Öğrencimin velisiyle bir ilişkiye başlamak... Yaş, çocuklar. Bir fikir verin lütfen?

ailesi zengindir

Serbest çalışanlar battı battı

Neyse Gönüller bir olsun

Duyulması halinde kız hoşlanmayabilir.
Veya kendi anlatabilir arkadaşlarına.
Her şeyi göze almak lazım önce.
İlişkiye başlamama sebebi değil de bir süre erteleme sebebi olabilir bence veya duyurmama.
Duyurmamak da problem olur mu düşünmek lazım.
Etik olmayan bir şey yok, sonuçları göğüsleyebilmek önemli.

Bir de konunun gidişatı sanki adam evlenmek için can atıyormuş gibi ilerliyor
Belki de hiç öyle bir niyeti yok
Adamın ciddi olmama ihtimalini de göz önüne almak gerek
Onunla da başa çıkabilecek durumda olmalı konu sahibi
Her yaşı büyük olan insan evlenmek isteyecek diye şart yok sonuçta

Adam belki hep flörtözdir dediğiniz gibi .

Özel okuldan neden aldığını gerçekten bilmiyorum yani bana söylenen sadece online olduğu için aldığı. Zaten yıl ortası tekrar almak istemediğini seneye sosyal olanakları fazla olduğu için yüz yüze eğitimde yeniden eski okuluna göndermeyi düşündüğünü söyledi. Kaldı ki adam kızına Kanada’da lise okutmayı falan düşünüyor. İlgili bir baba yani. Evde ev işlerini yapan bir hanım var onunla beraber kalıyor çocuk evde. Bu arada kendisi Uluslarası Denetçi (bunların hiç birini kendisi anlatmadı önemli göstermeye çalıştığını sanmıyorum hemen hepsini internetten öğrendim) bu sanırım ABD merkezli bir ruhsatmış uluslarası çalışıyorlar yani normal bir ofis değil. Belki o yüzden beni rahatsız etmeyin diyememiş olabilir. O günde kendisi genelde saat 5-6’ya kadar çok yoğun olduğunu eğer istersem 6’dan sonra görüşebileceğimizi söyledi ben kabul etmek istemedim hatta sanırım yanlış anlamayayım diye personelden o saatte kalan oluyor gibi bişeyde dedi. Hani farklı bir amaç yok der gibi. Ben kabul etmedim erken görüşmek istedim ve orda da yoğunluktan dolayı mahçup olduğunu hissettim bilmiyorum ilgilenmeye çalıştı üstelik mükellef temsilcilerinden de gelip giden oldu hatta başka odaya diğer müşavirlerin yanına aldılar ama selam vermem lazım özür dilerim falan dedi. Hatta sonra şehirler arası yolda yerler açık olduğu için yakın bir yerde yemek yemeyede sözleştik yakında olur büyük ihtimalle. Eşi konusunda biraz havalı ve uçarı birisi olduğunu ama başarılıda birisi olduğunu kendisi anlattı aynı fakülteden arkadaşlarmış zaten. (benim asla bir bilgim yok bilmiyorum bana anlatılan bu) Şu an eşinin ABD’de de cfa ruhsatı olduğunu finansal analist olarak çalıştığını çocuğu çok yoğun çalıştığı için istemediğini ama yazları yanına gidip 2-3 ay kaldığını biliyorum. (Eşi hakkında bunları falan yine ben internetten kendi çabamla öğrendim artık linkedin herkesin her şeyini ortaya döküyor malum) Yani durum bu bilemiyorum. Benimle de gayet ilgileniyor.

