- 1 Eylül 2014
- 25.908
- 30.322
- 798
- 35
- Konu Sahibi kirginzambak
-
ailesi zengindirBilemiyorum arkadaşlar artık, getir bakalım bu ay kestiğin faturalara demedim yaniOfisinin yerinden, büyüklüğünden, yanında çalışanlardan ne bileyim arabasından hayat tarzından gittiği tatillerden falan vardığım sonuç bu zaten aşırı önemli bir konu değil bu benim için ama görüntü olarak baya iyi gibi dedim çünkü şaşırdım sadece benle bu kadar ilgilenmesine yoksa insan olsun yeter :)
Duyulması halinde kız hoşlanmayabilir.Siz kibar birisiniz yorumlardan onu anladım
Niyetiniz de gayet iyi
Velinizle ilişkiniz olması etik mi değil mi bilmiyorum ama duyulursa yanlış anlaşılmalara çok açık olur
Bir de sınıf öğretmeniymişsiniz
Sürekli aynı çocuklarla vakit geçiriyorsunuz yani
İlişkiniz etrafta duyulunca dedikoduların önünü kesemezsiniz
Yeri geliyor insan kendi çocuğunu okuturken bile bi ton kayırma lafları duyuyor
Sevgilinizin çocuğuna yaklaşımınızla ilgili çok sorun çıkar bence
Veya mutlaka bikaç öğrenciniz bunu biliyor olacak
Sevgilinizin kızına laf edilir mi bilemiyorum
Devam etmez de ayrılırsanız
Bu sefer çocuğa veya velisine diğer çocuklarla eşit davranabilir misiniz?
Bunları iyi düşünüp başlayın ilişkinize bence
Aşık olmak çok güzel tabi ki ama
Belli bir olgunlukta olduğunuz için tüm yönleriyle değerlendirin
Rica ederim ama iyi ki mezun olmusum dedirttiniz. Mevcut sistemdeki ogreticilerle okuyamazmisim. ( Kendinizi, genclere gore kucumseyici paragraflarinizi okuduktan sonra anladim.)
Bir de konunun gidişatı sanki adam evlenmek için can atıyormuş gibi ilerliyorDuyulması halinde kız hoşlanmayabilir.
Veya kendi anlatabilir arkadaşlarına.
Her şeyi göze almak lazım önce.
İlişkiye başlamama sebebi değil de bir süre erteleme sebebi olabilir bence veya duyurmama.
Duyurmamak da problem olur mu düşünmek lazım.
Etik olmayan bir şey yok, sonuçları göğüsleyebilmek önemli.
Adam belki hep flörtözdir dediğiniz gibi .Bir de konunun gidişatı sanki adam evlenmek için can atıyormuş gibi ilerliyor
Belki de hiç öyle bir niyeti yok
Adamın ciddi olmama ihtimalini de göz önüne almak gerek
Onunla da başa çıkabilecek durumda olmalı konu sahibi
Her yaşı büyük olan insan evlenmek isteyecek diye şart yok sonuçta
Özel okuldan neden aldığını gerçekten bilmiyorum yani bana söylenen sadece online olduğu için aldığı. Zaten yıl ortası tekrar almak istemediğini seneye sosyal olanakları fazla olduğu için yüz yüze eğitimde yeniden eski okuluna göndermeyi düşündüğünü söyledi. Kaldı ki adam kızına Kanada’da lise okutmayı falan düşünüyor. İlgili bir baba yani. Evde ev işlerini yapan bir hanım var onunla beraber kalıyor çocuk evde. Bu arada kendisi Uluslarası Denetçi (bunların hiç birini kendisi anlatmadı önemli göstermeye çalıştığını sanmıyorum hemen hepsini internetten öğrendim) bu sanırım ABD merkezli bir ruhsatmış uluslarası çalışıyorlar yani normal bir ofis değil. Belki o yüzden beni rahatsız etmeyin diyememiş olabilir. O günde kendisi genelde saat 5-6’ya kadar çok yoğun olduğunu eğer istersem 6’dan sonra görüşebileceğimizi söyledi ben kabul etmek istemedim hatta sanırım yanlış anlamayayım diye personelden o saatte kalan oluyor gibi bişeyde dedi. Hani farklı bir amaç yok der gibi. Ben kabul etmedim erken görüşmek istedim ve orda da yoğunluktan dolayı mahçup olduğunu hissettim bilmiyorum ilgilenmeye çalıştı üstelik mükellef temsilcilerinden de gelip giden oldu hatta başka odaya diğer