G
gamze.1130
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gamze.1130
kötükedihüsoiyi günler arkadaşlar beni aslında en iyi yaşıtlarım anlar ama benden büyüklerde geçmiş görenlerde fikir verebilir ben çok sinirliyim şuan ve çok doluyum...ben 10.sınıftayım bugün tarih dersimiz vardı bayan hoca giriyordu hoca konuyu anlatıyordu masasında.. çoğu kişi yatıyordu bazısı dinliyordu falan benmde arkadaşım arkada oturuyordu sınıfa güneşin vurması yüzünden saati tavanda duvarlarda ışık yapıyordu hoca dediki kiminse o saat yapmasın dedi ve anlatmaya dewam etti sonra ben tgavana baktım hoca o sırada sen kalk dedi kalktım ben ne anlatıyorum burda ne senye bakıyorsn öyle hngi terbiyesizse o saatin ışığını parlatan ona diyecek bişey bulamıyorum ama sende bakıyorum öyle tavana bakıyorsn ne yapıyorsn sen saygısız falan ddi bende ne yaptımki hocam falan dedim ben ne anlatıyorum onu söyle falan dedi bnde cvp veremedim aslında bi yere kadar dersi dinliyordum ve sonuçta sözel ders ve bi süre sonra kafam dağılıyordu o sırada ışık dikkatimi çekti baktm hoca ne anlatıyorum dediğinde cvp veremedim sonra ordan bir arkadaşım dediki hocam iyide dersin akışını bozacak bişey yapmadıki konuşmadıda dersin düzenini bozmadı normal bi şekilde de uyarabilirsiniz fln dedi hoca olabilir dedi sonra yanındakininde senden farkı yok dedi arkadaşımda ters ters baktı ve söylendi bende gülümsedm ona sus dedim hoca bak birde hala gülüyorsn hiç oflama senin artık eşyanı alıp çıkman gerekir ben ne diyorum sen napıyorsn dedi bn sinirlendim size gülmedimki dedim sonra sinirle oturdum sınıfta zil çalınca arkadaşımla birlikte yanına gittik hocam azarlamanıza gerek yoktu çıkışta bi köşeye çekip söyleseniz ebn özür dilemesinide bilirdim dedim sen ne özür dileyeceksin ki dilesen nolur artık dedi arkadaşımda dediki tek dinlemeyen biz değildikki falan dedi hca dediki bnm sevmediğim şey dersimin dinlenmemesi dedi bende normalde derslerimle alaksı olmayan biri değilimki bi süre sonra dinlememişim arada oluyor dedim bugün gördük ilgini dedi bana çekti gitti yanımdan
ya ebn ne yaptım ki şimdi derdi dinlememde haklı bişey demiyorum ama kmseye rahatsızlık vermedm konuşmadım şimdi bu hoca sınıf öğretmenimizlede konuşacak ve birde derste o bişeyler der diye korkuyorum arkadaşımla kararlaştırdık dersine girmeyeceğiz sonuçta kovmaktan beter etti ne işim varki dersinde ben napim şimdi sınıf öğretmenim bişey derse ona ne derim hem benm suçum ne napmışım
ona yaptığı öğretmen olarak yakışmadı sınıf ortasında azarlaması güzel bişeymiydi bakın sakın dersine girmemezlik etme gibi şeyler demeyn ben kararlıyım çünkü altında kalmam yaptığı yanlıştı moralim çok bozuk ne günahm var napim şimdi
kötükedihüsosenağlama
ya ebn ne yaptım ki şimdi derdi dinlememde haklı bişey demiyorum ama kmseye rahatsızlık vermedm konuşmadım şimdi bu hoca sınıf öğretmenimizlede konuşacak ve birde derste o bişeyler der diye korkuyorum arkadaşımla kararlaştırdık dersine girmeyeceğiz sonuçta kovmaktan beter etti ne işim varki dersinde ben napim şimdi sınıf öğretmenim bişey derse ona ne derim hem benm suçum ne napmışım

kötükedihüsosenağlama