Öğrencimin velisiyle bir ilişkiye başlamak... Yaş, çocuklar. Bir fikir verin lütfen?

Siz sanki evlenme niyetiyle görüşmesine odaklanmışsiniz.belki hiç o amaçla gorusmeyeecek sizinle.sohbetinix guzeldir cekicisiniz zekisinizdir seksi sibizdir huzur vetiyorsunuzdur sizinle birliktelik güzel olabilir aslında bu soruları evlenme teklif ederse düşünmelisiniz .siz de aşık olunacak ve evlenilecek kadinsiniz.ama neden bu kadar ciddi bakıyorsunuz ilişki boyutuna sizi begenmis ve ilişkiye başlamış bu kadar şu ana odaklanın zamanla ciddi kararlarda alabilirsiniz 2 güne de bitebilir anın tadını çıkarın mutlu olun uzun süredir yanlizmissiniz ne güzel birşey yakalamışken bir sürü geteksiz sorularla uğraşmayın zaman ne gosterirse öyle yasayin

Benim yorumumu okumak zorunda degildiniz. Cok dikkatinizi cektiyse begenmedime tiklayip gecebilirdiniz. Ben konunun muhatabi ile diyalog icinde iken siz nicin yorumlarima musallat oldunuz anlayamadim.
Verecegim cevaplari da size sorup onaylatip yazacak degilim. Okumayiniz. Bu kadar kolay.

bilmeyene mali müşavir çok kazanıyor gibi geliyor
Ama işler eskisi gibi değil
Gerçekten de durumlar o kadar iyi değil
Dediğiniz gibi çok zengin olsa zaten devlet okuluna vermezdi.
Bir de linkedin de zaten herkes zengin esnaf bile kendini CEO olarak tanıtıyor.

Bilemiyorum arkadaşlar artık, getir bakalım bu ay kestiğin faturalara demedim yani Ofisinin yerinden, büyüklüğünden, yanında çalışanlardan ne bileyim arabasından hayat tarzından gittiği tatillerden falan vardığım sonuç bu zaten aşırı önemli bir konu değil bu benim için ama görüntü olarak baya iyi gibi dedim çünkü şaşırdım sadece benle bu kadar ilgilenmesine yoksa insan olsun yeter :)

Ben kimseye söyleme diyenim ama ayrılırlarsa diye değil, bakış açınız çok farklı bence. Daha bir ilişkinin başında ayrılmaları aklıma bile gelmedi.
Aslında ayni işyerinde çalışan iki insan bile önce bir çekiniyor genelde. Hatta önce söylemeyelim kimseye duruma göre hareket edelim diyor. Ayrılırsa da aynı iş yerinde çok zor oluyor arkadaşlar ayrılık sonrası diyor. Niye farklı geldi anlamadım. Her şeyi düşünmek gerekiyor. Onun için başta da mezun olsun o zaman daha mantıklı olur dedim. Çocuk kaça gidiyor bilmiyorum tabii.

Tekrar baktim da ozel okulda okuyan kisilerin de saygisiz oldugunu ima etmissiniz. Gercekten cok yazik. Biz hic mi gelisemeyecegiz?
Size de iyi geceler.
hanımefendi kusura bakmayın da demiş toparlamış da uzatmışsınız da uzatmışsınız
ne kadar seviyor kimi insanlar huzursuzluğu
gerçekten de cümle içerisinde "1 öğretmen" diye yazılmaz "bir öğretmen" diye yazılır

Her kadın kendince alımlı ve güzeldir.
Mesleğiniz de var. Neden sizinle ilgilenmesin?
Bence tanıyın birbirinizi.
Belli mi olur.
Ben yanlış bir durum göremiyorum.
Hayat çok kısa.

Siz kibar birisiniz yorumlardan onu anladım
Niyetiniz de gayet iyi
Velinizle ilişkiniz olması etik mi değil mi bilmiyorum ama duyulursa yanlış anlaşılmalara çok açık olur
Bir de sınıf öğretmeniymişsiniz
Sürekli aynı çocuklarla vakit geçiriyorsunuz yani
İlişkiniz etrafta duyulunca dedikoduların önünü kesemezsiniz
Yeri geliyor insan kendi çocuğunu okuturken bile bi ton kayırma lafları duyuyor
Sevgilinizin çocuğuna yaklaşımınızla ilgili çok sorun çıkar bence
Veya mutlaka bikaç öğrenciniz bunu biliyor olacak
Sevgilinizin kızına laf edilir mi bilemiyorum
Devam etmez de ayrılırsanız
Bu sefer çocuğa veya velisine diğer çocuklarla eşit davranabilir misiniz?

Bunları iyi düşünüp başlayın ilişkinize bence
Aşık olmak çok güzel tabi ki ama
Belli bir olgunlukta olduğunuz için tüm yönleriyle değerlendirin

Sanırım çok kalıplı ve kurallı yaşıyorsunuz hayatı.
"Adam iyiyse manken gibi kızlar bulur.
Öğrencimin velisine aşık olursam sorun olur."
Ya hu gönül bu ister ota konar ister gider neye konarsa konar.
Kim sorgulayabilir bunu.
Şuan flört etmekten memnunsanız edin.
Bir adım sonrası gelirse neden olmasın.
Gelmezse de nasip değilmiş.
Aslında denklem bu kadar basit

Çocuğun annesi nerede

O yaştaki bir kız çocuğu neden baba ile, mahkemeler olağan şartlarda anneye verir

İkinci ve bence önemli soru neden devlet okuluna almış

Komşum da aldı online zaten ben yardım ederim, özel okulda da saatlerce ekranda olacak gerek yok param cebimde kalır dedi

Ama konudaki adamın bunu yapmaması aksine özel okul organize etmesi lazım zira adam işe gidecek o saat aralığında çocuk ne yapacak

Çocuk evde kiminle kalıyor kim bakıyor dersi ile kim ilgileniyor

Bir de hani çalışanlar girdi çıktı odaya vs demişsiniz ya istese girmezlerdi, çok zor değil rahatsız etmeyin demek

En fazla bir saat kimse girmese de işler yürür ama özel bir kişi imajı çizmek istememiş gibi geldi bana

Neden olmasın ki bu zamanda duzgun insan da cok zor bulunuyor yeter ki niyeti ciddi olsun devamı olanın değeri oluyor haliyle...siz de donanımlı bir hanıma benziyorsunuz ....o güzellikler gençken insana bos gelebiliyor insan yasanmislik olgunluk huzur arıyor...bence çok çok olumlu...kendinize daha cok güvenin kendinizi provoke etmeyin ...kultur birikim donanim fiziki güzellikten cok daha kıymetli....ayrica yasimiz da genc daha ...:) sevgiler

Hocam Allah utandırmasın diyeyim öncelikle =) 10 sene özel okulda çalıştım, ordaki çocuklardaki saygıyı ve inceliği şu an özlüyorum o kadar söyleyeyim. Bu noktada önyargınızı kırınız diye yazıyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Ben de kızımı ve geleceğimizi düşünen bir baba olsam sizin gibi birini tercih ederdim. Sonuçta saygın bir mesleğiniz var. Çok da nazik birine benziyorsunuz. Yalnız şu noktayı da düşünün lütfen, olur da ilişkiniz ilerlerse kızı için anne ile de muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Umarım çok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…