Öğretmen arkadaşımı arıyorum.

Veson

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
25.387
29.837
798
İlk kez konu açıyorum. Umarım doğru başlık altındayımdır:) Bir arkadaşımla senelerdir görüşmedik. Elimde isim,soyisim,nerden kaç senesinde mezun olduğu,ne öğretmeni olduğu ve hangi ilde çalıştığı bilgileri mevcut.onun dışında bilgi yok.kendisine süpriz yapmak istiyorum.hangi okulda çalıştığını nerden öğrenebilirim? Bana yardımcı olur musunuz? :))

Hımmm.. Bana da bir dedektiflik kokusu geldi. Birilerinin kocası/sevgilisi bu kızla mı birlikte olmuş? Elinizdeki verileri mi doğrulatacaksınız? Çalıştığı yere şikayet mi edeceksiniz ne yapacaksınız?

İlk kez konu açıyorum. Umarım doğru başlık altındayımdır:) Bir arkadaşımla senelerdir görüşmedik. Elimde isim,soyisim,nerden kaç senesinde mezun olduğu,ne öğretmeni olduğu ve hangi ilde çalıştığı bilgileri mevcut.onun dışında bilgi yok.kendisine süpriz yapmak istiyorum.hangi okulda çalıştığını nerden öğrenebilirim? Bana yardımcı olur musunuz? :))

ben 2 tane ilkokul öğretmenimi sadece arama motoruna isim soyisim yazarak buldum. çok kolay yani bulmak, neden bu kadar zorlandınız anlamadım.

İsim soyisim meb yazın. Çalıştığı okul çıkıyor.

Himm:kahve: bana da garip bir istek gibi geldi. Adı soyadı var madem sosyal medyadan baksaydiniz. Vardır mutlaka bir kaydı. Ben varım ogretmen:KK54: ama ben de mesleği yapmiyorum bee :KK42:

İsim soyisim mezun olduğu okulu Go.... Yazsanız bile bir ton veri çıkar

Sosyal medya kullanmıyor mu bu arkadaş ?
Senelerdir görüşmediğiniz birinin ev yada iş adresine gidip pat diye karşsına çıkmak istemek biraz tuhaf bi istek.

Googleda isim soyisim yazınca o kişi çıkmıyorsa bulunmak istemiyordur. Bknz: ben.
Bu kadar sürpriz yapılası bir arkadaşsa da illa ki ortak tanıdıklar olması gerekir diye düşünüyorum.

Back
X