• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenciler Kulübü

bende ogrenciyimm =)

sinavlariniz iyi geciyordur insallah basarilar herkese opuyorumnanaktan
benimde iki ay sonra onemli cook onemli bir sinavim var off cok stresliyimm eyvahedigeldismile

Derin ve Nil hosgeldınız kaydirigubbakcemile5
bölümleriniz ne kızlar

hosbulduk angelprenses

su an ekonomi okuyorum ama seneye hukuka gececem insallah
sen ne okuyorsun?

bende bilgisayar programlama bitirdim şimdi dısardan işletme okuyorum canım
sende ınsallah gecersın ıstedgın bolume canım

bende ogrenciyimm =)

benimde iki ay sonra onemli cook onemli bir sinavim var off cok stresliyimm eyvahedigeldismile
niil canım sınavında başarılar dilerim opuyorumnanaktan
önünde daha 2 ay var az bi zaman değil,stres yapma hiç sadece çalış eminim başarırsın yerimseniben

bende bilgisayar programlama bitirdim şimdi dısardan işletme okuyorum canım
sende ınsallah gecersın ıstedgın bolume canım

basarilar canim cok tskr ederim opuyorumnanaktan :1hug:

niil canım sınavında başarılar dilerim opuyorumnanaktan
önünde daha 2 ay var az bi zaman değil,stres yapma hiç sadece çalış eminim başarırsın yerimseniben

cok tskr ederim guzel dileklerin icin ama stresin olmamasi mumkunmuki :çok üzgünüm:
insallah sende istedigin yerlerde olursun canimm :1hug:
sen ne uzerine okuyorsun?

basarilar canim cok tskr ederim opuyorumnanaktan :1hug:

cok tskr ederim guzel dileklerin icin ama stresin olmamasi mumkunmuki :çok üzgünüm:
insallah sende istedigin yerlerde olursun canimm :1hug:
sen ne uzerine okuyorsun?

zaten hayatımız sınav, stres canım. bazen düşünüyorum ne zaman biticek acaba bu sınavlar diye fisfisfis bıktım artık :kızgın:
ben sınıf öğretmenliğinde okuyorum tatlım mesleğimi yapmak için sabırsızlanıyorum hihoyyyt

bende ogrenciyimm =)

Ben de Dgs'ye gireceğim.
Gıda Teknolojisi okuyorum.

hoşgeldiniz kızlara.s.
ikinize de sınavlarınızda başarılarkaydirigubbakcemile5

ben de gelebilir miyim aranıza?
bu sene resimden mezun olucam ama ygs'ye girdim lys'den sonra felsefe yazmayı planlıyorum, hukuktan umudu kestim, hem de bana göre diil sanırım :kahve:

bu sene resimden mezun olucam ama ygs'ye girdim lys'den sonra felsefe yazmayı planlıyorum, hukuktan umudu kestim, hem de bana göre diil sanırım :kahve:

hoşgeldin aramıza canıma.s.
umarım istediğin bölüme yerleşirsin canım resim bitiyormuş neden bölüm değiştirmek istiyorsun?

hg canım opuyorumnanaktan bayılıyorum böyle sanata ilgi duyanlara boshayallersmile benim kuzenim de güzel sanatlar mezunu her yerinden yaratıcılık fışkırıyo kaydirigubbakcemile3

a.s. hoşbulduk kızlarrr
resim bu sene bitiyo da bişey daha okiym dedim
cünkü evet her yerden yaratıcılık fışkırıyo ama, iş imkanı yok maalesef, e evde boş oturcagıma bi şey daha okiym ben de dedim :icecream:
yoksa resimi de cok seviyorum opuyorumnanaktan

a.s. hoşbulduk kızlarrr
resim bu sene bitiyo da bişey daha okiym dedim
cünkü evet her yerden yaratıcılık fışkırıyo ama, iş imkanı yok maalesef, e evde boş oturcagıma bi şey daha okiym ben de dedim :icecream:
yoksa resimi de cok seviyorum opuyorumnanaktan

ne güzel düşünmüşsün canım boshayallersmile hem yaratıcısın hem de çalışkansın anlaşılan yerimseniben
benim kuzenim de iş yüzden liseden mezun olunca resim değil de cam bölümünü seçti.onların üretildiği yerlerde iş imkanı bulabilirmiş.
inş felsefeyi kazanırsın :Saruboceq: hem o zaman dersanede de devlette de iş bulabilirsin. a.s

Back