- 16 Kasım 2008
- 120
- 57
- 298
- 34
- Konu Sahibi KucukBocuk
-
hmmm ya ben de seneye alsam mı die düşünüyodum :1shok:
şaşırdım alsam mı almasam mı Ben endüstri mühendisliği okuyrm
yani ii bi iş bulup öderim die düşünyrm ama kafamçokkarıştı
ne yapsam acaba
kızlar ben bir adım attım ... kredi çekip büyük bir kısmını ödedim ama tamamını ödeyemedim... zira borcum 7700 tl civarlarında geziyor...
ben öğrenim kredisinin ana taksit kısmına tekabül eden miktarı tamamen ödedim... ama ödeme yaparken belirtmedim bunlar ana taksitler için diye sadece öğrenim için dedim...
katkı kredisinin de 3 taksidine tekabül eden miktarını ödedim...
benim amacım en azından faiz işlemesini durdurmaktı... çünkü faize faiz eklenmiyor diye biliyorum...
bankadaki kadın öyle olmayabilir dedi ama ; bilginiz var mı ?
birde benim yaptığım ödemeleri acaba tarihsel olarak mı işleme almışlardır yani ; ilk taksit+ faizi ; 2.taksit + faizi gibi mi ? böyle olmamıştır umarım... ayın 15inden sonra güncelliyorlar ama merak ettim... en azından bildiğim gibi değilse ve düzeltme gibi bir şansım varsa yapayım istiyorum...
Küçük böcük evet tam da korktuğun gibi yapıyorlar,geçen ay borcumu kapattım tamamını bende,taksit+faizi şeklinde mahsup ederek gidiyor,yani atıyorum senin 3.4. ve devam eden taksitlerin için faiz işlemeye devam ediyor,bu yatırdığınızı ana paraya saydık,bundan sonra faiz işlemiyor gibi bir durum yok yani :teselli:
yaaa ciddimisin ... off yaaa... bunu kimle konuşabilirim ki acaba ... mafoldumben
anamm valla almaktan vazgectım :S borctan cok korkarım zaten pff :1no2:
kucuk bocugum sen bılırsın bıraz
ben kredı de aldım ogrenım de aldım dıye bılıyorum
ancak sımdı baktım benım ogrenım numaram yok
ogrenım bursum yok gıbı bırsey
borcumu sorgulattıgımda sadece kredı cıkıyo
1250 gıbı bırsey
ben senetlerı ımzalarken de buna yakın bısı ımzaladıgımı hatırlıyorum ama hıc emın de degılım
ama o zaman her ay aldıgım para neydı onu bılmıyorum
acaba yanlıs yerlere mı bakıyorum
off bende ödicem yavvvv
yerken güzeldi de öderken kötü :)
tatlim ogrenim denen kismi buldum ama yaninda burs yaziyor o zaman geri odemiyo mu oluyorum?
Bende netten taksitlendirdim. 24 ay:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?