müşavirlerin yanına aldılar ama selam vermem lazım özür dilerim falan dedi. Hatta sonra şehirler arası yolda yerler açık olduğu için yakın bir yerde yemek yemeyede sözleştik yakında olur büyük ihtimalle. Eşi konusunda biraz havalı ve uçarı birisi olduğunu ama başarılıda birisi olduğunu kendisi anlattı aynı fakülteden arkadaşlarmış zaten. (benim asla bir bilgim yok bilmiyorum bana anlatılan bu) Şu an eşinin ABD’de de cfa ruhsatı olduğunu finansal analist olarak çalıştığını çocuğu çok yoğun çalıştığı için istemediğini ama yazları yanına gidip 2-3 ay kaldığını biliyorum. (Eşi hakkında bunları falan yine ben internetten kendi çabamla öğrendim artık linkedin herkesin her şeyini ortaya döküyor malum) Yani durum bu bilemiyorum. Benimle de gayet ilgileniyor.Çocuğun annesi nerede
O yaştaki bir kız çocuğu neden baba ile, mahkemeler olağan şartlarda anneye verir
İkinci ve bence önemli soru neden devlet okuluna almış
Komşum da aldı online zaten ben yardım ederim, özel okulda da saatlerce ekranda olacak gerek yok param cebimde kalır dedi
Ama konudaki adamın bunu yapmaması aksine özel okul organize etmesi lazım zira adam işe gidecek o saat aralığında çocuk ne yapacak
Çocuk evde kiminle kalıyor kim bakıyor dersi ile kim ilgileniyor
Bir de hani çalışanlar girdi çıktı odaya vs demişsiniz ya istese girmezlerdi, çok zor değil rahatsız etmeyin demek
En fazla bir saat kimse girmese de işler yürür ama özel bir kişi imajı çizmek istememiş gibi geldi bana
Özel okuldan neden aldığını gerçekten bilmiyorum yani bana söylenen sadece online olduğu için aldığı. Zaten yıl ortası tekrar almak istemediğini seneye sosyal olanakları fazla olduğu için yüz yüze eğitimde yeniden eski okuluna göndermeyi düşündüğünü söyledi. Kaldı ki adam kızına Kanada’da lise okutmayı falan düşünüyor. İlgili bir baba yani. Evde ev işlerini yapan bir hanım var onunla beraber kalıyor çocuk evde. Bu arada kendisi Uluslarası Denetçi (bunların hiç birini kendisi anlatmadı önemli göstermeye çalıştığını sanmıyorum hemen hepsini internetten öğrendim) bu sanırım ABD merkezli bir ruhsatmış uluslarası çalışıyorlar yani normal bir ofis değil. Belki o yüzden beni rahatsız etmeyin diyememiş olabilir. O günde kendisi genelde saat 5-6’ya kadar çok yoğun olduğunu eğer istersem 6’dan sonra görüşebileceğimizi söyledi ben kabul etmek istemedim hatta sanırım yanlış anlamayayım diye personelden o saatte kalan oluyor gibi bişeyde dedi. Hani farklı bir amaç yok der gibi. Ben kabul etmedim erken görüşmek istedim ve orda da yoğunluktan dolayı mahçup olduğunu hissettim bilmiyorum ilgilenmeye çalıştı üstelik mükellef temsilcilerinden de gelip giden oldu hatta başka odaya diğer müşavirlerin yanına aldılar ama selam vermem lazım özür dilerim falan dedi. Hatta sonra şehirler arası yolda yerler açık olduğu için yakın bir yerde yemek yemeyede sözleştik yakında olur büyük ihtimalle. Eşi konusunda biraz havalı ve uçarı birisi olduğunu ama başarılıda birisi olduğunu kendisi anlattı aynı fakülteden arkadaşlarmış zaten. (benim asla bir bilgim yok bilmiyorum bana anlatılan bu) Şu an eşinin ABD’de de cfa ruhsatı olduğunu finansal analist olarak çalıştığını çocuğu çok yoğun çalıştığı için istemediğini ama yazları yanına gidip 2-3 ay kaldığını biliyorum. (Eşi hakkında bunları falan yine ben internetten kendi çabamla öğrendim artık linkedin herkesin her şeyini ortaya döküyor malum) Yani durum bu bilemiyorum. Benimle de gayet ilgileniyor.
