önce düzgün insan nasıl olunur onu empoze etsinler.
kimin kocasını ayartsam ,kime kumpas kursam,kime şantaj yapsam da zengin olsam sınıf atlasam temaları ile savaşsınlar.
Doğurup doğurup attıktan sonra 5 çocuk da doğar 10 çocukta. 3 çocuk doğurun diyorlar demesi ne kolay. Sıkıysa tüm masraflarını karşılasın lar 18 yaşına kadar bak o zaman kimler kimler yapmaz. Peh 200 400 600tl veriyorlar bu bebeğin hastane masraflarına yetmiyor.
İnat değil mi dogurmayacağım
Doktor Kezban'ın kaç çocuğu var bilmemde benim büyük görümceminde üç tane çocuğu var bizede hep ''ya üç ya hiç" derdiBunu öneren dr.kezbanın kaç tane çocuğu varmış merak ettim? Akıl verende hep farklı davranır
ama hep onu kurtaran o kadına zaten aşık biri olur. :)şimdi dizilerrdeki popüler konu karısına hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayan psikopat koca
dizi üzerinden mesaj verilecekse önce kadına şiddeti kaldırsınlar dizilerden...
Ben de ya ikiz ya hiç diyorum.Doktor Kezban'ın kaç çocuğu var bilmemde benim büyük görümceminde üç tane çocuğu var bizede hep ''ya üç ya hiç" derdi
ama hep onu kurtaran o kadına zaten aşık biri olur. :)
Az önce atv'deki yeter dizisine takıldım. Adam beyin cerrahı. Eski karısını bi eve hapsetmiş. Yeni karısını da köpek eğitir gibi eğitmeye çalışıyor. Bu dizileri hangi akla hizmet yapıyorlar anlamadım.Yani kadın her zaman erkeğe muhtaç ve aciz olarak gösteriliyor
Az önce atv'deki yeter dizisine takıldım. Adam beyin cerrahı. Eski karısını bi eve hapsetmiş. Yeni karısını da köpek eğitir gibi eğitmeye çalışıyor. Bu dizileri hangi akla hizmet yapıyorlar anlamadım.
Aa evet o da cerrahtı değil mi. Ama o diziyi seviyorum niyeyse.hatırla gönül dizisinde de psikopat koca cerrah
Az önce atv'deki yeter dizisine takıldım. Adam beyin cerrahı. Eski karısını bi eve hapsetmiş. Yeni karısını da köpek eğitir gibi eğitmeye çalışıyor. Bu dizileri hangi akla hizmet yapıyorlar anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?