ÖGRETMEN SORUNU !!!!!ÇOK YORULDUMMM

Şikayet etmeli miyim bu ogretmeni???,

• evet

OY: 49 53,3%
  • hayir

OY: 43 46,7%

• Ankete Katılan
    92
O kadar anlattım bunu mu anladınız gerçekten anafikir gayet açıktı oysaki
Kusura bakmayında konu sizin incinebilecek insani duygularınıza göre de değerlendirilmemeli
özellikle de ortada öfke kontrolü olmadığının sinyallerini veren bir öğretmen varken esas problem çocuk canım mı diyelim yani
Konudan da hiç uzaklaşmadım hala evet şikayet edilmeli diyorum örnekle de nedenini açıkladım

Ceren'e anlatsam anlattığımın yarısı kadar beni çoktan anlamıştı
Yanarım yanarım ona yanarım :)
Bunları bimer e yazın hakaret içermeyen ifadelerle sadece olayları anlattın
Onunda kendisini düzeltmesi için bir vesile olur
He yoksa yanlışı zaten kimse birşey yapmaz aklanır
Ne sanıyorlar bu bimer i anlamıyorum sanki adam yiyolar

Bi kere siz annesiniz o bir öğretmen bakış açımız eğitiminiz farklı çocuk toplu olarak eğitim almaya uygun değilse değildir buna haZırbulunuşluk denir bence bir psikiyatrist görse ve size yardımcı olsa daha iyi olur problem davranışları nasıl azaltacağınıza yönelik tavsiye verir bunu hep birlikte uygularsınız bunun yolu yordamı budur

ben ugrasamiyorum diyor..
sinif cok kalabalik falan diyor ne diyecek..
ya ogretemen bazi kucuk seyleri de abetiyor gibi geliyor bana..
mesela ceren ayagini sandalyeye vuriyormus da ses cikiyormus..
bu cocuk robot degil kinoturdugu yerde hareket etmeden dursun..
yani baska okula gonderin dedi..
ben artik ugarsamam dedi yani..
somestir tatiline kadr bile beklemiyor..

Ama siz hiç çocukta suç buluyorsunuz
Hep öğretmen hatalı
Geçen bi sınava girdim öndeki adam sırayı sallıyodu o bile sinir olmama yetti konsantremi bozdu
Bazı ufak şeyler büyük problem çıkarabilir

Bakın şu konuda hata yapıyorsunuz küçük şeyleri buyutmuyordur mutlaka baya sorun cikariyordur.bunu bir kabullenmeniz lazım önce kim bilir ne kadar karışıyor sınıfın düzeni.ama su konuda çok haklisiniz baska okula gönderin ugrasamiyorum diyemez.hjc hakkı yok buna.benim yok mu sanki böyle öğrencim ne kadar zorlaniyorum ama annesine ugrasamiyorum okuldan alın demedim.u mak zorundayız bütün çocuklar sorunsuz olmak zorunda değil.ama bu sorunlu çocukların velileri de kabullenmediginde bize yardımcı olmadığında işimiz çok zorlaşıyor o çocuğa da hiçbir faydamiz olamıyor.

Geçen gün kızım sınıfta gürültü olduğu için derste bazen dikkatim dağılıyor dedi. Çünkü çocuklardan bazısı derste dinlemediği gibi sıraya kalemle vuruyor,araba getirip derste oynuyor vb.Öğretmen de bırakmış artık dinleyen dinliyor.Ne yapsın adam kadınlardan illallah etmiş.Kızsa küçücük çocuk robot mu kırk dakika otursun diyecek.Küçük şeyleri abartıyorsunuz diyecek.Bizim çocuklar bu çocuklar yüzünden eğitim alamıyor. Küçücük çocuk için söylediğin şeye bak falan demeyin.Oradaki çocukların hepsi küçük zaten.3 ay önce o küçücük dediğimiz çocuklardan biri arkadaşın çocuğunu kafasını duvarlara vurarak defalarca dövdü.Anneye söyledi ne yapayım, yararılışı böyle,çocuğum hareketli benim dedi.Öğretmene söyledi,öğretmen uyardı işe yaramadı.En son babayla iletişime geçtiler. Babanın haberi yokmuş.Baba aldı çocuğu bizimkinden özür diletti.Sonra kendi de defalarca özür diledi.Evde ne yaptı bilemem.Bir daha da o çocuk arkadaşın çocuğuna ne dokundu ne yaklaştı.Anlayacağınız bazı kadınlar çok övündükleri anneliği beceremiyor. Kadınlar çocuklarının başka çocukları ezmesinden haz alıyor resmen.Hareketliliği zeka belirtisi sanıp kendini kandırıyor,şımarttıkça şımartıyor.

