Öğretim üyesinden öneri: Dizilerde aileler 3 çocuklu gösterilsin

• Konu Sahibi Konu Sahibi etkin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu güzide örnek için seni tebrik ediyorum hepimiz aydınlandık o anları yaşar gibi olduk tişikkirlir
Ne demek, ne demek.

Sen öyle Bihter'le Behlül serada sevişince çaat diye cezayı yapıştır kanala, sonra "üç çocuk". E bırakın yapsınlar o zaman yani çocuğu

Zeka fışkıriyiiiii zekaaaa
Halihazırdaki vatandaşı doyurdular da daha yok mu diyorlar. Peeehhh bana daha çok derler doğursana diye. Bu ülkenin nesine doğuracağım...

Zeka fışkıriyiiiii zekaaaa
Halihazırdaki vatandaşı doyurdular da daha yok mu diyorlar. Peeehhh bana daha çok derler doğursana diye. Bu ülkenin nesine doğuracağım...
doğurrrrr doğurmak iyidir ..bide o avatar resmin çokkkk hoş ne zamandır gözüme çarpıp,çarpıp duruyorr..

Dünya nüfüsu artıyor, sular ve besinler azalıyor kıtlığa girilecek, İstanbul'daki kalabalık malum. ne 3 çocuğundan bahsediyorsunuz?

Teşekkür ederim ben de severek kullanıyorum :) ne güzel başbaşalar değil mi ağlayan bebe yok aranızda yatcam diyen yok
aranızda yatçam dese iyi bazı bebeler kocayı başka odaya yolluyor..ama iyi koruyucudurlar benden söylemesi..

Tabi canım nüfusumuz daha da çoğalsın sonra işsizlik daha da artsın,kaynaklar tükensin ama 3 çocuk şart çünkü başka derdimiz yok. Önce dizilerde ki çarpık ilişkilere bir son versinler,taşıyıcı anne temalı bir dizi vardı adamın çocuğu olmayan karısını şeytan evli adamı süzen taşıyıcı anneyi melek yaptılar ha bide adamın şeytan karısı kız doğurdu ama melek köylü taşıyıcı annemiz 2 tane erkek,çünkü o melek kız fln doğuramaz mazalllah ama işte adamın 3 tane çocuğu oldu çok şükür. Şimdi de yine hamile metres temalı bir dizimiz var,ben dibine kadar adamım diye geziyor kahramanımız 2 tane çocuğu perişan babam annemi aldatıyor diye ama metresi hamile ve 3 tane çocuğu olacak adamın işte ne güzel gerisini düşünmeyin.

her dizide koca karısını aldatıyor,sevgilisini hamile bırakıyor ve karıları bunu kabullenip oturuyor.
töre,aşiret kavramı zihinlere yerleştiriliyor,kadınlar dayak yese bile sussun.Gösterişli villalarla ,güzel kızlar ve erkeklerle gençlerimizin zihinleri çalışıp eğitim almak yerine kolay paracılığa kayıyor.Mafyayı mafya-cık yapıyorlar .Gençleer özendiriliyor.Dini program yapamaya çalışıyorlar ama o kadar basit ağır ve gereksiz tarzda yapıyorlarki hiç bir genç ilgi ile seyretmiyor.Biri bizi gözetliyor,survivor,bugün ne giydin,evlilik programları derken beyinler uyuşuyor.
Nüfüs azalıyor doğru.Gelişmiş ve modern bir Türkiye'nin ihtiyacı olan gençlerin sayısı azaldığı için bazı kesimlerin özellikle çocuk yapması lazım.3 çocuk yapmak birşey değilde nasıl doyurup,kaliteli bir yaşantı sunacağımızı da söyleseler keşke.

Bir sosyolog olarak , Türk dizilerindeki yozlaşmaya , çarpık aile ilişkilerine parmak bassa ; bunlarla ilgili çalışmaları olduğunu paylaşsa ... Ne güzel olacakmış .

Toplum dizilerden örnek alacaksa yandık.
Malum her dizide biri birini aldatıyor ve bu olay çok normalmiş gibi gösteriliyor.Hatta çoğu komedi dizisine bile konu oluyor.Hep beraber gülüyoruz bir de.Utanç verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…