• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretin bana da

Siyah Palto

🦀
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
4.932
6.577
78
Konu sahibinin başka konusundan ekran alıp yeni konusuna getirir yoruma atarsam bu kural dışı mı ?

Başka naparsam ban yerim bilmiom ben hoydur hoydur aklıma geleni yazıyom 🙉🙈🙊

Şimdiden derdini seveyim senin diyenlere sevgiler ♥🌺

Ss almak ban sebebi değil diye biliyorum ama mesela konu içinde konu dışı konuşursan başka üyelerle sohbet, goygoy falan uçabilirsin.
Doğrudan bir üyeyi ya da konuyu hedef gösteremezsin, mesela duvarında konu linki veremezsin.
Hakaret, polemik, küfür doğrudan ban sebebi. Bunları yapacağına üyeyi ya da konuyu doğrudan şikayet et polemikten uzak dur.

Ss almak ban sebebi değil diye biliyorum ama mesela konu içinde konu dışı konuşursan başka üyelerle sohbet, goygoy falan uçabilirsin.
Doğrudan bir üyeyi ya da konuyu hedef gösteremezsin, mesela duvarında konu linki veremezsin.
Hakaret, polemik, küfür doğrudan ban sebebi. Bunları yapacağına üyeyi ya da konuyu doğrudan şikayet et polemikten uzak dur.
Aha ben yorumda birini görsem başkasına yorum yaparken halini hatırını soruyorum bu yasak mı 😳😳😳🙉🙉🙉

Şey de var, konu açtıysan konuyu silemezsin. İçeriği silip tamamen değiştiremezsin.
Siyaset, din gibi konularda çok dikkatli olmak gerekiyor. Ayrıca dini konu yasak, büyü bilmem ne

Konu sahibinin başka konusundan ekran alıp yeni konusuna getirir yoruma atarsam bu kural dışı mı ?

Başka naparsam ban yerim bilmiom ben hoydur hoydur aklıma geleni yazıyom 🙉🙈🙊

Şimdiden derdini seveyim senin diyenlere sevgiler ♥🌺
Nasıl yapıldığını tarif edersen senin için deneyebilirim çünkü ben yemekten etkilenmiyorum

Back
X