canım ama eğer deneseydin bu yıl okuldan aldığın puan yarıya düşmicek miydi fisfisfis 2 yılda bir girdiğinden tam puanı alıyosun diye biliyorum ben.
senin istediğin bölüm biyoloji değil mi tatlım deneyip nereye gitmeyi istiyorsun?
ben de o yüzden bu yıl denemeyi hiç düşünmedim ama puan yeni sistemde çok az düşcek diye duydum o yüzden bu kadar üzüldüm:gitme:
benim hayalimdeki meslek eczacılıktı cnm tabi gerçekçi olunca puanım nereye yeterseye döndükaydirigubbakcemile3
puanımın yettiği bölümler arasından biyolojiyi seçtim.
ebeliğin puanları yükseldi bu yıl onu da düşündüm biara ama bu yıl sınava girseydim girebilirdim gibi geliyo.:sm_confused:
bölümümden şikayetçi değilim ama iş olanağı çok fazla yok ve sorular da böyle kolay olunca bian kötü oldum işte acaba hata mı yaptım diye:sm_confused:
canım her şeyde bir hayır vardır.a.s
bölümünü seviyosun sonuçta bitir bakalım belki o zamana şartlar değişcek ve iş bulabilceksin.öğretmen olup atanamazsan dersanelere de girebilirsin.
okul bitince de eczacılık okuyabilirsin sonuçta yaşın çok geçmicek eczacılığın 2. öğretimi varsa orda okuyup gündüz çalışabilirsin.biraz yorucu olur ama sen istedikten sonra her şeyi başarabilirsin. :hooray:
mesela ben de okul bitince evlenince falan rehberlik ve psikolojik danışmanlıkta yüksek lisans yapmayı düşünüyorum ama ilk atamam büyük ihtimal doğu olucağı için şartlar ne getirir bilemem imkanım olursa istiyorum a.s
işte bu kaydirigubbakcemile5 seni azminden dolayı tebrik ediyorum :hooray:bence de yap cnm yüksek lisans şartların uygun olursaa.s
ben tekrardan sınava girmeye karar verdim ve çalışmaya başladım.
bölümüme devam edicem ama şuanda geçen yıl çözemediğim soruları bile çözüyorum hiç çalışmadan nasıl yapıyorum ben de anlamadımkaydirigubbakcemile3
ailemden ve sevgilimden de destek gördüm bu konuda nasıl olsa kazanamasam bile kaybetcek bişeyim yok okuduğum bir bölüm olucakzemuszemus
şimdiden başladım bakalım çalışmaya 2. öğretim olduğum için belki dersaneye de yazılırım henüz karar vermedim.
önümde boş geçireceğim bi 6 ay vardı hergün düzenli çalışırsam çok ilerlerim konularda bölüme geçince de zaten fen ve mat görücem bana faydası olur biraz biraz çalışmaya da devam ederim çünkü derslerimi aksatmamam lazım kazanamama ihtimalime karşı.
inş. herşey gönlümüzce olur cnm şuanda çok hevesliyim başarmak istiyorumkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Çok teşekkürler cnm destek görünce daha çok hevesleniyorum inş. başarırım:Saruboceq: opuyorumnanaktanişte bu kaydirigubbakcemile5 seni azminden dolayı tebrik ediyorum :hooray:
ne güzel heveslenmişsin bak başarıcağından eminim tatlım :1hug:
kızlar bugün bi hocama çok sinir oldum aslında konu derslerle ilgili değil ama sınıfta hocayla geçen bi şeydi o yüzden sizlerle paylaşmak istedim
benim sıramda ''aşkın sanal halleri'' diye bi kitap vardı.hoca da geldi ''sen çorumlu musun''dedi zaten taktığı herkese böyle der.''hayır''hocam dedim.''aşık mısın''dedi ''evet''dedim ben de.''sanal aşk mı''dedi ''hayır''dedim.''geçen dönem geçtin mi benim dersimden''dedi.bütün sınıfı bıraktığını bilmiyo sanki de her ders soruyo bunu.''kaldım''dedim.''geçen dönem kalanları bu dönem de bırakcam,sen anca aşk düşün zaten matematiğe kafan basmaz,bi de öğretmen olucan,ilkokul çocuğu kadar akıl yok ama olsun sağlık olsun''dedi.orada özel hayatım sizi ilgilendirmez diyemedim işte offf takmasın diye sustum mafoldumben
