Ay kız sende de amma örnek varmış be anacımHocaefendi sana erkin koraydan kendim ettim kendim buldum sarkisini yollamis
Kiz bide felaket tellalligi gibi olmasin ama siz simdi son donem hocawfendiyle yakinlastinkz ya sen böyle davraninca bi nevi disariya aramizda bi durum yok gayet resmiyiz sizinle nasilsam onunlada oyleyim izlenimi vermissin gibi olmus belki hocaefendide kendisi bu yakinlasmayi kendi capinda bi ilerleme olarak gormustur senin bu davranisinla senin için onu ciddi gormedigini dusunmus olabilir tabiki bi ihtimal
Bak tanidigim tanidk bi kızla cikiyordu gayet ciddiydi kizin abisi ogrenince kiza sormus varmi oyle bisey diye kizda yok demisti onu duyunca bu erkiside demis ki demekki o ciddi dusunmutirmus ki abisine karsi inkar etmis diye bitirmis
Bak bide soyle bi ornek vereyim malum sahis malum sahis diye kalbimi kaptirdigim şahsi muhterem benim staj yaptigim yerde sorumlu gibi biseydi oda benimle bi yalnizken konusurdu ederdi samimiydi ama baskalarinin yaninda resmiydi yine konudurduk ederdik ama arada statunun verdigi belli bi mesafe oluyo topluluklarda yani bu adam bana insan icinde farkli davraniyo diye sitemlenemem cunku ustum yani ben orda calisan bile değilim yani yalnizkende bi mesafemiz hep oldu ama toplumda cok daha baskaydi ve ben hic yadirgamadim sizible hocaefendinjn oyle mi sen tek seferde harcamisin adami yani asansoryn dugmesine bassan eljn mi kirilacakti
Kız elim kırılsaydı da bassaydım dicem de mübarek gecede tövbeler olsun :)
Ya Bi hoca var okulda kadın gayet aklı başında evli mutlu çocuklu. 40 yasında falan. Diyo ki acaba seni test mi ediyo. Bazısı vardır direk açılır eder bişeyler olsun der. Ama bazısı vardır ölçer tartar biçer iyice tanımaya çalışır yavaş yavaş diyo. Hatta geçenlerde de burda da söylenmişti bunun gibi bişey. Hani hoca efendiyi benim gibi hergün gören biri olarak yapıyo bu yorumu.
Ya adamı Gayette çok ciddiye alıyorum. Evimin beyi çocuklarımın babası olacak potansiyeli görüyorum onda. Daha ne olsun gidip evlilik teklifi mi etsem ne yapsam :))
Kız senin bu malum şahıs şahsi muhterem üssün evliyse madem sana neden yakın davranmış ki neden böyle bu erkekler ya. Yetinmeyi bilmiyorlar mı
T teacherr23 gel buraya anlat örtttmeeenn sen ne yaptın :)