- Konu Sahibi KucukBocuk
Benim arkadaşta af çıkarmı diye bekliyor, sizce çıkar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf bende ödedim o katkı denen şeyi ve çok zorlandım
bana 2 yılda, ayda 80er 100er lira verdiler, alırken 3 ayda 700 küsür lira aldılar 1 senede bitti ama benide bitirdi, bi de krediyi alırken, kolay ödersiniz maaşınızdan azar azar keserler hiç ruhunuz duymaz demişlerdi, Allahtan ruhum duymadı duysa nasıl olurdu ki kafamçokkarıştı
ödemeyenler korkmasın arkadaşlar.... ödicez inşallah....... çalışıyosanız o kadar zor değil de, geciktirmemenizi tavsiye ederim a.s
birikince işin içinden çıkılmıyo....
böcüğüm ablam da ödemeye başladı yavaş yavaş, kredi çekmedi, bakalım napacak :sm_confused:
ya ben de hep plan yapıyorum... ama evdeki hesap çarşıya uymuyor be canım ya...
hep birşey çıkıyor erteleniyor...
valla çok canım sıkıldı...
Arkadaşlar almayın devlet resmen kazıklıyor. bu konuyu görünce bizim borçlara bakim dedim kyk ya girdim. iki bölüm var baktığım. birincisi Öğrenciye Ödenen Katkı Kredi Bilgileri
orda eşime toplamda 293 milyon ödenmiş. Ama ikinci yerde yani Katkı Kredisi Geri Ödeme Bilgileri yazan bölümde daha faiz işlememiş haliyle geri ödeme 837 milyon. düşünsenize geri ödemeye başlama tarihi veriyor adamlar ve üstüne zaten faizi başlamadan koymuşlar. bu arada gecikme zammı hariç hali bu.