benim matematikten 2 ders devamsızlığım vardı,devamsızlığımın olduğu günleri not ederim.benim gelmediğim gün sınıfa sedefin durumu devamsızlıkta kritik 3 ders devamsızlığı var demiş.ben de konuştum hocayla böyle böyle dedim.bana ''senin dediğin mi doğru benim dediğim mi?tabii ki benim dediğim'' dedi.''birimiz yanlış hatırlıyoruz herhalde devamsızlık kağıtlarını getirin bakalım''dedim.yok o doğru söylüyomuş,yok ne gerek varmışmış yok ben kendimi ne zannediyomuşum onun dediğine neden inanmıyomuşum bilmemne ama kızlar görmelisiniz o kadar itici bi şekilde azarlıyor ki,ağlıcak gibi oldum resmen.her ders geldiği gibi benim dersimden kimler kaldı der,hiçbirinizin kafası basmıyo der bu ders sadece bana takınca üzüldüm mafoldumben
kızlar bugün bi hocama çok sinir oldum aslında konu derslerle ilgili değil ama sınıfta hocayla geçen bi şeydi o yüzden sizlerle paylaşmak istedim
benim sıramda ''aşkın sanal halleri'' diye bi kitap vardı.hoca da geldi ''sen çorumlu musun''dedi zaten taktığı herkese böyle der.''hayır''hocam dedim.''aşık mısın''dedi ''evet''dedim ben de.''sanal aşk mı''dedi ''hayır''dedim.''geçen dönem geçtin mi benim dersimden''dedi.bütün sınıfı bıraktığını bilmiyo sanki de her ders soruyo bunu.''kaldım''dedim.''geçen dönem kalanları bu dönem de bırakcam,sen anca aşk düşün zaten matematiğe kafan basmaz,bi de öğretmen olucan,ilkokul çocuğu kadar akıl yok ama olsun sağlık olsun''dedi.orada özel hayatım sizi ilgilendirmez diyemedim işte offf takmasın diye sustum mafoldumben
benim matematikten 2 ders devamsızlığım vardı,devamsızlığımın olduğu günleri not ederim.benim gelmediğim gün sınıfa sedefin durumu devamsızlıkta kritik 3 ders devamsızlığı var demiş.ben de konuştum hocayla böyle böyle dedim.bana ''senin dediğin mi doğru benim dediğim mi?tabii ki benim dediğim'' dedi.''birimiz yanlış hatırlıyoruz herhalde devamsızlık kağıtlarını getirin bakalım''dedim.yok o doğru söylüyomuş,yok ne gerek varmışmış yok ben kendimi ne zannediyomuşum onun dediğine neden inanmıyomuşum bilmemne ama kızlar görmelisiniz o kadar itici bi şekilde azarlıyor ki,ağlıcak gibi oldum resmen.her ders geldiği gibi benim dersimden kimler kaldı der,hiçbirinizin kafası basmıyo der bu ders sadece bana takınca üzüldüm mafoldumben
inanmıyorum yaklava:
asıl bu hocalar kendilerini ne sanıyo onlar kim ki bize böyle konuşabilsin
bence de iyi yapmışsın susmakla sonra daha çok takardı cnmklava:
gerçekten çok kızdım nefret ediyorum böyle hocalardan anlamıyorum yani o öğretmen olmuş diye üstün zekamı da sana laf söylüyo sen de öğretmen olcaksın sonuçta o da öğrenciydi mezun olunca bianda zekası mı arttı
boşver cnm takma kafana diğer derslerin iyi olduktan sonra yaz okulunda geçersin mutlaka :teselli:
senin okuduğun kitaptan ona ne yani gece gece çok sinirlendimklava:
Mrb cnm,üzülme sen genelde böyle tipler çıkar insanın karşısına..Hep ben bilirim ,benim dediğim doğru cu tipleralsanaalsanasmile olumunekankayizsmile Ammaa senin öğretmenin bir şeyin farkında değil....!Neyin mi ?
