinin günü yok ya ondan yaşamadıkları şeyi bilmiyorlar öğretmenler gününde okullar akşam yemek düzenler, tıp balosu falan mesela hiç mi duymadınız… bu özel günlerimizi yakınlarımız da kutlar. Biz anne babamla araşırız, öğretmenim mi onlar burada problem önceden söyleyip istemen olmuş. Özel günleri önemserim, önemseyen erkekleri de severim.
Tanıdığınız varsa ve yaparsanız jest olur. komşu kızı Hatice için bir şey ifade etmezsiniz belki ama öğretmen sevgiliniz varsa hediye almaktan memnun olabilirMesleğime ait özel günüm var. Bu günde balolar ve yemekler düzenlenir. Meşguliyetimin günü var ama kimsenin o gün beni arayıp kutlu olsun demesini beklemedim. Bence sevgilisi haklı. Sevgilisinin öğretmeni değil ki. O zaman tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayıp çiçek yollamamız lazım.
Sevgilimle 5 aydır bi ilişkimiz var ben 31 o 32 yaşında
Ne bu? Z kuşağı öğretmeni mi?
Bende 6 aylık yeni iliskide bir çiçek beklentisinin karşılanması gerektiğini düşünürüm. İnsan mutlu etmek ister sevgilisini ya ne bileyim bunu görmezlikten gelmek ruhsuzluk gibi geliyor bana. Konu sahibinin mesajlarından anladığım ilişkisinden genel olarak memnun değil. O yüzden saatlerce ağlamış. Duygusal olarak tatmin olmadığın ilişkiyi sürdürmenin de bir manası yok bence. Boyle bir cicek meselesinden saatlerce ağlama noktasına gelir her zaman.ya ben çoğunluk yorumuna katılmıyorum. bence haklısınız. sonuçta beklenti içinde olduğunuzu belirtmişsiniz yeni de sevgilisiniz, insan sevgilisinin gönlünü hoş etmek ister. bir de açık açık defalarca belirtmişsiniz. duygunuzu anlayıp ona göre hareket etmesi gerekirdi .
ilişkilerde böyle şeylere alınmak falan doğal bence, herkes sevgilisine mantık abidesi olarak davranmak zorunda değil. sizin özel bulduğunuz bir günü kutlamayacağını sürekli belirtmesi, duygusal olduğunuz bir anda gel bi oturup konusalım aslında şöyle şöyle demek yerine evi terk etmesi bence ofsayt.
Bende 6 aylık yeni iliskide bir çiçek beklentisinin karşılanması gerektiğini düşünürüm. İnsan mutlu etmek ister sevgilisini ya ne bileyim bunu görmezlikten gelmek ruhsuzluk gibi geliyor bana. Konu sahibinin mesajlarından anladığım ilişkisinden genel olarak memnun değil. O yüzden saatlerce ağlamış. Duygusal olarak tatmin olmadığın ilişkiyi sürdürmenin de bir manası yok bence. Boyle bir cicek meselesinden saatlerce ağlama noktasına gelir her zaman.
Cidden şu forumda bu denli saçma kaç konu olur ki.Ne bu çocukluk...Hediye al dedim ,almadı.Onun adı hediye olmaz,sipariş olur artık.Çünkü almadığını kesin olarak söyledi daha önce istediğimi de belirttim
Bence psikologa gidin. Zaten bu genel günler bana çok saçma gelir. Adamın biri kalkmış bugün canım sıkıldı günü olsun demiş. Canı sıkılanlar hediye beklemiş. İşin özeti bu.Ben öğretmenim 6 aydır bi ilişkim var sevgilime öğretmenler gününde napmayı düşünüyorsun demiştim çiçek bekliyordum. Sen benim öğretmenim değilsin ki falan dedi dalga geçti sonra hediye mi bekliyorsun napmam lazım dedi e yani dedim bende bir şey demedim tamam dedi okula çelenk göndereyim dedi güldü bende güldüm bir şeyler yapar çiçek gönderir diye düşündüm sonra bu akşam sordum hiç bir hareket görmedim çünkü çelenk mi göndercen napcan dedim ağzını aramak için . Ben niye bir şey yapayım ya dedi ne yapmam lazım dedi ne bekliyorsun allah allah dedi . Ben çıldırdım çok büyük kavga ettim ağladım çok kötü . Sonra ben bu kadar alıncağını tahmin etmedim dedi ben çok ağladım . 2-3 saat hiç konuşmadım odaya kapandım . Sonra bu saate şimdi kalktı gitti evden arabasıda yok çok üzgünüm hala ağlıyorum ben mi büyüttüm bilmiyorum.yarın okulda herkese çiçek gelecek bana hiç bir şey gelmeyecek nasıl bir his biliyor musun dedim .