Açıkcası ben konuşmalarından niyetinin ciddi olduğu sonucuna vardım. Yani mesela gençliğinde çok başka hayalleri olduğunu ama artık güzel bir ailesi olsun istediğini insanların zamanla değiştiğini durulduğunu vs. anlattı. Yani bunlar benim özelimde değil ama genel sohbet hani konu konuyu açar o tarz yaştan bahsederken söyledi. Üstelik bilmiyorum ama öyle bir düşüncesi olsa bence seçeceği kişi ben olmam. Seçenek çok sonuçta.Bir de konunun gidişatı sanki adam evlenmek için can atıyormuş gibi ilerliyor
Belki de hiç öyle bir niyeti yok
Adamın ciddi olmama ihtimalini de göz önüne almak gerek
Onunla da başa çıkabilecek durumda olmalı konu sahibi
Her yaşı büyük olan insan evlenmek isteyecek diye şart yok sonuçta
Biriyle keyifli vakit geçirmek evlenmeyi gerektirmiyor işte bunu demek istiyorumAçıkcası ben konuşmalarından niyetinin ciddi olduğu sonucuna vardım. Yani mesela gençliğinde çok başka hayalleri olduğunu ama artık güzel bir ailesi olsun istediğini insanların zamanla değiştiğini durulduğunu vs. anlattı. Yani bunlar benim özelimde değil ama genel sohbet hani konu konuyu açar o tarz yaştan bahsederken söyledi. Üstelik bilmiyorum ama öyle bir düşüncesi olsa bence seçeceği kişi ben olmam. Seçenek çok sonuçta.
şimdi bu yazdıklarınıza göre ortam toz pembe
ama çocuk online oldu diye devlet okuluna neden alınıyor, bence çok ciddi bir soru işareti
öğretmen olan sizsiniz bu konuda ahkam kesmek haddim değil ama online olduğu ortamda çocuğun alıştığı ortamda kalması daha doğru olmaz mı
yani yüz yüze eğitimde çocuk yeni sınıfına arkadaşlarına daha kolay kaynaşır ama online ortamda o sonradan geldi ama diğerlerinin oturmuş arkadaşlıkları var vs yeni bir ortam kurmak daha zor olur
yine Kanada da lise eğitimi düşünmek bu sıralar moda da bunu düşünen birisi dil eğitiminin temeli olan ilkokulda haftada iki saat İngilizce dersi olan devlet okuluna çocuğunu neden veriyor
özel okullar zaten geçen sene daha pandemi patlak vermeden kayıtları yaptılar, peşinatı aldılar hatta benim gibi peşin ödeyenler geçen sene Ocak ta bu senenin Haziran ayına kadar ödemeyi tamamladılar
şu çizdiğiniz profilde birisinin 35-40 bin vermemek için çocuğu okuldan almış olması cidden ilginç geldi
bence bu yemek organize işine girin daha yakın tanıyın tabii ki
iş ortamındaki muhabbetin de bir sınırı olmuştur ister istemez
bir de sizin çocuklar kaç yaşında onların babaları nerede
ilerleyen süreçte bir evlilik durumunda çocukların gelirsel yahut aileleri ile görüşme yoğunluğunun farklı olması dahi bazı sıkıntılar doğurabilir
yazdıklarım hep olumsuz gibi olmuş ama ben olumsuzları yazayım, olumluları siz yaşıyorsunuz zaten
bu hususları da göz önüne alın şeklinde bir öneri bendekiler sadece
mutluluklar
