türbanlı olunca şal eşarp al falan diyenler olur diye belkiöğretmenin "açık" olduğunu neden belirttiniz anlamadım??? jartiyer alacak değilsiniz heralde?
hani kapalı öğr.genelde türban düşünülüyorya o yüzden..yoksa valla kötü niyetim yoköğretmenin "açık" olduğunu neden belirttiniz anlamadım??? jartiyer alacak değilsiniz heralde?
1. Kapalılar jartiyer giyemiyor mu?öğretmenin "açık" olduğunu neden belirttiniz anlamadım??? jartiyer alacak değilsiniz heralde?
valla aklıma gelmedi değil hani ama çok mu basit olur diye takıldı aklımaSu bi milyoncularda plaketler varyayilin en iyi ogretmneni vs onlardan ?
türban olarak kullanılması gerekmiyor,zarif bir eşarp alabilrsiniz,öğretmenler genelde boynunda falan da kullanırhani kapalı öğr.genelde türban düşünülüyorya o yüzden..yoksa valla kötü niyetim yok
almasam kızım üzülür çünkü herkez alıcak gb.Almasan??
Ben gereksiz buluyorum ve mahcup oluyorum 24 kasımlarda.. Toptan kaldırılsa şu adet iyi olur. Bir de herkes almıyor/alamıyor bu sefer onlar kırılacak tedirginliği yaşıyor öğretmen..
Naçizane
ironi yapmıştım anlamadınız sanırım:):)1. Kapalılar jartiyer giyemiyor mu?
2.Öğretmen açık olunca jartiyer alınabilir mi oluyor?
Boyunda eşarp , fular ? Var mı hala öyle öğretmen.. Yırtık kotumla deri ceketimle devlet okulunda arzı endam ediyorum da ben.türban olarak kullanılması gerekmiyor,zarif bir eşarp alabilrsiniz,öğretmenler genelde boynunda falan da kullanır
biz şöyle yapıyoruz;uygun olan veliler kutlamaya gidiyorlar.ne bileiym pasta vs yaparak..bir de çiçek tamamdır,öğretmenin daha çok hoşuna gidiyor.bence böyle birşey yapabilrsiniz.
İşte haklısınız.. Herkes bunun için alıyor ve öğretmen de bunu biliyor hediyenin altında eziliyor. O yüzden dedim keşke toptan kaldırılsa bu hediye işi..almasam kızım üzülür çünkü herkez alıcak gb.
almasam kızım üzülür çünkü herkez alıcak gb.
Bi fular yada sal alabilirsin. Lcwde hem ucuz hem cok hos seyler var. Max 20tl değiştirme kartida koyarsiniz begenmezse değiştirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?