Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyiydi bu1. Kapalılar jartiyer giyemiyor mu?
2.Öğretmen açık olunca jartiyer alınabilir mi oluyor?
Almasan??
Ben gereksiz buluyorum ve mahcup oluyorum 24 kasımlarda.. Toptan kaldırılsa şu adet iyi olur. Bir de herkes almıyor/alamıyor bu sefer onlar kırılacak tedirginliği yaşıyor öğretmen..
Naçizane
ooo evinin mobilyasını, beyaz eşyasını, perdesini velilere ödeten öğretmen gördük maalesef...Vallahi benim ilkokul öğretmenim bayıla bayıla kabul ediyordu :) annem de senin öğretmen alınan hediyeden adam seçiyor derdi de kızardım o zaman sonradan hak verdimgelen hediyeye göre muamele yapardı kulakları çınlasın
Malesef öyle şeyler yaşanabiliyor. Birde bizimki sadece hediyeye göre değil ana, baba mesleğine göre de sınıflandırırdı. Anne babası avukat olan bir arkadaşım vardı onlarla ailecek görüşürdü öğretmenim. Babası boyacı kaportacı olana tık yok :) Allah affetsin ne diyeyim.ooo evinin mobilyasını, beyaz eşyasını, perdesini velilere ödeten öğretmen gördük maalesef...
o hediyelerden sonra da ne hikmetse çocuklara bir ilgi bir alaka, notlar beş beş... ama çocuk mezun olup üniversite girişine gelince kocaman "0" çekebiliyor maalesef..
son 2-3 yılda meb baya esnedi kılık kıyafet konusunda yırtık kot giymesemde oldukça spor takılıyorum :)Yırtık kot mu giyiyorsunuz okulda :O
Hiç öyle bir hocamız olmamıştı şaşırdım.
Çocuk onu nasıl versin ki. Biraz fazla değil mi sanki?
1. Kapalılar jartiyer giyemiyor mu?
2.Öğretmen açık olunca jartiyer alınabilir mi oluyor?
kızım anaokuluna gidiyor bu sene hast.kreşinde..öğretmenler gününde ne alsam bana bi fikir verirmsnz?maddi olarak cüzi fikirler olursa sevinirim..((bu arada öğretmenimiz açık))
Biz sinif olarak kisi basi 10 tl.topladik.Kucuk altin alip artaniyla pasta alicaz.Boylelikle hem kucuk bir kutlama gibi oluyor hem de para veremeyen velileri aramızda idare ediyoruz.Yani sinif adina veriyoruz hediyeyi.3 yildir böyle yapiyoruz en guzeli bence...[/QUOT
keşke bizimkilerde öyle bişey yapsa böyle düşünmeye gerek kalmazdıBiz sinif olarak kisi basi 10 tl.topladik.Kucuk altin alip artaniyla pasta alicaz.Boylelikle hem kucuk bir kutlama gibi oluyor hem de para veremeyen velileri aramızda idare ediyoruz.Yani sinif adina veriyoruz hediyeyi.3 yildir böyle yapiyoruz en guzeli bence...