öğrenim ve katkı kredisi geri ödemeleri

Tekrar baktım canım sevgılımınkı ıle karsılastırdım onda ogrenım yazıyo bende burs yazıyo gerı odemıcem sanırım ben bunu hala anlamadım ama gercı

burs alıyorsan geri ödemen yok sadece katkı kredisi ve öğrenim kredisi alanlar geri öder güzelim

yeniden yapılandırmaya da başvurdum...
ilk ödediğim 4500tl için bankadan kredi çekmiştim... onun üstüne bir de kalanları taksitlendirdim...
Allahım yüzümükara çıkarmasın yaa...

en çok da 1 ay önce davranmakla 2500tl fazladan faiz ödediğime yanıyorum...
ve buna neden olan zihniyeti Allaha havale ediyorum...:1closedeyes:

kızlar bir şehir efsanesine göre evlenen bayanların kredisi ailesinin sorumluluğuna geçiyormuş sırnaşık şey annemlerle dalga geçiyorum arada, evlencem gitcem siz ödersiniz diye... :dance:

ben öle de kurtulamıcam o zaman ...ufukta ne koca adayı ne de aday adayı var ... paşa paşa bana ödemek düşüyor ...:sinifsinif:

canım faizlerde indirime gitti kyk. umarım haberdar olmussundur, resmi gazetede filan da yayınlandı yani ben bundan faydalanarak kapattım katkıyı şükür . öğrenime de taksit taksit yine devam ediyorum

kızlar yaa..

ödemelerimi baya aksatmıştım ben.. eylül ayında yüklü bir ödeme yaptım ve şu an kalan borcum (ana para) 755.69 tl...

fakat bu ödeme ekranında görünmediği için ödediğim paralar da taksitlendirmenin içinde görünüyo.. şimdi kabul edersem ödediğim paraları tekrar ödemek zorunda mı kalacağım??

kafam karıştı iyice.. arıyorum telefonla hep meşgul hep meşgul.. napıcam ben ya..

kızlar merhaba,
ben 2006-2007 de almaya başlamıştım öğrenim ve katkı kredisi,
şimdi okulu bıraktım ve evlendim, bu krediyi geri ödemek istiyorum,
ancak geri ödemem 2013 de başlıyor fakat ben şimdiden ödemek istiyorum,
geri ödemeye başlamak için ne yapmam lazım acaba,
illa ankaraya mı gitmem lazım (orada okuyordum da)
bilgisi olan paylaşsın lütfen
şimdiden teşekkürler

banka dekontunla yurtkura git canım...gecikmeden bence...

ankaraya gitmen gerekmiyor canım...
googledan kredi numaralrını bul... mesela öğrenim kredi no sorgu yaz... aynı şekilde katkı aldıysan onu da öğren...ismin ve baba adını girince sana numaraları veriyor zaten...

daha sonra yine googledan öğrenim/katkı kredi geri ödeme yaz... numaranı yaz ve taksitlendirmeni; toplam borcunu gör... erkenden ödemeye başlayabilirsin elbet...
erken ödediğin için yine taksit taksit ödemen gerekmez ... sen imkanın olunca yatır onlar ne kadar yatırdıysan o adarını düşüyor... ama ödeme zamanın gelince taksit miktarı kadar yatır ki günlük faiz uygulamasınlar gecikirsen...sonra altından kalkamaz ben gibi topikler açarsın... -tatlicadiarzu-

bu numaralarla herhangi bir ziraat bankasına ödeme yapabilirsin... ödeme yaparken belirt hangi krediye ait olduğunu ve dekontları sakın atma; sakla...

küçük böcük yapılandırmaya ben de başvurdum. Ama geri ödemelerimi açtığımda hala bir değişiklik yok. Bazı kişilerde yapılandırma yaptınız ve buna göre ödemelerinizi yapınız yazıyormuş. sen de durum ne canım?

bende eşimin sayfasına baktım şimdi;yapılandırdık ama eski sayfa açılıyor;bu bir problem olmasın

bende eşimin sayfasına baktım şimdi;yapılandırdık ama eski sayfa açılıyor;bu bir problem olmasın

Valla canım birkaç yerde okudum ben bunu. Bazı kişilerde aynen şu yazıyormuş :"borçlarınızı yeniden yapılandırdığınız için ödeme planına göre ödeme yapınız"
Ama genel olarak şunu diyorlar. yapılandırma yaptıktan yaklaşık 1ay sonra bu yazı çıkıyormuş. Benimki cuma günü belli olur,cuma günü bankaya ilk taksiti yatırmaya gideceğim çünkü. İnşallah bir terslik çıkmaz

ben bakmadım canım henüz...ama yapılandırma sonrası ödeme planı sayfasının çıktısını aldım... benim ilk ödemem kasımda...

of yaa
5 yıl okudum
5000 lira verdiler
geri ödeme kağıdım geldi
9000 ödeme yapıcam off offf:sinifsinif:

of yaa
5 yıl okudum
5000 lira verdiler
geri ödeme kağıdım geldi
9000 ödeme yapıcam off offf:sinifsinif:

ayy hiç sorma ;sinirleri bozuluyor...
geri ödeme planını bilgisayarıma kaydettiğim klasörün adı " ömür törpüsü" benneyaptımki

bir ara çeyiz olarak öğrenim ve katkı kredisi borcumu götürücem sanıyorum ama ilişkim bitince o dertten de kurtuldum şimdilik... -tatlicadiarzu-

çok güzel bir isim bulmuşsun cnm kaydirigubbakcemile3
olsun cnm ne olacak çeyizinin bir parçası da o olsun
ben çeyizimin arasına koymuştum 9000 liralık borcu
hala da çeyizimde kaydirigubbakcemile3

ben 2004 nisanında almaya başladım ama bana sadece allahtan öğrenim kredisi çıkmıştı 2970 ytl...,
ekim 2006da kesildi...2007 ekiminde kağıt geldi faiziyle beraber 4008 lira 6 taksit 5 kısım 3er aylık şekilde 708 ytl 6.cı 3 aylık 468 ytl. 2008 ekiminde ödemeler başladı malesef işşizim ailem ödüyor.4taksidi bitirdim şükür...arkadaşlarıma bakıyorumda belleri büküldü..9 10 milyar vs....bu hükümet kredi işini sıkı tutuyor eskiden daha rahatmış özel sektöre girenden haber alamazlarmış...eğer almayı düşünüpte burayo okuyan varsa tek diyeceğim:YANINDAN BıLE GEÇMEYıN!

kesinlikle katılıyorum ; aklı olan krediyi duyar duymaz dönüp kaçsın..

bu arada inşallah en kısa zamanda iş bulursun canım... :teselli:

kredi mağduru arlkadaşlarım selammm bende mağdurum almaz olaydım yaa yapılandırmaya girdim 3 yıla böldürdümmm ve sinir oluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…