Hangisi derken bir türlü bulamadımhangisi
nerelisiniz siz?öğretmenle öğrenci arasında aşk olur mu?bunu mu sormak istediniz?İyi işte normaldır.
Seni saygıya davet ediyorumEeeeeennnnnnnnneeeeeeeeeee sen mi öğretmen??
Bilmiyorum yaa ilk defa duymuştum.Ama bir tarafta duydum.Üniversitede mi liseli mi bilemiyorum onu evlendi. Cİddi birşey ya ben onu inanmıyorum :/nerelisiniz siz?öğretmenle öğrenci arasında aşk olur mu?bunu mu sormak istediniz?
bu nasıl bır cümle ?Canını mı sıkıldın yaa
Peki yani hiçbiri iyi bir arkadaşlarımla olmadığım bu yüzden Merve bir tanedirtürkçeyi yeni mi öğreniyorsunuz?
??????????????Bilmiyorum yaa ilk defa duymuştum.Ama bir tarafta duydum.Üniversitede mi liseli mi bilemiyorum onu evlendi. Cİddi birşey ya ben onu inanmıyorum :/
Neyi davet?Seni saygıya davet ediyorum
:das.d.d. hangisi soylim ablaaaaağğğğğğbu nasıl bır cümle ?
Canını mı sıktım ya?
Canın mı sıkkın ya?
Hangısı söyle bakem ablasının gülüüüüüüüü
Yok birsey beyin bedava :)))Neyi davet?
Evet işte ben inanmıyorum orda gördüm??????????????
Basta kendi capimda duzeltmeler yapmaya calistim ekran degildir o ekran olsa duramazdin erkandir falan dedim ama anlasilicak gibi degil. Bu konu el ele tutustuk hamile kalirmiyima benziyo.
Ekran hoca yok merveyi hoslanmak. Merve yanlis anlar. Merve kurmak kafasinda yapmasin. Understaannddd yes okey
Zaaa hahahha aynen yaaaYok birsey beyin bedava :)))
Neye inanmıyorsun ne gördün :))))))Evet işte ben inanmıyorum orda gördüm
Ennee dalga mı geçtim neyi ?Kızım sen dalga geciyorsun
Yanımda olsaydın varyaaaaEnnee dalga mı geçtim neyi ?
kibledim seni :)Zaaa hahahha aynen yaaa
Peki okulumda teneffüste çaldığı dışarı çıktım.Bir erkek öğretmen bir kız öğrenci evlilik teklifi etti.Kız öğrenci kabul etti.Sonra evlendi.Çok güzeldi yaa.Ama kamera çekmeyi unuttum bu dolayı ağzım açık kaldım.Am üniversitede mi liseli mi bilmiyorum.Neye inanmıyorsun ne gördün :))))))