• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretim üyesinden öneri: Dizilerde aileler 3 çocuklu gösterilsin

• Konu Sahibi Konu Sahibi etkin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu dizilerin hiç birine bakmıyorum ama olurya anneme gittiğimde annem özetini anlatıyor anlatma dediğim halde ,sohbet dahi edemiyorum annemle abartılı şekilde acıklı dizilerin bağımlısı annem içinde bol şiddet, acı olacak mutlaka izliyor ,ah anne ah
Öldürülmeye çalışılan kadınlar, maddi özgürlüğü olmadığı için boyun eğen kadınlar. Hep böyle. Bir tane de kadınları aydınlatıcı yol gösterici dizi yok. Hep aciz şiddet gören aldatılan psikolojik baskı gören kadınlar.

Az doğuran ama zengin ülkelerin böyle çok çocuklu dizi film politikaları var sanırım.
Ama bizde hep bizans hep bizans senaryolar.
Çocuktan önce dizilerdeki yoz senaryolar bitmeli.

Son düzenleme:
Hımm 3 çocuk fikri dizilerle empoze edilebilir ama aynı diziler mafyalığa, aldatmaya, şiddete falan özendiremiyor yani. Ne mantık ama!

Az önce atv'deki yeter dizisine takıldım. Adam beyin cerrahı. Eski karısını bi eve hapsetmiş. Yeni karısını da köpek eğitir gibi eğitmeye çalışıyor. Bu dizileri hangi akla hizmet yapıyorlar anlamadım.

Ay gördüm içime fenalıklar geldi. Konuyu parça parça bdvden araklamışlar gibi. Sinirm bozuldu pazar pazar. Mantık hatası dolu dizi. Lan kadın 500bin lira biriktirmiş kaçmıyo. Oğlu zaten babasına benzemiş. Kızı babasıyla kalsa daha normal olurdu. En azından zengin zengin büyürdü öbür tarafta piskopat yenge büyütüyo. Kadın o adamı nerden bulmuş. Niye bu adamın ailesi yok nerdeler dememiş mi yani? Öyle evlenilir mi. Yolasım geldi kaldorsınlar o salak diziyi :D

Ay gördüm içime fenalıklar geldi. Konuyu parça parça bdvden araklamışlar gibi. Sinirm bozuldu pazar pazar. Mantık hatası dolu dizi. Lan kadın 500bin lira biriktirmiş kaçmıyo. Oğlu zaten babasına benzemiş. Kızı babasıyla kalsa daha normal olurdu. En azından zengin zengin büyürdü öbür tarafta piskopat yenge büyütüyo. Kadın o adamı nerden bulmuş. Niye bu adamın ailesi yok nerdeler dememiş mi yani? Öyle evlenilir mi. Yolasım geldi kaldorsınlar o salak diziyi :KK70:
Aynen delicesine salak bi dizi. :D o kızı neden babadan saklamış anlamadım, sen anladın mı :D

Biz burada topiklerde kamu spotu yapıp herbiri birbirinden absürt yerli dizileri seyretmeyin diyoruz site ahalisi pazar günü yerli dizi seyretmiş onu anlatıyor:KK70:
3 çocuk mu?
Eskiden büyüklerimiz 3-4 çocuk sahibi olurmuş ama o zamanlar fabrika işçisi bile fabrika kooperatiflerinden taksitle ev alabilir, evi geçindirebilir, çocuklarına bakabilir, para biriktirebilirmiş.

Ama şimdi neredeeee:KK14: tek çocuk olsun iyi yetişsin bize kafi.

Biz burada topiklerde kamu spotu yapıp herbiri birbirinden absürt yerli dizileri seyretmeyin diyoruz site ahalisi pazar günü yerli dizi seyretmiş onu anlatıyor:KK70:
3 çocuk mu?
Eskiden büyüklerimiz 3-4 çocuk sahibi olurmuş ama o zamanlar fabrika işçisi bile fabrika kooperatiflerinden taksitle ev alabilir, evi geçindirebilir, çocuklarına bakabilir, para biriktirebilirmiş.

Ama şimdi neredeeee:KK14: tek çocuk olsun iyi yetişsin bize kafi.

Munecik hava buz araba kayıyor kar lastiği pahalı napiyim eve kapandım :D :D

:KK70::KK70:
Bende evdeydim ama büyük bir azimle yerli kanallara bakmadım, kendimi tebrik ediyorum:KK70:

Tebrikler mune... Ben de bugün 7 bölüm 24 izledim, beynim fbi ajanı gibi çalışıyor şu an. Gidip iki türk dizisi izleyeyim de kendime geleyim.

Tebrikler mune... Ben de bugün 7 bölüm 24 izledim, beynim fbi ajanı gibi çalışıyor şu an. Gidip iki türk dizisi izleyeyim de kendime geleyim.
:KK70::KK70:
TLC'de woman man wild vardı, ıssız adada hayatta kalmayı öğrendim sayelerinde, kültürüm arttı, artık olgun bir kültür mantarıyım bende:KK70:
O kadar bölüm 24 izleyince Jack Bauer olmuşsundur, The X Files yeniden başlayacak diyorlar, bende ona takılırım büyük ihtimal.

Back