Öğrencimin velisiyle bir ilişkiye başlamak... Yaş, çocuklar. Bir fikir verin lütfen?

neden olmasın yaşlarınız yakın ve uslubunuz çok yumuşak hoş geldi bana.
yaşlar,eğitim falan uygun. 43 yaşındaki kız sahibi adam da heralde takılmalık arayacak olsa kızının öğretmenine yazmaz, bir dunya seçeneği varken.
çok mutlu olun.

durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Beyefendinin durumu ve durusundan mütevellit bir takım düsüncelere girmissiniz lakin kisinin ne istedigini kime neden yöneldiğini kendinizi yukarıda ki soru cumleniz ile lincleyerek yapmamalisiniz..

Ask calacaksa kapiyi birakin calsin sualsiz akısına birakin yav

Kusura bakmayın o zaman bu aralar mutlu olduğum için böyleyim :) Gülmem alay anlamı taşımıyordu :)
Rica ederim ama iyi ki mezun olmusum dedirttiniz. Mevcut sistemdeki ogreticilerle okuyamazmisim. ( Kendinizi, genclere gore kucumseyici paragraflarinizi okuduktan sonra anladim.)

Rica ederim ama iyi ki mezun olmusum dedirttiniz. Mevcut sistemdeki ogreticilerle okuyamazmisim. ( Kendinizi, genclere gore kucumseyici paragraflarinizi okuduktan sonra anladim.)
Gerçekten iyi ki mezun olmuşsunuz, bende sizi “okutamazdım.” Sanırım sizin yaşınız daha genç. Orta yaşı geçince yaşıtlarınız erkeklerin genç kızlara ilgisini ve bu ilginin büyük oranda karşılık bulduğunu göreceksiniz. Bu bir küçümseme değil, malumun ilanı.

vallahi gözümde çok tatlı romantik bir film canlandı Allahım lütfen gerçek olsun :) nasılsa zamanla niyeti belli olur görüşmelisiniz çocuk değilsiniz elbet anlaşılır veliniz olması da gayet etik bence heyecanlandırıyorsa, mutlu ediyorsa, gülümsetiyorsa aynen devam hayırlısı olsun inşallah

Benim fikrimle, ruhumla, sevgi verisimle ilgilenmeyen yasitim erkegi ben de zerre umursamam. Isterse 18 yasindakine gitsin. Ayrica 1 ogretmenin, bu sekilde dusunmesi cok trajik...Uzucu...

Benim fikrimle, ruhumla, sevgi verisimle ilgilenmeyen yasitim erkegi ben de zerre umursamam. Isterse 18 yasindakine gitsin. Ayrica 1 ogretmenin, bu sekilde dusunmesi cok trajik...Uzucu...
Benim fikrimle ruhumla ilgilenmiyor demedim tekrar okuyun bence paragrafı. “Genelde” böyledir dedim.
Size ufak bir bilgi cümleye devam ederken “1 öğretmen” şeklinde yazılmaz; “bir öğretmen” yazılır. İyi geceler.

Bu kadar kapılmadan önce adamla yüz yüze görüştünüz mü, ben onu merak ettim.

Evet elbette 2 kez :) Ancak mekanlar kapalı olduğu için biraz yüzeysel oldu yani evime davet edemezdim, o da etmedi, arabada da oturamazdık çocuk gibi, ofisine gittim ama orda da iş devam ettiği için (sanırım vergi yapılandırma dönemiymiş) çok yoğunlardı çalışanlar giren çıkan falan yüzeysel oldu biraz.

Tekrar baktim da ozel okulda okuyan kisilerin de saygisiz oldugunu ima etmissiniz. Gercekten cok yazik. Biz hic mi gelisemeyecegiz?
Size de iyi geceler.

İnşallah çok mutlu olursunuz.fakat ilerleyen zamanlarda mutlu haberlerinizi buradan almak isterim☺

Bence olabilir. Ama biraz o sizin yanınıza gelsin. Çok hevesli gözükmeyin :)

Kontrolü elden birakmadan,cok kapilmadan bence azıcık akışa birakin kendinizi.

Bence olabilir. Ama biraz o sizin yanınıza gelsin. Çok hevesli gözükmeyin :)
Eve çağırsam hoş bir imaj olmaz ama sanırım yani bilmiyorum aslında öyle bir adam değil hani aa bak beni hemen eve çağırıyor falan gibi düşüneceğini sanmam ama biraz daha zaman geçsin bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…