Öğrenciyim, evliyim ve dahası diyorsanız :)

benım yasımda 25 1 yıl olcak evlenelı az kaldı.Mastır yapıyorum.Ama bebek ıstemıyoruz daha ne kadar da cok sevsek de daha en az 2 yılımız var.Benden ufak arkadaslarım var hamıle hepsı ama okumuyorlar lıseyı bıtırıp evlendıler.Ama benım dusuncem önce karıyer snr bebek :) Durumumuz cok ıyı fakat hazır degılız gece hayatımız var arkadas gruplarımız var yanı bebekle ıdare edemeyız hayatıma bır barıyer koymayı su sıralar dusunmuyorum :) Daha gencız genclıgımızı yasayalım ondan snr ama 30 una kadar yapacagım ınsallah :)

canım bir zamanlar senin gibi yaaşyan biri olarakk düşüncen çok yanlış benceeebekarken ve evliliğimin ilk aylarında senin gibiydim.eşim çok istedi bende nasıl olsa hemen tutmaz dedim kendi kendime ve eşimi çok sevdiğimden eşimi kırmadımmmşimdi 1 yaşında 1 oğlum var eskisi gibi yaşayaasakta hiç önemli değil dizime yatıp beni öpmesini dünyadaki hiç birşeye değişmemmmm ben her akşam bağdat caddesinde,boğazdaydım şimdi evet evdeyimmm amaaaabu harika bir duyguuuu hiç geciktirme her geçen yıl senin hamile kalmanı zorlaştırır bunu unutmaaa yaşın ilerledikçe bazı sıkıntılı dönemlere katlanmak daha zorr olacaktırr

mrb kızlar aranıza yeni katıldımmm ..çok zor olmakla beraber bende çalışıyorum evliyim geçen sene bir düşük oldu şimdi 7 aylık hamileyim açıköğretim okuyorum umarım doğumdan sonra derslere zaman bulurumkaydirigubbakcemile2

ay yalnız değilmişim çok mutlu oldum:) bende 26 yaşımdayım,evliyim,okulum hala bitmedi 3 dersim var hamile kalmak istiyorum ve çok saçma gelebilir ama ilk önce burun estetiği yaptırmak istiyorum
arkadaşlar sizce estetik olduktan hemen sonra hamile kalsam sakıncası olurmu?

mrb kislaar bende yazmak istedim,,,22 yasindayim 6 senelik evliyim yurtdisinda kaliyorum ailem yok yanimda gurbetteyim yani bazi kanunlardan dolayi esimin yanina 15 ay once gelebildim bu yuzden daha once cocuk dusunmedik,,,simdi 15 aydir dusunuyoruz doktora gittik hicbi problem olmadigini sadece hafif bi prolaktin yuksekligi oldugunu soylemisti onuda temmuzda dusurduk cok sukur,,,bende burda suan ogrenciyim dil okuluna gidiyorum ayni zamanda diploma sinavlarim vardi 4 tane ucunu kazandim 1 i kaldi oda sali gunu,,,daha sonra meslek okuluna yazilip bi 4 sene orda okumayi dusunuyorum ayni zamanda staj yada is olabilir ayni zamanda cocukda istiyoruz bencede istedikden sonra olabilir diye dusunuyorum,,,,

ben hamileymişim :KK70: bakalım artık zor olacak ama... 13 dersim var sırf bu dönem okulda. :KK70: evde kedi de vaaarrr :KK70:

Öğrenciyken herşey çok rahat tabiki.Para kazanma derdi,iş stresi vb yok.Hele bir Okulu bitirip çalışmaya başlayın.Günde 10 ssaatinizi işyerinde geçirin sonra eve gelip yemek bulaşık ,haftanın bir günü tatil o günde de çamaşır ütü.oturmaya fırsatınız olmasın hiç.Haa üstüne bir de bebğiniz olmuş olsun.Aman Allahım düşünemiyorum bu kadar yoğunluğuÜstüne bir de eş ve eşin akrabalarının derdi var tabiki.Bunu göze alacakların Allah şimdiden yardımcıları olsun diyorum.

X