Öğretmen arkadaşımı arıyorum.

İlk kez konu açıyorum. Umarım doğru başlık altındayımdır:) Bir arkadaşımla senelerdir görüşmedik. Elimde isim,soyisim,nerden kaç senesinde mezun olduğu,ne öğretmeni olduğu ve hangi ilde çalıştığı bilgileri mevcut.onun dışında bilgi yok.kendisine süpriz yapmak istiyorum.hangi okulda çalıştığını nerden öğrenebilirim? Bana yardımcı olur musunuz? :))
Tatlım sen ogretmensin ilk yakacağı n is arabaya atlayıp arkadaşının bulunduğu ile git ordaki meb müdürlüğü sana yardımcı olur ...supppprrruuiziiiniii öyle yapabilirsin

Öhööö öhööö, millet mezardaki kaynının eltisini bulur bu bilgilerle el insaf. Hayra alamet değil bu arayışınız ya hadi bakalım.

Adı soyadı ve branşı yazınca çıkıyor google da
En azından benim tanıdıklarım çıktı canım benim. Ayrıca iyi bir araştırmacıyım özelden yaz ben bulurum istersen.
Madem üyeyi tanıyorsunuz niye buradan niye buradan böyle yazdınız ki

Madem üyeyi tanıyorsunuz niye buradan niye buradan böyle yazdınız ki
Buraya yazmış buradan cevap verdim. Zaten kolayca ulaşılan bir bilgi. Okulu öğrenip ne yapacak sanki kredi kartı şifresi istiyor. Kuzenlerimin adını soyadını yazıyorum okulu bırak resimli bilgi çıkıyor.

Kızlar herkese teşekkürler arkadaşı dediğiniz gibi sosyal medyadan buldum kendisi ile konuşabildim.şimdi konuyu mesajlara kapatmam gerek:) herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Yaaavvv bayanlar amma art niyetli yazmışsınız , bdv okuya okuya herkes acaip şüpheci olmuş 🤦🏻‍♀️😅 size de hal vermek lazım ortam çok bozuk. Malesef bazı arkadaşların üslubu gereksiz sert olmuş.

Ama bu arkadaş yıllardır kk kullanan, pek çok kişinin yakınen tanıdığı bir üye. Sadece bdv de filan takılmaz hiç. Öyle kötü bişey yapacak birisi değil. Sakin olun lütfen 😉

Back
X