Anket Öğrenciyken en sevdiğiniz Ders ?

Öğrenciyken en sevdiğiniz Ders ?

• Ankete Katılan
    177
Fizik fizik fizik... Tabi yazılım da sorarsanız şimdi sql server derslerini seviyorum en kolayı çünkü :)

tarıh ve edebıyat ıkısınıde cok severdım edebıyatta hocalarla fıkır paylasacak kadar tarıhte de okul bırıncısı olacak kadar ıyıydım ehem ehem:utangac::utangac:

valla ben resimden başka ders sevmezdim.......
sevseydim belkide bi baltaya sap olurdummmmmmmmmmmmmmm

Matematik dersini de severdim ama en çok Edebiyat dersini seviyordum,
yazmayı çok seven biriyim ve şiirler benim hayatımdı,o yüzden Edebiyat derslerini iple çekerdim.
Resim dersinin öğretmenine bayılırdım yaşıyorsa Allah uzun ömür versin benim gibi çöpten adamı bile çizemeyen öğrenciye sırf ufak tefek konuşkan şirin biri olduğum için hep iyi not verirdi,yalnız resim dersinden bahsederken amma övdüm kendimi,kendini beğenmişliğinde bu kadarına pessss doğrusu:roflol:
Matematiğimde süperdir,matematik zekasına sahipsin derdi öğretmenlerim valla çok faydasını görüyorum alışveriş yaparken acayip hesap yaparım aklımdan:roflol:

valla benim en sewdiğim ders matematik..halada çk sewiorum....mesela eskiden ingilizceyi hiç sewmezdim ama bir öğretmen geldi okula artık çok iyi biliorum ingillizceyi..birseyi istiosan çalışmasın...

İngilizceydi ama keşke oraya yabancı dil yazsaydın nan.Herkezin yabancı dili ingilizce olmayabülüü.
Öğrenciyken en sevdiğim dersti ama şimdi İng.öğretmeni olunca,bööğh geldi artık yau.

türkce yi severdim ama seceneklerde yok.oyumu kullanamadim. matematige de bayilirdim:roflol::roflol::roflol:

yaa aranızda ingilizcesi çok iyi olan var mı?(lütfen cvp yazınn)ama özel msj varsa ordan yazınD:D:D:

en çok Matematigi seviyodum. halada cok severim. ama en başarısız oldugum deers de Matematiktir. bu nasıl tezattır bilmiyom.basmıyo benim kafa matematige.oysaki ne eglenceli derstir matematik:çok üzgünüm:

edebiyat-çok seviodumm ya sevdiğimm kadarda en çok o derste geveze olurdmm .hey gidi günler heyy .ösledimm ya o günlerimi

ingiliz dılı ve edebiyatı & turk dili ve edebiyatı ıkısınede bayılırdım
ahhh ah cok ozledım o derslerı gercekten cok guzel gecerdı genel kultur oldu sımdı bana orda ogrendıklerım.. vallahı cok sevıyodum yaa bak ozledım sımdı yıne :asigim:

Back