Teşekkür ederim okuldan neden aldığını inanın bilmiyorum. Tekrar tekrar söylediğim gibi bana söylenen sadece online olduğu için aldım. Bu konuyu çok irdeleme gereği de duymadım açıkcası bana bu kadar değişik bir durummuş gibi gelmedi. İngilizcesinim şu an dahi çok iyi olduğunu biliyorum yazları annesinin yanında ABD’de de olmasından dolayı aynı zamanda sanırım bunu pek önemsemiyorlar. Yemekten sonra eminim daha iyi tanıyacağız bir birimizi :) Ofiste konuşulanlar biraz daha yüzeysel kalıyor tabi benim şanssızlığım da mekanların kapalı olduğu döneme denk gelmek oldu :) Benim iki çocuğum var biri benimle diğeri babasıyla şehir dışında. Bilmiyorum onların tepkisi ne olur ama beyefendinin bunlardan haberi var. Mutluluk dilekleriniz için teşekkür ederim :)
Bunu ben de diyecektim ama kaba ve olumsuz dedikleri için belirtmedim bana. Çocuğunu birtakım şeylerden kisarak zar zor özele gonderenleri tenzih ederek niye bir insan çocuğunu alır okuldan anlamıyorum. Bir de konu sahibi seneye geri diğer okula alacak diyor. Yani çocuğun duygu durumunu, alışkanlıklarını düşünmüyor mu? Okullar da acildi mesela gitti cocuk o okula. şimdi yeniden açılacak yine gidecek. Hani hep uzaktan da olacağının garantisi yoktu ki. Yani hiç zengin diye bakılmasın olaya. Zengin olup eli çok sıkı da olabilir. Bir işe yaramaz.Biriyle keyifli vakit geçirmek evlenmeyi gerektirmiyor işte bunu demek istiyorum
Özellikle bi evlilik yaptıktan sonra insan daha da dikkat eder bence
Çok farazi konuşuyorum şu an
Adam belki kızıyla daha iyi ilgilenilsin diye sizinle görüşüyor da olabilir
İyice değerlendirin her açıdan diyorum
Çocuğunu özel okuldan alma kısmını hiç mantıklı bulmadım
O kadar zengin insan bi yıldan azaltacağı 30 40 bini hesaplıyor olabilir mi gerçekten?
Hem de çocuğunun eğitiminden kısarak
Bu kısımdan feci işkillendim yani
Bi de sürekli kendinizi adamdan aşağı görüyorsunuz
Bu minvalde düşündüğünüz için bi yorum yapacağım
Kendi fikrim değil tam olarak
Eğlenecekse seçeceği kişi ben olmam çok seçenek var dediniz
E adam evlenecekse de tek seçenek siz olamazsınız herhalde
Çevresinde kendine daha denk birini de bulabilirdi gayet kolay
biraz kendinize güvenin.Merhaba değerli kk kadınları kafamı kurcalayan bir konu var ve bunu size danışmak istiyorum çünkü bu eşimden ayrılalı beri (ki yıllar oldu) ilk ciddi bir birliktelik başlangıcı gibi o yüzden heyecanlı ve kaygılıyım.
Beyefendinin kızı öğrencim. Bu sene başı ünlü bir kolejden geçiş yaptı bize henüz yüz yüze tanışma fırsatımız olmadı ama kolejden gelmiş olmasına rağmen çok saygılı bir çocuk, konuşmaları çok usturuplu. Velisiyle ara tatile girerken kız hakkında konuşmak amacıyla başladı aslında ilişkimiz, yani konu sohbete dönüştü ve böyle süre geldi. Yakışıklı birisi ben 41 o 43 yaşında, eşinden 5 yıl önce ayrılmış mali müşavir kendi ofisi var ve sanırım durumu baya iyi ben hem linkedin profiline baktım hem müşavirlik şirketine baktım yani kendisi bile 90’lı yıllarda kolejde okumuş, İstanbul’da sayılı üniversitelerden birinden mezun olmuş, aynı okulda yüksek lisans yapmış vs. yani ne bileyim güzel bir geçmişi ve kariyeri var yakışıklı ve fit bir beyefendi aynı zamanda yanında maaşlı çalışan müşavirler var durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Tamam çirkin bir kadın değilim ama ne bileyim bilirsiniz genelde erkekler daha genç kadınlardan hoşlanır, böyle durumu iyi, eğitimli ve yakışıklıysa hatta 30’unu geçmemiş manken gibi birini bulması bile gayet normal neden ben?