Bu isler guzellikle olmuyor ki cirkin oldugunuz icin degil siz oyle soylediginiz icin soyluyorum.mesela ben esime gore baya guzelim cevrem soyluyor bunu.hatta esimi ilk gorduklerinde sen nasil baktin ona hic yakisikli degil diyorlardi kendi cevresi bile soyluyordu.neyse ama ben hic o gozle bakmadim kalbini cok sevdim benim icin dunyanin en yakisikli adami.siz cirkin bile olsaydiniz yinede sevilmeye hakkiniz var.kalbinizin guzelligi onemli kendinizi kucumsemeyin belkide gorundugu kadar mukemmel degildir

şimdi bu yazdıklarınıza göre ortam toz pembe

ama çocuk online oldu diye devlet okuluna neden alınıyor, bence çok ciddi bir soru işareti

öğretmen olan sizsiniz bu konuda ahkam kesmek haddim değil ama online olduğu ortamda çocuğun alıştığı ortamda kalması daha doğru olmaz mı

yani yüz yüze eğitimde çocuk yeni sınıfına arkadaşlarına daha kolay kaynaşır ama online ortamda o sonradan geldi ama diğerlerinin oturmuş arkadaşlıkları var vs yeni bir ortam kurmak daha zor olur

yine Kanada da lise eğitimi düşünmek bu sıralar moda da bunu düşünen birisi dil eğitiminin temeli olan ilkokulda haftada iki saat İngilizce dersi olan devlet okuluna çocuğunu neden veriyor

özel okullar zaten geçen sene daha pandemi patlak vermeden kayıtları yaptılar, peşinatı aldılar hatta benim gibi peşin ödeyenler geçen sene Ocak ta bu senenin Haziran ayına kadar ödemeyi tamamladılar

şu çizdiğiniz profilde birisinin 35-40 bin vermemek için çocuğu okuldan almış olması cidden ilginç geldi

bence bu yemek organize işine girin daha yakın tanıyın tabii ki

iş ortamındaki muhabbetin de bir sınırı olmuştur ister istemez

bir de sizin çocuklar kaç yaşında onların babaları nerede

ilerleyen süreçte bir evlilik durumunda çocukların gelirsel yahut aileleri ile görüşme yoğunluğunun farklı olması dahi bazı sıkıntılar doğurabilir

yazdıklarım hep olumsuz gibi olmuş ama ben olumsuzları yazayım, olumluları siz yaşıyorsunuz zaten

bu hususları da göz önüne alın şeklinde bir öneri bendekiler sadece

mutluluklar

Açıkcası ben konuşmalarından niyetinin ciddi olduğu sonucuna vardım. Yani mesela gençliğinde çok başka hayalleri olduğunu ama artık güzel bir ailesi olsun istediğini insanların zamanla değiştiğini durulduğunu vs. anlattı. Yani bunlar benim özelimde değil ama genel sohbet hani konu konuyu açar o tarz yaştan bahsederken söyledi. Üstelik bilmiyorum ama öyle bir düşüncesi olsa bence seçeceği kişi ben olmam. Seçenek çok sonuçta.

Biriyle keyifli vakit geçirmek evlenmeyi gerektirmiyor işte bunu demek istiyorum
Özellikle bi evlilik yaptıktan sonra insan daha da dikkat eder bence

Çok farazi konuşuyorum şu an
Adam belki kızıyla daha iyi ilgilenilsin diye sizinle görüşüyor da olabilir
İyice değerlendirin her açıdan diyorum

Çocuğunu özel okuldan alma kısmını hiç mantıklı bulmadım
O kadar zengin insan bi yıldan azaltacağı 30 40 bini hesaplıyor olabilir mi gerçekten?
Hem de çocuğunun eğitiminden kısarak
Bu kısımdan feci işkillendim yani

Bi de sürekli kendinizi adamdan aşağı görüyorsunuz
Bu minvalde düşündüğünüz için bi yorum yapacağım
Kendi fikrim değil tam olarak
Eğlenecekse seçeceği kişi ben olmam çok seçenek var dediniz
E adam evlenecekse de tek seçenek siz olamazsınız herhalde
Çevresinde kendine daha denk birini de bulabilirdi gayet kolay

