B Black99 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2015 357 141 18 30 20 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi e_ve_e #81 Catharsis .!.: Haksız bulamadım sizi.. Ben lisede bile sadece iki saat dersimin olduğu gün varsa o Zaman giyebiliyorum topuklu onun dışında rahat, spor kıyafetler .. Kaldı ki kreşte çok şaşırdım . Tabi o topukla depar atacak yetenekte biri ise bilemem Genişletmek için tıkla... Lise ogretmenisiniz sanırım.özel olmazsa bransinizi öğrenebilir miyim?
Catharsis .!.: Haksız bulamadım sizi.. Ben lisede bile sadece iki saat dersimin olduğu gün varsa o Zaman giyebiliyorum topuklu onun dışında rahat, spor kıyafetler .. Kaldı ki kreşte çok şaşırdım . Tabi o topukla depar atacak yetenekte biri ise bilemem Genişletmek için tıkla... Lise ogretmenisiniz sanırım.özel olmazsa bransinizi öğrenebilir miyim?
Catharsis Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2009 5.981 4.905 173 20 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi e_ve_e #82 Black99 .!.: Lise ogretmenisiniz sanırım.özel olmazsa bransinizi öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Niçin sormuştunuz ?
Black99 .!.: Lise ogretmenisiniz sanırım.özel olmazsa bransinizi öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Niçin sormuştunuz ?
nomunomuchua Susaysan sus, susmaysan afkur! Pro Üye 3 Eylül 2012 21.846 57.476 798 20 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi e_ve_e #83 Hediye beni mahcup ediyor. Bir şey istemem, iki tatlı cümle ile yazılmış mektup, şiir, resim çok daha mutlu eder desem de dinletemiyorum. İlle de bir şey alcam derseniz bir adet kupa üzerine öğretmenin ismini yazdırsanız çayını yudumlarken sizi hatırlar.. Güzel olur bence.
Hediye beni mahcup ediyor. Bir şey istemem, iki tatlı cümle ile yazılmış mektup, şiir, resim çok daha mutlu eder desem de dinletemiyorum. İlle de bir şey alcam derseniz bir adet kupa üzerine öğretmenin ismini yazdırsanız çayını yudumlarken sizi hatırlar.. Güzel olur bence.
tavsancan Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 2.630 1.191 123 42 20 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi e_ve_e #84 pembeinek .!.: 1. Kapalılar jartiyer giyemiyor mu? 2.Öğretmen açık olunca jartiyer alınabilir mi oluyor? Genişletmek için tıkla... çok güldüm gerçekten hocaya neden jartiyer düşünüyorsunuz , jartiyer alınabilecek bir hediye mi bir de bence aksesuarcıdan bilezik alın. bilmiyorum ben ne alırdım ama lcwden de bir kazak olabilir.
pembeinek .!.: 1. Kapalılar jartiyer giyemiyor mu? 2.Öğretmen açık olunca jartiyer alınabilir mi oluyor? Genişletmek için tıkla... çok güldüm gerçekten hocaya neden jartiyer düşünüyorsunuz , jartiyer alınabilecek bir hediye mi bir de bence aksesuarcıdan bilezik alın. bilmiyorum ben ne alırdım ama lcwden de bir kazak olabilir.
B Black99 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2015 357 141 18 30 21 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi e_ve_e #85 Catharsis .!.: Niçin sormuştunuz ? Genişletmek için tıkla... Merak ettim sadece bende liseye gidiyorum da.
Catharsis .!.: Niçin sormuştunuz ? Genişletmek için tıkla... Merak ettim sadece bende liseye gidiyorum da.