Ayrıca öğrencimin velisi olması etik yönden yanlış mı? Bilemiyorum kafamda çok soru var bunca yıl sonra yalnızlığımı bozup yüz üstü kalmaktan korkuyorum... Ama mutlu muyum diye sorarsanız; evet özlemişim ben flörtleşmeyi. :)
O kısım bana da çok saçma geldiBunu ben de diyecektim ama kaba ve olumsuz dedikleri için belirtmedim bana. Çocuğunu birtakım şeylerden kisarak zar zor özele gonderenleri tenzih ederek niye bir insan çocuğunu alır okuldan anlamıyorum. Bir de konu sahibi seneye geri diğer okula alacak diyor. Yani çocuğun duygu durumunu, alışkanlıklarını düşünmüyor mu? Okullar da acildi mesela gitti cocuk o okula. şimdi yeniden açılacak yine gidecek. Hani hep uzaktan da olacağının garantisi yoktu ki. Yani hiç zengin diye bakılmasın olaya. Zengin olup eli çok sıkı da olabilir. Bir işe yaramaz.
Şşşbaşka bir konuda da özelden foto istemişsiniz :)
fake olmayasınız :)
ever doğru vergi yapılandırma dönemi çok yogunEvet elbette 2 kez :) Ancak mekanlar kapalı olduğu için biraz yüzeysel oldu yani evime davet edemezdim, o da etmedi, arabada da oturamazdık çocuk gibi, ofisine gittim ama orda da iş devam ettiği için (sanırım vergi yapılandırma dönemiymiş) çok yoğunlardı çalışanlar giren çıkan falan yüzeysel oldu biraz.
ayy bu aklıma gelmemiştiŞşşo zaman sen resim at bakayım ,karar vereyim diyebilir
Açıkcası ben bunu online olduğu için böyle yaptım diyince çok üzerinde durmadım. Üstelik ilk tanışmamızda Müdür bey’in yanında neden buraya verdiniz diyemezdim. Daha ara tatilde samimiyetimiz başladı. Orda sene ortası almak istemediğini söyledi sadece. İlk dönem neden aldığını inanın bilmiyorum ancak ikinci dönem için belki de öğretmeni benim devam etmemi istememiş olabilir, çocukla öğretmen kolay bağ kuruyor sonuçta biliyorsunuz ve dışarda tanıştığı bir kadına nazaran daha çok saygı duyuyor genelde çocuklar bunu asla kendisi söylemedi ama bir tahmin.O kısım bana da çok saçma geldi
Maddi olarak sıkıntı yok
Ama çocuğu 1 yıllığına okuldan alıyor sonra yine aynı okula verecek
Direkt insanın kafasında NİYE sorusu oluşur bence
Sıradan bi durum olarak bakamazdım ben olaya
Özellikle de bi eğitimci olarak
Normalde çok özel okulcu değildirim amaAçıkcası ben bunu online olduğu için böyle yaptım diyince çok üzerinde durmadım. Üstelik ilk tanışmamızda Müdür bey’in yanında neden buraya verdiniz diyemezdim. Daha ara tatilde samimiyetimiz başladı. Orda sene ortası almak istemediğini söyledi sadece. İlk dönem neden aldığını inanın bilmiyorum ancak ikinci dönem için belki de öğretmeni benim devam etmemi istememiş olabilir, çocukla öğretmen kolay bağ kuruyor sonuçta biliyorsunuz ve dışarda tanıştığı bir kadına nazaran daha çok saygı duyuyor genelde çocuklar bunu asla kendisi söylemedi ama bir tahmin.
Ama yemekte bu konuyu soracağım tekrar. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?