Teşekkür ederim okuldan neden aldığını inanın bilmiyorum. Tekrar tekrar söylediğim gibi bana söylenen sadece online olduğu için aldım. Bu konuyu çok irdeleme gereği de duymadım açıkcası bana bu kadar değişik bir durummuş gibi gelmedi. İngilizcesinim şu an dahi çok iyi olduğunu biliyorum yazları annesinin yanında ABD’de de olmasından dolayı aynı zamanda sanırım bunu pek önemsemiyorlar. Yemekten sonra eminim daha iyi tanıyacağız bir birimizi :) Ofiste konuşulanlar biraz daha yüzeysel kalıyor tabi benim şanssızlığım da mekanların kapalı olduğu döneme denk gelmek oldu :) Benim iki çocuğum var biri benimle diğeri babasıyla şehir dışında. Bilmiyorum onların tepkisi ne olur ama beyefendinin bunlardan haberi var. Mutluluk dilekleriniz için teşekkür ederim :)

kaçıncı sınıf olduğunu ben kaçırmışım galiba

belki de online süresinin kısa olması cazip gelmiş olabilir zira özel okullarda 7 saat online eğitim var

ekran başında saatlerce yazık diye düşünmüş olabilir

Bunu ben de diyecektim ama kaba ve olumsuz dedikleri için belirtmedim bana. Çocuğunu birtakım şeylerden kisarak zar zor özele gonderenleri tenzih ederek niye bir insan çocuğunu alır okuldan anlamıyorum. Bir de konu sahibi seneye geri diğer okula alacak diyor. Yani çocuğun duygu durumunu, alışkanlıklarını düşünmüyor mu? Okullar da acildi mesela gitti cocuk o okula. şimdi yeniden açılacak yine gidecek. Hani hep uzaktan da olacağının garantisi yoktu ki. Yani hiç zengin diye bakılmasın olaya. Zengin olup eli çok sıkı da olabilir. Bir işe yaramaz.

biraz kendinize güvenin.
Hepimiz, bir yudum huzur azıcık mutlulugun peşinde değil miyiz. Bence beyfendi sizde sizin kendinizde göremediginiz bir çok şeyi görmüş. Bence bir şans verin ilk önce kendinize.

O kısım bana da çok saçma geldi
Maddi olarak sıkıntı yok
Ama çocuğu 1 yıllığına okuldan alıyor sonra yine aynı okula verecek
Direkt insanın kafasında NİYE sorusu oluşur bence
Sıradan bi durum olarak bakamazdım ben olaya
Özellikle de bi eğitimci olarak

ever doğru vergi yapılandırma dönemi çok yogun

Açıkcası ben bunu online olduğu için böyle yaptım diyince çok üzerinde durmadım. Üstelik ilk tanışmamızda Müdür bey’in yanında neden buraya verdiniz diyemezdim. Daha ara tatilde samimiyetimiz başladı. Orda sene ortası almak istemediğini söyledi sadece. İlk dönem neden aldığını inanın bilmiyorum ancak ikinci dönem için belki de öğretmeni benim devam etmemi istememiş olabilir, çocukla öğretmen kolay bağ kuruyor sonuçta biliyorsunuz ve dışarda tanıştığı bir kadına nazaran daha çok saygı duyuyor genelde çocuklar bunu asla kendisi söylemedi ama bir tahmin.
Ama yemekte bu konuyu soracağım tekrar. Teşekkür ederim.

Normalde çok özel okulcu değildirim ama
Uzaktan eğitim konusunda özel okullarla yarışamadığımız çok açık bir şekilde ortada
Bizim adapte olmamız özel okullardan çok sonra oldu
O yüzden asıl bu dönemde çocuğum olsa özel okula verirdim
Sizinki özel okuldan alıyor

Tahmininiz yerinde olabilir
Fakat çocuk açısından sebep buysa büyük haksızlık yapılıyor
Babasının keyfine o okuldan diğerine döndürülüp duruyor

İyi şeyleri zaten siz yaşıyorsunuzdur
Ben biraz tereddüt olan konuları yazmak istedim
Bazen görüp düşünemiyoruz çünkü ana kapılıp

Umarım her şey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…