Öğretmen arkadaşımı arıyorum.

:bicak:*Varsayımlarınıza katılıyorum* fakat niye böyle bir başlıkla sordu peki ona anlam veremedim
Sonuçta konu sahibi buraya gelip eşim beni aldatıyor vs diye bir hikaye yazsaydı herkes yardım olacaktı ki pek çok konuda da şahit oldum yok ses kayıt cihazları takip cihazları wp için casuslar vs vs adamın aldattığı kadınla ilgili hain planlar

Çkk iyi niyetli olduğunuzu düşünemedim.
Elinizde bu kadar bilgi varken sosyal medyadan bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

AbsolutPromise AbsolutPromise surpriz yapilasi bir arkadas olsa hala gorusuyor olurlardi diye dusunuyorum
Kesinlikle. Mesela ben böyle sosyal medyada sadece yakın çevrem tarafından takip edilirim. Hayatıma almak istemediğim hayatımdan çıkarttığım arkadaşım da olsa bulamaz beni. Ben zaten iletişimde kalmak istediğimle kalırdım.

@bellok
yani bir insan surpriz yapacak kadar yakin oldugu arkadasiyla neden gorusmesini kessin belliki karsi taraf muhattap olmak istemeyen bir insan
siz eski ve uzun sure gorusmediginiz bir arkadasiniza surpriz yapmak icin hangi okulda nerede falan diye arastirirmisiniz?
gorusulmeyen bir insan bu kadar cabayi hak edermi?

Yani bence erkek falan degilsin de sen sanki arkadasini degil de baskasini ariyo gibisin. Insan gorusmedigi arkadasina supriz mi yaparmis hic. Resmen bizi kekliyosun. Yani sanki bi kadinin pesine dusmus iz suruyor gibisin. Arkadas aramaktan ziyade.
Bence dogruyu yazmalisin. Bak insanlar da seni yanlis anladi su an.

Umarım ben değilimdir.Bu okulların siteye öğretmen isimlerini koymaları çok saçma . Beni de eski sevgilim böyle bulmuştu hem de müdür olunca numaram da yaziyordu . Sevimsiz durumlar olmuştu. Hiç iyi niyetli gelmediniz

İlk kez konu açıyorum. Umarım doğru başlık altındayımdır:) Bir arkadaşımla senelerdir görüşmedik. Elimde isim,soyisim,nerden kaç senesinde mezun olduğu,ne öğretmeni olduğu ve hangi ilde çalıştığı bilgileri mevcut.onun dışında bilgi yok.kendisine süpriz yapmak istiyorum.hangi okulda çalıştığını nerden öğrenebilirim? Bana yardımcı olur musunuz? :))
İnşallah bulursun tatlım.

Umarım ben değilimdir.Bu okulların siteye öğretmen isimlerini koymaları çok saçma . Beni de eski sevgilim böyle bulmuştu hem de müdür olunca numaram da yaziyordu . Sevimsiz durumlar olmuştu. Hiç iyi niyetli gelmediniz
2 hat kullaniyorum bu yuzden kafam rahat. Size de tavsiye ederim. Aksam 10dan sonra da kapatiyorum okul hattimi. Diger numarami bilmez velilerim falan. Inanin cok rahat oluyor 🙆

2 hat kullaniyorum bu yuzden kafam rahat. Size de tavsiye ederim. Aksam 10dan sonra da kapatiyorum okul hattimi. Diger numarami bilmez velilerim falan. Inanin cok rahat oluyor 🙆
Evet ilk sene bilemedim köy okulu tek öğretmendim.sonra akıllandım öyle yaptım :)

Gorusmedigin arkadasa surpriz he
O zaman polise gidin kayip deyin,onlar bulur. Hem de arkadasiniza on numara surpriz yapmis olursunuz

Adı soyadı ve branşı yazınca çıkıyor google da
En azından benim tanıdıklarım çıktı canım benim. Ayrıca iyi bir araştırmacıyım özelden yaz ben bulurum istersen.

Back
X