- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
Artık devir değişti..Yırtık kot mu giyiyorsunuz okulda :O
Hiç öyle bir hocamız olmamıştı şaşırdım.
Rahat ve spor bi tarzla daha enerjik oluyor insan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık devir değişti..Yırtık kot mu giyiyorsunuz okulda :O
Hiç öyle bir hocamız olmamıştı şaşırdım.
Battaniye
Nevresim
Haksız bulamadım sizi.. Ben lisede bile sadece iki saat dersimin olduğu gün varsa o Zaman giyebiliyorum topuklu onun dışında rahat, spor kıyafetler ..konuyla alakasız ama ,anaokulu öğretmeni olup da 15 cm topuklu giyenlere çok gıcık oluyorum,oğlum 3yaşındayken devlet okulundaki öğretmeni böyleydi..tabi rahat kıyafet giyilsin itirazım aslaa yok ama 20 tane 3 yaşındaki çocukla uğraşacaksan 15 cm topuklu da giyme be kuzum ..o zaman demek ki ilgilenmiyor diyordum..ki uzun göndermedim o okula.
Anaokulu ogretmeni degilim ama anaokuluna giden kizim var.blue_ismyheart, post: 43640437, member: 294475"]konuyla alakasız ama ,anaokulu öğretmeni olup da 15 cm topuklu giyenlere çok gıcık oluyorum,oğlum 3yaşındayken devlet okulundaki öğretmeni böyleydi..tabi rahat kıyafet giyilsin itirazım aslaa yok ama 20 tane 3 yaşındaki çocukla uğraşacaksan 15 cm topuklu da giyme be kuzum ..o zaman demek ki ilgilenmiyor diyordum..ki uzun göndermedim o okula.
Evet koşturanlar genelde stajyerler oluyor. Yada uygulamalı meslek derslerine girenler(meslek liseleri için çocuk gelişimi vs bölümü) bende meslek lisesinde gıda okurken çocukların yemeğiyle servisiyle vs biz uğraşırdık.[/QUOTE]Anaokulu ogretmeni degilim ama anaokuluna giden kizim var.
Benim de gordugum gercekten oldukca sik giyindikleri. Kisa etekler, topuklular.
Yardimci olarak gelen lise ogrencileri kosturuyor galiba cocuklarin pesinde daha cok.
Kizim oyle anlatiyor cunku, abla sunu oynatti abla bunu yaptirdi gibi.
Ondan kaynaklanan bir rahatlik olabilir diye dusunuyorum.
Madamcoco dan birşey bulabilirsin. Ama 20 liraya pasta da alıp yollayabilirsin. Olur mu bilmeme ama şu anda canım pasta istiyor galiba. Maddiyat kısıtlıysa 3 liraya kalem al. Bence öğretmenler de aman hediyeler gelsin diye düşünmüyordur.kızım anaokuluna gidiyor bu sene hast.kreşinde..öğretmenler gününde ne alsam bana bi fikir verirmsnz?maddi olarak cüzi fikirler olursa sevinirim..((bu arada öğretmenimiz açık))
Ya siz kesenin ağzını açmışsınız anlaşılan. Allah kolaylık versin.Ben Koton'dan hırka aldım birde benim kullandığım kokusunu beğendiği bir parfüm vardı onu aldım,şık bir kutuya koydum. Birde yardımcı öğretmene parfüm aldım.
Resim tab ettirdim,onuda kartona yapıştırıp kızımla birlikte süslemeyi düşünüyorum.
Belki vakit bulursam el emeği,ufak bir fikir var kafamda onuda yapacağım.
Teşekkürler sizedeYa siz kesenin ağzını açmışsınız anlaşılan. Allah kolaylık versin.
Kalem alin.kızım anaokuluna gidiyor bu sene hast.kreşinde..öğretmenler gününde ne alsam bana bi fikir verirmsnz?maddi olarak cüzi fikirler olursa sevinirim..((bu arada öğretmenimiz açık))
O zaman cok guzel modern susler var oyle bir sey al mumluklkar falanvalla aklıma gelmedi değil hani ama çok mu basit olur diye takıldı aklıma
hediye arayışı içindeyim bende dekoratif ayna saat düşündüm kelebekli kalpli falan 30 tl civarında onu düşünüyorum ama kararsızım google dekoratif ayna saat yazınca çıkıyor kendi evime almıştım gayet güzel sizce nasıl olur