- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
Ne istismarı ya:)))Merve güçlü,cesurdur ama istismar yapmazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne istismarı ya:)))Merve güçlü,cesurdur ama istismar yapmazdı
evet kesınlıkle bedavaBeyin bedevaaaa
Yani sevilmek ve sevmek yapmazdı.Ne istismarı ya:)))
hangisiBeyin bedevaaaa
Olabilirim. :)evet kesınlıkle bedava
bu sebeple sınırsız kullanabılırsınız
İnternette istismar okuNeyin istismarı :)))
Sevilmek sevmek istismar değil :)) kızlar ben kafayı üşütüyorum galiba :)))Yani sevilmek ve sevmek yapmazdı.
Gayet güzel bu gidişle fazla yaşamaz sin :)))İnternette istismar oku
Merve böyle istismar (sevilmek,sevmek ve aşk filan) yapmazdı
Zaaa senin kafası nerdeeee??? Beyin bedavasınSevilmek sevmek istismar değil :)) kızlar ben kafayı üşütüyorum galiba :)))
Git kitap oku cnm :))Zaaa senin kafası nerdeeee??? Beyin bedavasın
Okuyorum CNM :)Git kitap oku cnm :))
iyi misiniz?siz var,normal olmak.Peki benim çok iyi arkadaşım ismi Merve.Benim adım Buse.Okulumda aynı sınıftayız.Sosyal (erkek) hocayla adı Ekran.Merve ve benim sırayla aynı oturuyoruz.Ekran hoca geldi.Ekran hoca da onu Merve ağır ve sürekli bakıyordu.Yine hep ders anlatırken hepte Merve uzun uzun bakıyordu.Merve şaşırttı.Hiçbiri bitmiyordu.Teneffüste Merve benle ''Ekran hocayla beni ağır ve uzun uzun bakıyordu bir şey mi var yoksa ne acaba? '' dedi.Ben bilmiyorum.Sonra Herhangi bir yere (teneffüs,sınıfta,23 nisan filan vb...) hala sürekli Merveyle bakıyordu.Ve Merve yürürken Ekran hocayla onu Merye'yi yakın yanında geçti sürekli.Bu ne acaba? Hoşlanıyor mu? Merve annesi konuştu ve aklı da geldi.Benle ''Mesela Ekran hocayla benle sahiplenmez mi? aptal mı yapardı? Yoksa birşey ne galiba? '' diye sordu.Ben bir türlü cevabı bulamıyorum. Peki sizce herkese ortaokulu 8.sınıf,liseli ve üniversitede Öğretmen-Öğrenci neler oluyor?Lütfen anlatırmısın veya açıklarmısın?
Merve'de tayt ve darlık hiçbiri giymiyor.Çok akıllıydı.Cesurydu.Çok güçlü ve demir sağlamdır.Erkekleri onu hiçbiri gelmez çünkü merve güçlü olduğu erkekleri merveyi korkuyordu.Dersleri biraz başarılıdr.Ama arkadaşları yoktu.Benim bir tanedir.
Eeeeeennnnnnnnneeeeeeeeeee sen mi öğretmen??Daha çok okumali sin yada Türkçeden dilbilgisi ne .. özne yüklem e çalış tatlım :)ben öğretmenim sana ders verebilirim :))
İyi işte normaldır.iyi misiniz?siz var,normal olmak.
kız buse senın asıl derdın ne canım onu de hele . yanı ıstedıgımde güzelde kullanıyon turkceyı ama canınmı sıkıldı agız dalasımı ıstıyon he abam söle .yoksa ınanmak ıstemıoyrum yanı böle abukça konuşmalara....saygısızlığa ...şımarıklığa...
İşte ciddi birşeyya bu yabancı uyruklu olabilirmi,birde kendi güya 33 yaşında en yakın arkadaşı 16 yaşındaymış ve aynı okuldalarmış, sosyal bilgiler diye dersleri varmış, ben 29 yaşındayım sosyal bilgiler dersine en son ne zaman girdim o derste ne anlatılır onu bile unuttum o kadar yani, biri kafamı buluyor anlamadım ama bize eğlenmeye yetti galiba.