Kendi kafasının basmadığının :tomato::lepi:sırnaşık şey
sağol canım parayı verince geçiriceğine eminim zaten a.s
bi de demez mi ben haftaya yokum gelmeyin diye. ben 2 derse gelmedim diye sorun yaptı kendisi ama hiç bi gerekçe sunmadan gelmicem siz de gelmeyin diyebiliyo
susmakla inşallah iyi yapmışımdır çünkü susmaya mecburum bu sefer daha da takıcak 2.dönem de matematikten kalmak istemiyorum :1no2:
iyi yapmışsın bence cnm çünkü daha çok takardı kesinklava:
ben de devamsızlıkta bi derste sınırdayım çok korkuyorumeyvahedigeldismile
ama cts günü ders mi olur ya benim ne suçum var 11de eve geliyom ertesi gün 7.30da evden çıkıyomkafamçokkarıştı
hocaya direksiyon sınavım var dedim bikere banane dedi üstüne ödev verdi sadece o gün kabul etcem dedi ben de ben ne yapcam o zmn dedim banane getirmezsen 0 vercem ondan dediklava:
sustum ama nasıl sustum bide bana sor zor tuttum kendimi:umursamaz:
off canım yaaa niye böyle hayatımızı zorlaştırıyorlar anlamıyorum kiiklava:
her cumartesi mi dersin var? ne var yani ödevi başka zaman alsa?
ayy benim öğrencim gelse böyle böyle dese ben o zor durumdayken hayatta ödev mödev istemem.vicdanım elvermez yani
bakıyorum hocalarıma şöyle aralarında doğru dürüst olan alanında kendini geliştirmiş anlayışlı davranan tek bir hocam var.
benim eltim ege sınıf öğretmenliğinde okudu o hep der bizi hiç zorlamazdı hocalar diye,sınavlara da son gece çalışırmış ve hiç kimse de kalmazmış
tek tesellim evimin burda olması
evet cnm her cumartesi ders var malesef:gitme:
ben de ilk ders programını gördüğümde şok olmuştum yanlışlık var heralde fln demiştim ama yokmuş
deü de hazırlıklar bizden biraz daha geç çıkıyolarmış ama en azından cts evlerindeler.
bugün de o hocanın dersi vardı sınıftakiler yalvarınca erken bıraktı şaşırdıkbayanssulusmile
bide 2. dönem sınıfları karıştırdılar ne arkadaş vardı tanıdık ne de öğretmen en baştan okula başlamışız gibi çok kötüyüdüakannehir
az kaldı allahtan cnm 1.5 ay sonra kurtuluyorum:lepi:
ayy sen de benim gibi okulu sevmeyenlerdensin kaydirigubbakcemile5
benim okulda hiç arkadaşım yok.yani var tabii de ona arkadaş denirse tabii :umursamaz:
derslerde bir şey öğrendiğimiz yok sırf devamsızlığım geçmesin diye gidiyorum.
Allah'tan benim 4 gün okul var 3 gün tatil kaydirigubbakcemile2
mayıs gelsin şafak sayalım canımcım sırnaşık şey
hemde hiç sevmemkaydirigubbakcemile3
ohh 3gün tatil ne güzel bizim de salı günleri hoca gelmeyin diyokaydirigubbakcemile5
28mayısta kapanıyo bizim okul son hafta gidilmiyo zaten bide haziranda final sınavına gitcem o kadarhihoyyyt
okulu sadece lise2nin 2.döneminden bu yıla kadar sevdim cnm çünkü sevgilim yanımdaydı:lepi:
yıllar geçse de gerçek şafak saysak ne güzel olur dimi cnmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
canım benim olmaz mı ya aahh ahh o günler bi gelse boshayallersmile
ne güzel okulda berabermişsiniz bari inş yine öyle olur :Saruboceq: bizim sevgilimle lise farklıydı dersane de farklıydı ben onun gittiğine gidicektim bi dersaneden burs kazanınca annem oraya yazdırmıştı inanır mısın burs kazandım diye üzülmüştüm bile
şimdi inşallah diyoruz bari üniversitede beraber olalım boshayallersmile
o günler gelince beraber saycaz burda şafak ne güzelboshayallersmile
evet cnm aynı okuldu boş ders oldumu hemen onların derse giriyodumkaydirigubbakcemile3
inş. aynı ünilerde oluruz cnm ben de çok istiyorum benimki de kızdırmak için ege yazmıcam hiç sen varsın diyokaydirigubbakcemile3
keşke o senin yazıldığına yazılsaydı cnm ya ne güzel birlikte olurdunuz hep:1rolleyes:
bizde de ilk ben yazılmıştım 1 hafta başının etini yemiştim yazılsana dolarsa nolcak diyekaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey dolsaydı sen ona ayrı bi sıra yaptırırdın
tatlım onun gittiği dersanede de yengesi öğretmendi ona da baya indirim yaptılar o da ondan mecburen ona yazıldı :1no2:
yazar yazar egeyi sen merak etme :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?