Öğretmen-Öğrenci Çok mu İmkansız?Yardımı açıklamak lazım...

Buse01230

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
48
3
42
Peki benim çok iyi arkadaşım ismi Merve.Benim adım Buse.Okulumda aynı sınıftayız.Sosyal (erkek) hocayla adı Ekran.Merve ve benim sırayla aynı oturuyoruz.Ekran hoca geldi.Ekran hoca da onu Merve ağır ve sürekli bakıyordu.Yine hep ders anlatırken hepte Merve uzun uzun bakıyordu.Merve şaşırttı.Hiçbiri bitmiyordu.Teneffüste Merve benle ''Ekran hocayla beni ağır ve uzun uzun bakıyordu bir şey mi var yoksa ne acaba? '' dedi.Ben bilmiyorum.Sonra Herhangi bir yere (teneffüs,sınıfta,23 nisan filan vb...) hala sürekli Merveyle bakıyordu.Ve Merve yürürken Ekran hocayla onu Merye'yi yakın yanında geçti sürekli.Bu ne acaba? Hoşlanıyor mu? Merve annesi konuştu ve aklı da geldi.Benle ''Mesela Ekran hocayla benle sahiplenmez mi? aptal mı yapardı? Yoksa birşey ne galiba? '' diye sordu.Ben bir türlü cevabı bulamıyorum. Peki sizce herkese ortaokulu 8.sınıf,liseli ve üniversitede Öğretmen-Öğrenci neler oluyor?Lütfen anlatırmısın veya açıklarmısın?

Merve'de tayt ve darlık hiçbiri giymiyor.Çok akıllıydı.Cesurydu.Çok güçlü ve demir sağlamdır.Erkekleri onu hiçbiri gelmez çünkü merve güçlü olduğu erkekleri merveyi korkuyordu.Dersleri biraz başarılıdr.Ama arkadaşları yoktu.Benim bir tanedir.

Google çeviri de Türkçe'ye çevrilmiş gibi.
Anlamakta zorlandım.
Yaa çok hızlı ve acele yazmıştım yani mobildeyim Tekrar yazalım ve düzelim.

Erkek hoca da onu Merve uzun uzun ve sürekli bakıyordu.Merve yürürken Erkek hoca da onu Merve yakın yanında geçti.Erkek hoca da Merveyle sürekli bırakılmadı.

Basta kendi capimda duzeltmeler yapmaya calistim ekran degildir o ekran olsa duramazdin erkandir falan dedim ama anlasilicak gibi degil. Bu konu el ele tutustuk hamile kalirmiyima benziyo.
Ekran hoca yok merveyi hoslanmak. Merve yanlis anlar. Merve kurmak kafasinda yapmasin. Understaannddd yes okey

46 kere görüntülenmiş bu konu. 46 kere sorulmuş bir soruyu daha soruyorum.
Ekran diye isim mi olur yahu?

Ekran isimli adamdan her şey beklenir.

Amme hizmeti yapıp Türkçe'ye çevireceğim de "Başka işin mi yok?" diyorum kendime.

