- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
Aynen herkes ilk sene o olaylari yasiyor sanirimEvet ilk sene bilemedim köy okulu tek öğretmendim.sonra akıllandım öyle yaptım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen herkes ilk sene o olaylari yasiyor sanirimEvet ilk sene bilemedim köy okulu tek öğretmendim.sonra akıllandım öyle yaptım :)
Tatlım sen ogretmensin ilk yakacağı n is arabaya atlayıp arkadaşının bulunduğu ile git ordaki meb müdürlüğü sana yardımcı olur ...supppprrruuiziiiniii öyle yapabilirsinİlk kez konu açıyorum. Umarım doğru başlık altındayımdır:) Bir arkadaşımla senelerdir görüşmedik. Elimde isim,soyisim,nerden kaç senesinde mezun olduğu,ne öğretmeni olduğu ve hangi ilde çalıştığı bilgileri mevcut.onun dışında bilgi yok.kendisine süpriz yapmak istiyorum.hangi okulda çalıştığını nerden öğrenebilirim? Bana yardımcı olur musunuz? :))
Sormayın. Akıllı kadınların çoğalması dileğiyleBu sayfaya üye olduğumdan beri gölgemden şüphe duyar oldum![]()
Madem üyeyi tanıyorsunuz niye buradan niye buradan böyle yazdınız kiAdı soyadı ve branşı yazınca çıkıyor google da
En azından benim tanıdıklarım çıktı canım benim. Ayrıca iyi bir araştırmacıyım özelden yaz ben bulurum istersen.
Buraya yazmış buradan cevap verdim. Zaten kolayca ulaşılan bir bilgi. Okulu öğrenip ne yapacak sanki kredi kartı şifresi istiyor. Kuzenlerimin adını soyadını yazıyorum okulu bırak resimli bilgi çıkıyor.Madem üyeyi tanıyorsunuz niye buradan niye buradan böyle yazdınız ki
Üyeyi tanıyorum. Sorun olmaz.
Seni kocaman öpüyorum cnmBuraya yazmış buradan cevap verdim. Zaten kolayca ulaşılan bir bilgi. Okulu öğrenip ne yapacak sanki kredi kartı şifresi istiyor. Kuzenlerimin adını soyadını yazıyorum okulu bırak resimli bilgi çıkıyor.
Pekimasalı kapatmam gerek:)
Akıllı telefonun azizliği mesaj yazacağına masal sosyal yazacağına paylaş yazmış
Kızlar herkese teşekkürler arkadaşı dediğiniz gibi sosyal medyadan buldum kendisi ile konuşabildim.şimdi konuyu mesajlara kapatmam gerek:) herkese teşekkürler