Uzunnnca bir aradan sonra aslında yorum falan yazmayacaktım ama derdin benimle bazı yönlerden ortak...ben de bir lise ögrencisiyim ve ilk defa lisede, öğretmen olduğunun farkında olmayan kişilerden azar işittim. ben bunun için bir yöntem çoktan buldum bile... çok basit: sen sakın derslerle hocaları birbirine eşleştirme. o dersleri o hocalar bulmamış sonuçta...dersleri sev,hocayı sevmeyip de dersi de sevmiyorum deme sakın. şimdilik, össyi kazanana kadar içine at bu bütün hocaların laflarını. bir kenara not et. ben mezun olduğumda ve inşallah össyi kazandığımda,bana o laf eden kendini bilmez hocaya iki çift laf edecem...üstelik bir şey öğretse,tamam hakkı var üzerimde dicem ama gerçekten bir şey de öğretmiyor ki ,sınıfta sadece konu mankeni gibi masada oturuyor... mezun olduktan sonra okula gitçem ve siz hayatımda en en en gıcık olduğum şahsiyetsiniz, dicem içimde kalmıcak:))) bir arkadaşım var össyi kazandı,bir kaç arkadaşla toplanıp okullarındaki sevmedikleri bir hocaya demişler bunları:))) insan rahatlıyor gerçekten:)) yorumlarınızı okumadım ,göz gezdirdim, öğretmen her zaman haklıdır diye bir şey yok. bazı öğretmenler var ki dayağı hak ediyor.onlara söz de yetmez:)))))))))) ama öyle iyi de hocalar var ki,milletin gözü önünde birini aşağılamaktansa,tenefüste, yavrucum bir derdin varsa benimle paylaş diyebiliyorlar.işte onlar asıl öğretmenlerdir. diğerlerini öğretmen olarak görmüyorum. ama derslerime de çalışıyorum benim için hocayla ders eşleşmeli değildir. hoca ayrı ders ayrı... sakın derslere girmicem deme bence,gerçekten sen kaybedersin. mezun olunca hallederiz, o lafları onlara diyince nasılmış bakalım:)))) en azından rahatlarız yaaaa:)))) takmaaaa:)))))))))