• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretim görevlisi başvurusu kadro derecesi hakkında?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
hiçbir yerde net birşey bulamadım. danışman hocam bile bilmiyorum dedi. yüksek lisans mezunu oldum. öğretim görevlisi ilanlarını inceliyorum, başvuranın kadro derecesinin atanma şartına sahip olması gerekmektedir diyor. ama şartlarda o bölümün yüksek lisans mezunu olma şartı yazıyor sadece. ve derecesi 1 yazıyor bu ilana başvurabilir miyim?

hiçbir yerde net birşey bulamadım. danışman hocam bile bilmiyorum dedi. yüksek lisans mezunu oldum. öğretim görevlisi ilanlarını inceliyorum, başvuranın kadro derecesinin atanma şartına sahip olması gerekmektedir diyor. ama şartlarda o bölümün yüksek lisans mezunu olma şartı yazıyor sadece. ve derecesi 1 yazıyor bu ilana başvurabilir miyim?
Bu dediğiniz sadece bir ilana mahsussa o özellikte başvuracak biri vardır. Örneğin başka kurumda 1. derecededir onun için açmışlardır. Ancak her ilan böyleyse ona göre link ya da üniv. İsmi verirseniz bakabilirim

Ben sorunuzu tam anlamadım.
Öpretim görevlisiyim
Daha detaylı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım
yeni yüksek lisans mezunu oldum, ilk kez kadrolara başvuracağım. kadro derecesi konusunu anlamadım. ilanda o bölümün yüksek lisans mezunu olmak şartını sağlıyorum ama kadro derecesi 1 yazıyor

yeni yüksek lisans mezunu oldum, ilk kez kadrolara başvuracağım. kadro derecesi konusunu anlamadım. ilanda o bölümün yüksek lisans mezunu olmak şartını sağlıyorum ama kadro derecesi 1 yazıyor

Başvurabiliyorsunuz
Siz belgelerinizi gönderin.
Bir sorun olursa zaten elerler.
Ama başvurabilirsiniz bildiğim kadarıyla

ilk kez başvurdum hem de öğrenmek adına. kadro derecesi şartlarına uyum sağlamıyor diyerek eliyorlar. kadro derecesi 1 demek 10 yıl deneyim demekmiş.

Back
X