+1 Bir çocuk başkalarının eğitim hakkını engelliyorsa üzgünüm ama bir kişi değil sınıfın geri kalanı düşünülmeli.

ben gerçekten hayretlerle okudum bazı yorumları. ortada dışlanan, şiddetle büyümüş ve bunu içselleştirmiş bir kız çocuğu var ve ne annesi, ne öğretmeni kimse umursamıyor kuzuyu, yazık. içim gitti inanın.

konusahibi anne, tarafsız yaklaşamamanızı anlayabiliyorum. biraz da birşeylerin eksikliği sizi daha hassas yapıyor belki ama öğretmenle didişmek yerine öğretmenden size yol göstermesini isteseniz daha iyi olur Ceren için. çocuk gerçekten kendinden büyük grupta ise zorlanır, bocalar. öğretmen ve rehber öğretmene danışın en uygun yolu bulun ve maddi durumunuz sıkıntılı biliyorum ama devlette varsa bir imkan pedagog ile Cereni görüştürün ya da en azından okulun rehber öğretmenine anlatın durumu, yardım alın.

öğretmenin etkinlik yırtması filan kabul edilemez ama şu anda Ceren için bir orta yol bulmak zorundasınız. öğretmenin de başında kaç çocuk var, devlet okulu bir de. o da ortalamayı bulmaya çalışıyor onun da işi zor.

Mavi dalgalarrr ne yaptın? Şikayet ettin mi? Son durumlar nedir bilgi versene.
sikayet etmed8m..
ama bazi seyler gordum ve suclunun 100%100 ogretmen oldugunu anladim..
cunku gecenlerde ogretmen dediki;ceren artik tuvalete giderken izin aliyor faln dedi..
denekki cocuk kurallara uyabiliyor..
ogretmen azicik dikkat etse..
hersey yoluna gidecek ama nerde..
basindan atmaya yer ariyor..
sikayet etmedim..
Allaha havale ettim..
cunku baaka okula gonderecem..
ama ogretmenlerde cogu zamn is bitiyor..

Ne zaman göndereceksin? Ne kadar erken o kadar iyi.

Çocuklarınızı terbiye etmeye çalışmayın,zaten size benzeyeceklerdir.Siz kendinizi terbiye edin yeter......
Üstün Dökmen
Çocuklarınızı terbiye etmeye çalışmayın,zaten size benzeyeceklerdir.Siz kendinizi terbiye edin yeter......
Üstün Dökmen
siz ne kadr zeytinyagli dolma gibi üste ciksanizda..
bu gerçegi degistiremeyeceksiniz bu aci gercekleri..
ogretmen var cocugun hayatini cennete ceviren ogretmen var cocugun hayatini cehenneme ceviren..
hersey ogretmende bitiyor..
ben bunu biliyorum bunu soyliyorum..
daha kucucuk minik cocuklari idare edemeyen basindan atan ogretmen olmasin ya..
ogretmensen bazi seyleei idare etmen lazim..
benim cerenimi boyle dislamaya kimsenin hakki yok..
yasi biraz buyuk olsaydi sikayet edecektim ama yasi biraz kucuk..

Çok çok çok büyük hata yapmışsınız.. Şikayet etmeniz gerekiyor. Başka okula gönderene kadar çocuğunuza neler oldu hiç düşündünüz mü? Allaha havale etmeyin, yetkili mercillere havale edin.
Çocuğunuzun herhangi bir problemi yokken o (öğretmen demeye dilim varmıyor) o kişinin bunları yapmaya zerre kadar hakkı yok inanın. Kaldı ki yasal olarak her 20 kişilik sınıfta 1 tane kaynaştırma öğrencisi bulunabilir yani zihinsel engelli vb. problemli çocuklardan bahsediyorum.
Bir anasınıfı öğretmeni nasıl olur da çocuk ayağa kalkıyor diye şikayet eder aklım almıyor. İnanın konunuzu okuyunca migrenim tuttu şimdi gidip ilaç içicem sinirimden.
Sizin çocuğunuza ne bunları söylemeye, ne de istememeye hakkı yok.
Böyle şahsiyetsiz eğitimden bihaber insanların eline bırakmayın yavrularınızı, hakkınızı arayın ne olur.
Bunları gördükçe öğretmenim demeye utanıyorum gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…