- 6 Mart 2024
- 4.932
- 6.577
- 78
- Konu Sahibi Siyah Palto
-
Kız dur bi şurda ciddi olalım iki dakıka biliyorsan cevaplaHahah kız banlanırsan çıldırırsın sen
Ay konu üste çıksın diye yazdım, sende…Kız dur bi şurda ciddi olalım iki dakıka biliyorsan cevapla
Aha ben yorumda birini görsem başkasına yorum yaparken halini hatırını soruyorum bu yasak mıSs almak ban sebebi değil diye biliyorum ama mesela konu içinde konu dışı konuşursan başka üyelerle sohbet, goygoy falan uçabilirsin.
Doğrudan bir üyeyi ya da konuyu hedef gösteremezsin, mesela duvarında konu linki veremezsin.
Hakaret, polemik, küfür doğrudan ban sebebi. Bunları yapacağına üyeyi ya da konuyu doğrudan şikayet et polemikten uzak dur.
Çok dertliyim tabikide çıksınAy konu üste çıksın diye yazdım, sende…
Bilmiyorm
Belki 1-2 nasılsın demekten zarar gelmeyebilir ama hiç belli olmaz. Konu dışı konuşamazsın.Aha ben yorumda birini görsem başkasına yorum yaparken halini hatırını soruyorum bu yasak mı
YasakAha ben yorumda birini görsem başkasına yorum yaparken halini hatırını soruyorum bu yasak mı
Nasıl yapıldığını tarif edersen senin için deneyebilirim çünkü ben yemekten etkilenmiyorumKonu sahibinin başka konusundan ekran alıp yeni konusuna getirir yoruma atarsam bu kural dışı mı ?
Başka naparsam ban yerim bilmiom ben hoydur hoydur aklıma geleni yazıyom
Şimdiden derdini seveyim senin diyenlere sevgiler ♥
Benım başka konumu ekran alıp bana atıyorsun yoruma . Bu suç değilmiş miNasıl yapıldığını tarif edersen senin için deneyebilirim çünkü ben yemekten etkilenmiyorum
Anlaşıldı teşekkür ederimBelki 1-2 nasılsın demekten zarar gelmeyebilir ama hiç belli olmaz. Konu dışı konuşamazsın.
Üyelerle ve üyelerin konularıyla ilgili konu açamazsın
Aman yok ban falan istemıyorum bacım 1 ayda yatıcam şurda … vakit gecırıyorım burda iyi kötü sosyal medyam yok şöyle iyiyimBan mı yemek istiyorsun benim sorulara gelen ban yiyor ben de dahilim buna hahaha
Teşekkür ederimEkran değil de eski konusunu link atıp yorum yapanlar var . Banlama sebebi değil diye biliyorum. Bide üyeler hakkında konu açmak yasak
nerde bulayım da bi bakayım bende kurallaraBdv kuralları var onu oku
Denedim ama eski konuların açılmuyoBenım başka konumu ekran alıp bana atıyorsun yoruma . Bu suç değilmiş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?