• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmen Kimilik Kartı

ayeser__

mumlar yanar birer birer!
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
4.327
406
173
Öğretmen kimlik kartınız var mı? Nereden ediniliyor, çalıştığımız kurum mu hazırlıyor yoksa il/ilçe müdürlüğünden mi ediniyoruz?

benim yok canım,daha önce çalıştığım okul benden 5tl para almıştı kimlik kartı çıkarılacak diye,ilçe meb hazırlıyor demişti.sonra sordum hep geçiştirdiler,alamadım.şimdi de memleketime geldim,tayinle,okulda 3 gün çalışabildim:) yine kimliksizim:1:

canım benim ögrt. Kimlik kartım var milli eğitimden alınıyor bir resim ve 5 tl idi herhalde o zaman. lazım olur diye ögrt. Evi kimlik kartı da aldım onu da öğretmen evinden alıyorsun çalıştığın şehirden alınması lazım büyük ihtimalle çünkü kaydın orda

benim yok canım,daha önce çalıştığım okul benden 5tl para almıştı kimlik kartı çıkarılacak diye,ilçe meb hazırlıyor demişti.sonra sordum hep geçiştirdiler,alamadım.şimdi de memleketime geldim,tayinle,okulda 3 gün çalışabildim:) yine kimliksizim:1:

Tayinden önce nerde çalışıyordun canım? Biz de tayinle memlekete geldik :) önceden urfadaydık. Siz şimdi nerdesiniz?

canım ilçe milli eğitime gidip form alıyorsun başvuru için,sonra bankaya bir miktar para yatırıyorsun,-burda 4tl- sonra formu doldurup,1 fotoğraf ve üfus cüzdnın fotokopisiyle ilçe milli eğitime veriyorsun,sonra ordan takip ediyorsun,1,5 ayda filan geliyor

canım ilçe milli eğitime gidip form alıyorsun başvuru için,sonra bankaya bir miktar para yatırıyorsun,-burda 4tl- sonra formu doldurup,1 fotoğraf ve üfus cüzdnın fotokopisiyle ilçe milli eğitime veriyorsun,sonra ordan takip ediyorsun,1,5 ayda filan geliyor

Ben bankaya para yatırmamıştım milli eğitimdeki görevli almıştı makbuz karsılığı

Sağolun arkadaşlar, çok teşekkür ederim,
sekerdelisi ben aslında öğretmen kartını ö.evlerinde kullanmak için almak istemiştim. Yani gittiğinde öğretmen olduğunu gösterir bir belge niteliğinde. Öğretmen evi kartı dediğin şu para yüklenen akıllı kartlardan mı?

benim dediğim öğretmen kimlik kartları,öğretmen evi kartları için bulunduğun yerdeki öğretmen evine gidip başvuru yapıyorsun

Tayinden önce nerde çalışıyordun canım? Biz de tayinle memlekete geldik :) önceden urfadaydık. Siz şimdi nerdesiniz?
g.antebin ilçesinin köyünde çalışıyordum:)) şimdi de eş durumundan bir yiboya atandım,merkezde tek okul yiboydu,ama pişmanım,seneye nöbet tutmak zorunda kalacam oğlumu bırakıp :(((

Ben de şekerdelisi gibi Fotoğraf ve okuldan aldığım öğretmen belgesi ile ilçeden aldım kimliğimi. 5 tl karşılığında. Bekledim hazırlayıp verdiler.

Back