Öğrenim kredisi sildirme?

xDerinMavix

Nirvana
Pro Üye
5 Mayıs 2013
33.831
41.264
Selam kızlar.
Evli öğrencilerin kredi borcunun silinmesi ile alakalı bir yasa yürürlüğe girecekti.
Aranızda bundan yararlanan var mı? Ya da yasallaştı mı şuan sildiriliyor mu?
Şartları ne, nereye başvurulmalı vs bilgisi olan var mı acaba?

Canim merhaba ben bu sene mezun oldum. Benim nikahim olmustu subat ayinda ogrenim kredisi aliyordum. kyk yi genclik ve spor bakanligini aradim bizzat konustum silinecek mi diye fakat silinmeyecegini oyle bir yasanin yururluge gecmedigini soylediler.

Son düzenleme:
Canim merhaba ben bu sene mezun oldum. Benim nikahim olmustu subat ayinda ogrenim kredisi aliyordum. kyk yi genclik ve spor bakanligini aradim bizzat konustum silinecek mi diye fakat silinmeyecegini oyle bir yasanin yururluge gecmedigini soylediler.

Yapma ya baya umutlanmıştık aslında.
Muhtemelen şubattan bu yana da birşey değişmemiştir değil mi?
KYK'ya mail attım ama henüz dönüş yok. Olmazsa yarın bir arar sorarım ben de diyorum.
Sağol ilgilendiğin için canım

benim nişanlımında öğrenim kredisi borcu var.askerde şuan kendisi.geciktiği için faiz bindi üzerine.babasıda ödemiyor silinecekmiş borçlar filan diye uydurdu oğluna paraya kıyamıyor.borçlar herhangi bir tarihte silindi mi hiç bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…