şimdi doğurucamPeki benim çok iyi arkadaşım ismi Merve.Benim adım Buse.Okulumda aynı sınıftayız.Sosyal (erkek) hocayla adı Ekran.Merve ve benim sırayla aynı oturuyoruz.Ekran hoca geldi.Ekran hoca da onu Merve ağır ve sürekli bakıyordu.Yine hep ders anlatırken hepte Merve uzun uzun bakıyordu.Merve şaşırttı.Hiçbiri bitmiyordu.Teneffüste Merve benle ''Ekran hocayla beni ağır ve uzun uzun bakıyordu bir şey mi var yoksa ne acaba? '' dedi.Ben bilmiyorum.Sonra Herhangi bir yere (teneffüs,sınıfta,23 nisan filan vb...) hala sürekli Merveyle bakıyordu.Ve Merve yürürken Ekran hocayla onu Merye'yi yakın yanında geçti sürekli.Bu ne acaba? Hoşlanıyor mu? Merve annesi konuştu ve aklı da geldi.Benle ''Mesela Ekran hocayla benle sahiplenmez mi? aptal mı yapardı? Yoksa birşey ne galiba? '' diye sordu.Ben bir türlü cevabı bulamıyorum.Peki sizce herkese ortaokulu 8.sınıf,liseli ve üniversitede Öğretmen-Öğrenci neler oluyor?Lütfen anlatırmısın veya açıklarmısın?
Merve'de tayt ve darlık hiçbiri giymiyor.Çok akıllıydı.Cesurydu.Çok güçlü ve demir sağlamdır.Erkekleri onu hiçbiri gelmez çünkü merve güçlü olduğu erkekleri merveyi korkuyordu.Dersleri biraz başarılıdr.Ama arkadaşları yoktu.Benim bir tanedir.
:))))şimdi doğurucam
bu ne yaaa
Aynen :))))ay Google çeviri diye okudum resmen bu bı konu bı baslık bır yardım ıstegınımıydı anlamak mumkun degılben var gelmek sen var gitmek gibi bişe olmuş bu
Yok yaw ben acele yazdım ondaAncak İşitme ve konuşma engeli olanlarda bu tür yazım hataları cokça olur.. Konu sahibi bir engeliniz varmıdır?Ona göre yorum yapmaya çalışalım size ! aksi taktir de gırgıra alınacak bir konu oluşturmuşsunuz ..
Olabilirim.Merve de en önemlisi olan TEOG ve Mazeret sınavı çalışıyor. :)Sosyal bilgiler dersi ilkokulda var yani ilk öğretimi kapsıyor sadece
Bunlar ilkokul-ortaokul öğrencisi
evladım yavrum yavrucum,gidin teoga az kaldı ders çalışın
ekrandan size yayın gelmez
Bak 33 yaşındayım çok iyi arkadaşım varya Merve yaş 16'dır.Yani ben önce okulu okumuştum.Merve de geç okulu okudu.OndaO değilde gerçekten 33 yaşındasın ve böyle ergence şeylerle mi uğraşıyorsun ?
Hayır.Erkan Merve bakıyorduMerve erkan bakıyordu
Merve güçlü,cesurdur ama istismar yapmazdıSınıftaki erkekler neden merve den korkuyor :)))))))
Beyin bedevaaaaay Google çeviri diye okudum resmen bu bı konu bı baslık bır yardım ıstegınımıydı anlamak mumkun degılben var gelmek sen var gitmek gibi bişe olmuş bu
Maşallah.Bu nasılmış yaaaaa söyleee banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBende öğretmenim 2.ci sınıftakileri okutuyorum bana da aşk şiirleri yazıp veriyorlar .:)))