Öğrenciyim, evliyim ve dahası diyorsanız :)

Alatariell

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.704
19
37
merhaba bayanlar:) siz de benim gibi 20li yaşlarda öğrenci ve evli misiniz:) bir de üstüne bebiş mi istiyo sunuz :) gelin hepberaber burda paylaşalım :) okulla evlilik yürür mü yürümez mi? öğrenciyken çocuk yapılır mı yapılmaz mı :) hep beraber tartışalım:)süprizzzzz

Evet canım bende 20 li yaşların başında ve evliyim ve bebek çoookkkkkk istiyorum.ve okulada devam etmek istiyorum.olur heralde isteyince

olur benceeee ben ikinci öğretim okuyorum:) o yüzden akşam 4 te başlıyo derslerim fazla ağır da değil:) yaparım gibi geliyo yerimseniben

üniversite öğrencisiyim, evliyim ve 6.5 aylık hamileyim. geçtiğimiz yaz, yaz okulundaydım hamile hamile ve aldığım derslerin hepsini geçtim. gerçi bitirmeme az kaldı ama dondurdum ben 1 yıl bu yıl için. çünkü final sınavlarım doğuma denk gelecek olağanüstü bi durum olmazsa. daha sonra devam edicem. pek ala da oluyo, planlı hareket edilirse neden olmasın :CüvCüv:

O da bişey mi,
Ben 24 yaşındayım, Evliyim, Çalışıyorum, Okuyorum, Hamileydim fakat malesef düşük oldu, Yine bebek istiyorum..
: )

düşük için çok üzüldüm hayırlısı olsun

beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim kızlar. çevremdeki bir çok insan bebiş istediğimi duyunca okulla olmaz. okuyamazsın yaşın küçük ve benzeri yorumlar yapıyo. oysaki ben bebişimle aramdaki yaş farkının az olmasını istiyorum ki genç bir birey olduğunda onu anlamakta çok zorlanmayayım. ayrıca ilk bebek zevkini genç yaşlarda yaşamak istiyoruz hem eşim hem ben.

ee peki nerelerde okuyosunuz kızlar? nerelerde oturuyosunuz?:icecream:

benım yasımda 25 1 yıl olcak evlenelı az kaldı.Mastır yapıyorum.Ama bebek ıstemıyoruz daha ne kadar da cok sevsek de daha en az 2 yılımız var.Benden ufak arkadaslarım var hamıle hepsı ama okumuyorlar lıseyı bıtırıp evlendıler.Ama benım dusuncem önce karıyer snr bebek :) Durumumuz cok ıyı fakat hazır degılız gece hayatımız var arkadas gruplarımız var yanı bebekle ıdare edemeyız hayatıma bır barıyer koymayı su sıralar dusunmuyorum :) Daha gencız genclıgımızı yasayalım ondan snr ama 30 una kadar yapacagım ınsallah :)

neden olmasın ki benim çevremde çok var böle hem bebeklerini büyütüp hem ders çalışan insanlar bizim toplum nedense alışmış bi şeyi yapınca sanki başka bişeyi yapamazsın eskiden mesela evlencenmi okuycanmı die sorulurmuş ne alakaysa sanki evlenince aynı zamanda okuyamazsın :)

ben de öyle düşünüyorum hatta o yüzden evlendim erkenden:) tam tersi insanın kafası daha rahat oluyo sanki :)

Bigecim, bende aynı senin gibi düşünüyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimde "Benim okulum var, İşim var" diye ağlamıştım. Şimdi çok pişmanım ağladığıma. İnsan hemen alışıyor varlığına. Hayatını hemen onun üzerine kuruyorsun. Okulun, İşini bile ona göre ayarlıyorsun. Keşke hayatımdan çıkmasaydı. Hep özgürlüğümü kısıtlayacak diye düşünürdüm ama öyle değilmiş. Şimdi bebeğim olmadan geçen 2 yıl için üzülüyorum. Keşke en başından yapsaymışız..

Maşallah kızlar okul evlilik ve bebek hepsi bir arada götürüyorsunuz allahım nazarlardan korusunalkisalkisalkisa.s.

kızlar bu biraz hamileliği nasıl geçirdiğinize,eşinizin ne kadar anlayışlı olduguna,ve okudugunuz bolumun zorluguna gore değişir bence..
ben herşeyi yaparım başarırım modunda biri olarak ve zamanında aynı anda birsürü şeyi birarada idare etmiş biri olarak,yapamazsın diyenlere gulerdim..suan evliyim okuyorum ve hamileyim,ama gelin görün ki mide bulantısından ve halsizlikten okula gitmeyi bırakın evde yemek bile yapamıyorum hala umudumu yitirmedim gerçi,bu sene okula gidemezsem seneye cocuk olduktan sonra devam ederim diyorum ama bakalım o zaman nasıl olucak cocukla
insallah basarabiliriz

24 yasındayım evliyim..ve okula gidiyorum seneye sıtajım var ama bebeği ertiliyorum biraz daha zamanı var bu yüzden...hepsi biraz zorlayacak beni...

ben işletme okuyorum. hem de ikinci öğretim. derslerim akşam 4 te başlıyo. en gec 9 gibi bitiyo. eşim de okulumda çalışıyo :) akşam yemeklerini yemekhanede yiyoruz zaten saat 5 buçuk gibi. gece geldiğimizde de acıkmış oluyoruz atıştırmalık cici mamalar yiyoruz :)
yaparım gibi geliyo bana :) düşündüren tek şey sınav zamanlarıkafamçokkarıştı

ben de evliyken okudum hem de çift anadal yaptım. bu sene mezun oldum. ayrıca bende okul varken cocuk istedim karıyerd e yaparım cocukta hesabı ama pat deyince hamıle kalınmadıgı için olmadı okulumun bittiği ay hamıle oldugumu öğrendim. ama malesef düşük yaptım... öle yanı sekerim.. hakkında hayırlısı

Ay kızlar benimde kardeşim açık öğretim okuyo 2 yaşında çok tatlı bi oğlu var ve şimdi tekrar hamile... ilk sınavı 7 ayllık hamileyken 2. sınavıda doğuma 10 gün kalaymış ne yapıcak bilmiyorum... Ay daha çok genç 23 yaşında bu ikinci çocuk nerden çıktı bilmiyorum bide evde 2 yaşında bi çocuk varken nasıl ders çalışcak... Allah hepinizin yardımcısı olsun... Walla hamilelik hiçde kolay değil onuda söyleyim size... benim oğlumun gelmesine 23 gün kaldı ve neler çektiğimi benim durumumdakiler çok iyi bilir... Allah kolaylık size kolaylık versin... :Saruboceq:

ay bende ögrenciyim,evliyim,hamileyim ayrıca kaynana yanındayım
aöf okuyorum sınavım dogumdan hemen sonraya geliyor lohusayken yani bu yüzden dondurmayı düşünüyorum zaten kaynana yanında çalışılmıyor bebek varken hiç çalışılmaz

ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.. TAHMİN EDİYORUM ZORLUĞUNU İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KENDİ EVİNİZE ÇIKARSINIZ... :Saruboceq:

Bende aof iktisat 3. sınıftayım , 2 yıllık evliyim , tam zamanlı çalışıyorum ve hamileyim..
Kpss ye de hazırlanıyorum bir yandan..
Siz çok mütevazi davranmışsınız bence hem çalışmak hem okumak hem de evli olmak ve çocuk beklemek çok zor değil yapılabiliyor diyerek.. Bence hiç kolay değil , bu yaptığımız herkesin harcı olmayan bi iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…