Peki (???)
benim çok iyi arkadaşım ismi Merve.: Merve, benim çok iyi bir arkadaşım.
Benim adım Buse. : Benim adım Buse (Bu anlaşılıyor neyse ki.)
Okulumda aynı sınıftayız. : Okulda aynı sınıftayız.
Sosyal (erkek) hocayla adı Ekran: Sosyal bilgiler dersi hocasının adı Erkan.
Merve ve benim sırayla aynı oturuyoruz: Merveyle aynı sırada oturuyoruz.
Ekran hoca geldi: Erkan Hoca derse girdi.
Ekran hoca da onu Merve ağır ve sürekli bakıyordu: Erkan Hoca Merve'ye sürekli bakıyordu. Merve'ye doğru gözleri dalıyordu. (Ağır bakmak herhalde gözleri dalmak demek.)
Yine hep ders anlatırken hepte Merve uzun uzun bakıyordu: Derste uzun uzun Merve'ye bakıyordu.
Merve şaşırttı: Merve şaşırdı.
Hiçbiri bitmiyordu: Bakışlar bitmiyordu.
Teneffüste Merve benle ''Ekran hocayla beni ağır ve uzun uzun bakıyordu bir şey mi var yoksa ne acaba? '' dedi.: Tenefüste, Merve bana, "Erkan hoca bana derince ve uzun uzun bakıyor. Yoksa bana aşık mı oldu acaba? "dedi.
Ben bilmiyorum.: Ben bilmiyorum.
Sonra Herhangi bir yere (teneffüs,sınıfta,23 nisan filan vb...) hala sürekli Merveyle bakıyordu. :Ders dışındaki etkinliklerde ve tenefüslerde de Erkan Hoca Merve'ye bakıyor.
Ve Merve yürürken Ekran hocayla onu Merye'yi yakın yanında geçti sürekli.: Merve yürürken Erkan Hoca onun yakınından geçti.
Bu ne acaba? Hoşlanıyor mu?: Bu Erkan Hoca ne ayak? Merve'den mi hoşlanıyor?
Merve annesi konuştu ve aklı da geldi. : Merve annesiyle konuştu ve aklına da geldi. (Ne gelmiş aklına anlamadım.)
Benle ''Mesela Ekran hocayla benle sahiplenmez mi? aptal mı yapardı? Yoksa birşey ne galiba? '' diye sordu.: Bana "!!!Error!!! 404 Not Found!!!" sordu. (Yoksa bir şey? Ne galiba?)
Ben bir türlü cevabı bulamıyorum. : Ben sorduğu soruyu cevaplayamıyorum.
Peki sizce herkese ortaokulu 8.sınıf,liseli ve üniversitede Öğretmen-Öğrenci neler oluyor?: Diğer okullarda öğretmenlerle öğrenciler aşk yaşıyor mu?

Lütfen anlatırmısın veya açıklarmısın?: Beni aydınlatın.

Merve'de tayt ve darlık hiçbiri giymiyor. : Merve de tayt veya dar bir şey giymez.
Çok akıllıydı.Cesurydu.Çok güçlü ve demir sağlamdır.: Çok akıllıdır. Cesurdur. Çok güçlü ve demir gibi sağlamdır.
Erkekleri onu hiçbiri gelmez çünkü merve güçlü olduğu erkekleri merveyi korkuyordu.: Erkekler hiç onun yanına gelmez çünkü Merve güçlü olduğu için erkekleri korkutuyor.
Dersleri biraz başarılıdr.Ama arkadaşları yoktu.Benim bir tanedir.: Dersleri biraz iyidir. Ama benden başka arkadaşı yok.

---------

İşsizlikte sınır tanımıyorum. Biri beni durdursun.

İddia ediyorum, konuyu açan en fazla 10 yaşında.
Yaşı daha büyük birinin, bu kadar kötü Türkçe'si olmasını kabullenmek istemiyorum.

eğer sana da böyle sorduysa cevaplayamaman normal canım

ben zerre kadar bişey anlamadım, bu ne demek?????????
He canim he olur diyerek konuyu baglayalim bari kizlae hic birimiz anlamiyoruz
merve
buse
sosyal erkek hoca
eeekran eekra eeek eee

Zaaaa herkese benle anlamıyorlar. yani söylim.
-Sosyal hoca onu Merve'yi sürekli bakıyordu.Ama herhangi birçok kişi erkek hocalar onu Merve'yi sürekli bakıyordu.Merve birşey mi var diye panik attı.

Eh işte bu! Benim vallahi cahilim.Senin çok zekisin.

O değilde gerçekten 33 yaşındasın ve böyle ergence şeylerle mi uğraşıyorsun ?

Ancak İşitme ve konuşma engeli olanlarda bu tür yazım hataları cokça olur.. Konu sahibi bir engeliniz varmıdır?Ona göre yorum yapmaya çalışalım size ! aksi taktir de gırgıra alınacak bir konu oluşturmuşsunuz ..

Reactions: K_G
Sosyal bilgiler dersi ilkokulda var yani ilk öğretimi kapsıyor sadece
Bunlar ilkokul-ortaokul öğrencisi
evladım yavrum yavrucum,gidin teoga az kaldı ders çalışın
ekrandan size yayın gelmez

Gülmekten patladım katılıyorum konu sahibinin yaşı 10 - 12 ya da en kötüsü erkek ve aynı zamanda ergen bizimle kafa buluyor ilahi K_G alemsin çok yaşa e mi ?

Reactions: K_G
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…