- Konu Sahibi KucukBocuk
-
Tekrar baktım canım sevgılımınkı ıle karsılastırdım onda ogrenım yazıyo bende burs yazıyo gerı odemıcem sanırım ben bunu hala anlamadım ama gercı
kızlar yaa..
ödemelerimi baya aksatmıştım ben.. eylül ayında yüklü bir ödeme yaptım ve şu an kalan borcum (ana para) 755.69 tl...
fakat bu ödeme ekranında görünmediği için ödediğim paralar da taksitlendirmenin içinde görünüyo.. şimdi kabul edersem ödediğim paraları tekrar ödemek zorunda mı kalacağım??
kafam karıştı iyice.. arıyorum telefonla hep meşgul hep meşgul.. napıcam ben ya..
kızlar merhaba,
ben 2006-2007 de almaya başlamıştım öğrenim ve katkı kredisi,
şimdi okulu bıraktım ve evlendim, bu krediyi geri ödemek istiyorum,
ancak geri ödemem 2013 de başlıyor fakat ben şimdiden ödemek istiyorum,
geri ödemeye başlamak için ne yapmam lazım acaba,
illa ankaraya mı gitmem lazım (orada okuyordum da)
bilgisi olan paylaşsın lütfen
şimdiden teşekkürler
bende eşimin sayfasına baktım şimdi;yapılandırdık ama eski sayfa açılıyor;bu bir problem olmasın
Valla canım birkaç yerde okudum ben bunu. Bazı kişilerde aynen şu yazıyormuş :"borçlarınızı yeniden yapılandırdığınız için ödeme planına göre ödeme yapınız"
Ama genel olarak şunu diyorlar. yapılandırma yaptıktan yaklaşık 1ay sonra bu yazı çıkıyormuş. Benimki cuma günü belli olur,cuma günü bankaya ilk taksiti yatırmaya gideceğim çünkü. İnşallah bir terslik çıkmaz
of yaa
5 yıl okudum
5000 lira verdiler
geri ödeme kağıdım geldi
9000 ödeme yapıcam off offf:sinifsinif:
ayy hiç sorma ;sinirleri bozuluyor...
geri ödeme planını bilgisayarıma kaydettiğim klasörün adı " ömür törpüsü" benneyaptımki
bir ara çeyiz olarak öğrenim ve katkı kredisi borcumu götürücem sanıyorum ama ilişkim bitince o dertten de kurtuldum şimdilik... -tatlicadiarzu-
ben 2004 nisanında almaya başladım ama bana sadece allahtan öğrenim kredisi çıkmıştı 2970 ytl...,
ekim 2006da kesildi...2007 ekiminde kağıt geldi faiziyle beraber 4008 lira 6 taksit 5 kısım 3er aylık şekilde 708 ytl 6.cı 3 aylık 468 ytl. 2008 ekiminde ödemeler başladı malesef işşizim ailem ödüyor.4taksidi bitirdim şükür...arkadaşlarıma bakıyorumda belleri büküldü..9 10 milyar vs....bu hükümet kredi işini sıkı tutuyor eskiden daha rahatmış özel sektöre girenden haber alamazlarmış...eğer almayı düşünüpte burayo okuyan varsa tek diyeceğim:YANINDAN BİLE GEÇMEYİN!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?