• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖĞRETMENE HEDİYE

konuyla alakasız ama ,anaokulu öğretmeni olup da 15 cm topuklu giyenlere çok gıcık oluyorum,oğlum 3yaşındayken devlet okulundaki öğretmeni böyleydi..tabi rahat kıyafet giyilsin itirazım aslaa yok ama 20 tane 3 yaşındaki çocukla uğraşacaksan 15 cm topuklu da giyme be kuzum ..o zaman demek ki ilgilenmiyor diyordum..ki uzun göndermedim o okula.
Haksız bulamadım sizi.. Ben lisede bile sadece iki saat dersimin olduğu gün varsa o Zaman giyebiliyorum topuklu onun dışında rahat, spor kıyafetler ..

Kaldı ki kreşte çok şaşırdım . Tabi o topukla depar atacak yetenekte biri ise bilemem

blue_ismyheart, post: 43640437, member: 294475"]konuyla alakasız ama ,anaokulu öğretmeni olup da 15 cm topuklu giyenlere çok gıcık oluyorum,oğlum 3yaşındayken devlet okulundaki öğretmeni böyleydi..tabi rahat kıyafet giyilsin itirazım aslaa yok ama 20 tane 3 yaşındaki çocukla uğraşacaksan 15 cm topuklu da giyme be kuzum ..o zaman demek ki ilgilenmiyor diyordum..ki uzun göndermedim o okula.[/QUOTE]
Anaokulu ogretmeni degilim ama anaokuluna giden kizim var.
Benim de gordugum gercekten oldukca sik giyindikleri. Kisa etekler, topuklular.
Yardimci olarak gelen lise ogrencileri kosturuyor galiba cocuklarin pesinde daha cok.
Kizim oyle anlatiyor cunku, abla sunu oynatti abla bunu yaptirdi gibi.
Ondan kaynaklanan bir rahatlik olabilir diye dusunuyorum.

blue_ismyheart, post: 43640437, member: 294475"]konuyla alakasız ama ,anaokulu öğretmeni olup da 15 cm topuklu giyenlere çok gıcık oluyorum,oğlum 3yaşındayken devlet okulundaki öğretmeni böyleydi..tabi rahat kıyafet giyilsin itirazım aslaa yok ama 20 tane 3 yaşındaki çocukla uğraşacaksan 15 cm topuklu da giyme be kuzum ..o zaman demek ki ilgilenmiyor diyordum..ki uzun göndermedim o okula.
Yardimci olarak gelen lise ogrencileri kosturuyor galiba cocuklarin pesinde daha cok.
Ondan kaynaklanan bir rahatlik olabilir diye dusunuyorum.[/QUOTE]
Evet koşturanlar genelde stajyerler oluyor. Yada uygulamalı meslek derslerine girenler(meslek liseleri için çocuk gelişimi vs bölümü) bende meslek lisesinde gıda okurken çocukların yemeğiyle servisiyle vs biz uğraşırdık.

Ondan kaynaklanan bir rahatlik olabilir diye dusunuyorum.
Evet koşturanlar genelde stajyerler oluyor. Yada uygulamalı meslek derslerine girenler(meslek liseleri için çocuk gelişimi vs bölümü) bende meslek lisesinde gıda okurken çocukların yemeğiyle servisiyle vs biz uğraşırdık.[/QUOTE]
Biraz da tarz meselesi sanirim.
Benim icin eziyettir topuklu ayakkabi. En az dersimin oldugu gunler , o da sirf ortama uyum saglamak icin hafif topuklu ayakkabilar giyerim.
Ama bazi arkadaslar resmen incecik kalem topukla nobet tutuyorlar.
Sordum msela birine acimiyor mu ayaklarin diye, kanasa bile giyerim cok seviyorum cunku dedi

Ben Koton'dan hırka aldım birde benim kullandığım kokusunu beğendiği bir parfüm vardı onu aldım,şık bir kutuya koydum. Birde yardımcı öğretmene parfüm aldım.
Resim tab ettirdim,onuda kartona yapıştırıp kızımla birlikte süslemeyi düşünüyorum.
Belki vakit bulursam el emeği,ufak bir fikir var kafamda onuda yapacağım.

kızım anaokuluna gidiyor bu sene hast.kreşinde..öğretmenler gününde ne alsam bana bi fikir verirmsnz?maddi olarak cüzi fikirler olursa sevinirim..((bu arada öğretmenimiz açık))
Madamcoco dan birşey bulabilirsin. Ama 20 liraya pasta da alıp yollayabilirsin. Olur mu bilmeme ama şu anda canım pasta istiyor galiba. Maddiyat kısıtlıysa 3 liraya kalem al. Bence öğretmenler de aman hediyeler gelsin diye düşünmüyordur.

Ben Koton'dan hırka aldım birde benim kullandığım kokusunu beğendiği bir parfüm vardı onu aldım,şık bir kutuya koydum. Birde yardımcı öğretmene parfüm aldım.
Resim tab ettirdim,onuda kartona yapıştırıp kızımla birlikte süslemeyi düşünüyorum.
Belki vakit bulursam el emeği,ufak bir fikir var kafamda onuda yapacağım.
Ya siz kesenin ağzını açmışsınız anlaşılan. Allah kolaylık versin.

bir kaç yazan arkadaşa katılıyorum hediye olayı gerçekten çok saçma küçükken hatırlıyorum ailemin maddi durumu iyi olmamasına ragmen aşırı baskı yapıyordum , illa hediye götürücem diye , hediye olayını kim çıkarmışsa saygılarımı sunuyorum ona buradan kutlarsın sarılır öpersin tamam işte.

Back