Nereye tayin almali

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.916
-163
68
41
Burada 5 senem doluyor yakında.ev sahibi sanırım.sene sonunda 25000 lira isteyecek.50000 maaşla gecinemem.safra tasi sorunum var, il dışına hastaneye gidiyorum.burasi büyük bur ilce değil öyle.cocugumun okulundan da memnun değiliz.cocugumun arkadaş çevresi hoşuma gitmiyor, zorbalik küfür vs.ilceden de sıkıldım.isyerimde dort senede iki sorusturmw oldu iki mudur degisti, is ortamindan memnun degilim.ama gitmek gene de korkutucu geliyor.memleketim samsunu ve ankarayi dusunuyorum ama kadro açılır mı bilmem.bekar bir anne için nereleri tavsiye edersiniz.saglik eğitim hizmetleri gelişmiş olacak.10 tercih hakkim var

Gittiğiniz yerdeki kiralara da bakın, merkeze yakın ilçe tercih edebilirsiniz belki. Ama Ankara Samsun da kiraya çıkacaksanız 25 binin altında bulur musunuz . Sanmıyorum😒

Burdur’da arkadaşımın abisi yaşıyordu kiralar vs diger illere göre daha ekonomik diye anlatıyordu tabi değişti mi bilemem belki değişmediyse bekar anne olarak size uygun olabilir, araştırın isterseniz.

Acil durumlarda cocugun hastaligi vs gibi destek isteyebileceginiz aileniz varsa onlarin oldugu sehir daha iyi olur bence

Kucuk bir ilçeye ve bahsettiğiniz sartlara göre kiraniz çok yüksek :( Samsun'da bu kadar yüksek olmaz diye düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim, küçük yerler güzel ama çocuklu yaşam için bence sıkıcı, çocuk büyüyecek spor ve aktivite imkanlarının olduğu bir yeri tercih ederdim ben olsam, büyük şehirde belediyenin imkanları da çok oluyor, samsun guzel bir tercih olabilir hayırlısı olsun hakkinizda

Back
X