- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.685
- 248
hahahah haklısınız aslında..annem emekli öğretmen,konuyu düşününce oğlumun öğretmeni(5 yaşında anaokulu) aklıma gelmedi direkt annem geldi sanırımBoyunda eşarp , fular ? Var mı hala öyle öğretmen.. Yırtık kotumla deri ceketimle devlet okulunda arzı endam ediyorum da ben.
Pasta Çiçek öneriniz çok hoş ama hediyeden daha zarif bence
Velilerle ortak hareket edilebilir aslında ama üzülebilir çok doğal. O yaşta yavrum ne bilsin herkes hediye alınca o almazsa kendini kötü hisseder.
Bence de lcw den falan fular alınabilir. Çok hoş ve uygun olur.
Valla katılıyorum. Kabul etmesen uzuluyorlar beğenmedi oluyor adın. Alsan alamayan kuzular mahçup oluyor. Toptan kaldırılsın bu adet.Almasan??
Ben gereksiz buluyorum ve mahcup oluyorum 24 kasımlarda.. Toptan kaldırılsa şu adet iyi olur. Bir de herkes almıyor/alamıyor bu sefer onlar kırılacak tedirginliği yaşıyor öğretmen..
Naçizane
Velilerin yıllardır değişmeyen fikri sanırım para toplayıp altın yüzük veya kolye almak :) benim ilkokul yıllarımdan beri var bu fikir :) bana saçma geliyor altın almakhahahah haklısınız aslında..annem emekli öğretmen,konuyu düşününce oğlumun öğretmeni(5 yaşında anaokulu) aklıma gelmedi direkt annem geldi sanırım
bizimki özel okula gidiyor,bazı velilerden şöyle fikirler çıktı,herkes 100 tl versin gidip tek taş yüzük veya altın kolye alalım..öğretmenimiz de çok mutevazı spor falan bir kadın..dedim saçmalamayın...
pasta çiçek çok hoşuna gitti bayıldı hatta,en güzel öğretmenler günümü geçirdim parti yaparak dedi.
valla görgüsüzlük ötesi geliyor bana da,sanki evleniyor da altın takılacak :):)Velilerin yıllardır değişmeyen fikri sanırım para toplayıp altın yüzük veya kolye almak :) benim ilkokul yıllarımdan beri var bu fikir :) bana saçma geliyor altın almak
Vallahi benim ilkokul öğretmenim bayıla bayıla kabul ediyordu :) annem de senin öğretmen alınan hediyeden adam seçiyor derdi de kızardım o zaman sonradan hak verdimvalla görgüsüzlük ötesi geliyor bana da,sanki evleniyor da altın takılacak :):)
eminim kabul etmezdi öğretmenimiz de zaten.
Velilerin yıllardır değişmeyen fikri sanırım para toplayıp altın yüzük veya kolye almak :) benim ilkokul yıllarımdan beri var bu fikir :) bana saçma geliyor altın almak
valla görgüsüzlük ötesi geliyor bana da,sanki evleniyor da altın takılacak :):)
eminim kabul etmezdi öğretmenimiz de zaten.
Boyunda eşarp , fular ? Var mı hala öyle öğretmen.. Yırtık kotumla deri ceketimle devlet okulunda arzı endam ediyorum da ben.
Pasta Çiçek öneriniz çok hoş ama hediyeden daha zarif bence
Öyle de olabilir tabii amaBence veliler ne alsak derdinden kurtulmak için bu fikri çıkarmışlar :) İlkokul yıllarımızda biz de almıştık.
Çok sevdiğim ömrüm boyunca unutacağımı düşünmediğim öğretmenimiz de kabul etmişti :) Herhalde alışıyorlar artık.
şimdi şöyle,mesela ilkokuldan mezun olurken alınabilir öğretmene..hem hatırası kalır öğretmene..ama öğretmenler gününde olması çok saçma ..Bence veliler ne alsak derdinden kurtulmak için bu fikri çıkarmışlar :) İlkokul yıllarımızda biz de almıştık.
Çok sevdiğim ömrüm boyunca unutacağımı düşünmediğim öğretmenimiz de kabul etmişti :) Herhalde alışıyorlar artık.
Cok sukur artik kiyafet serbest.Yırtık kot mu giyiyorsunuz okulda :O
Hiç öyle bir hocamız olmamıştı şaşırdım.
Öyle de olabilir tabii amablue_ismyheart dediği gibi altın takmak bana da fazla geliyor. Netice de evlenmiyor.
konuyla alakasız ama ,anaokulu öğretmeni olup da 15 cm topuklu giyenlere çok gıcık oluyorum,oğlum 3yaşındayken devlet okulundaki öğretmeni böyleydi..tabi rahat kıyafet giyilsin itirazım aslaa yok ama 20 tane 3 yaşındaki çocukla uğraşacaksan 15 cm topuklu da giyme be kuzum ..o zaman demek ki ilgilenmiyor diyordum..ki uzun göndermedim o okula.Cok sukur artik kiyafet serbest.
Belki yirtik degil ama kot giyebiliyoruz.
Evet mesela anneler gününde öğretmenler nasıl ya resim yaptırıp ya da kompozisyon yazdırıp anneye iletmelerini istiyorsa çocukların yaptıklarını, veliler de çocuklarıyla öğretmen için el emeği bir şeyler yapabilir hem de eğlenceli olur.Bir sene yüzük, bir sene kolye almıştık. Bence de mantıklı değil. Hediye kısmına öğretmen ve veliler bir çözüm getirmeli.
Mesela öğretmen 24 kasımda herkesten içinden geldiği bir resmi çizmesini hediye olarak isteyebilir. Velilere de gerekli bilgilendirmeyi yapabilir.
Ama işte ortada böyle bir şey yoksa mecbur veliler bir şekilde çocuklarının üzülmemesi için elinden geleni yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?