Öğrenciler Kulübü

canım ben de bi kez gördüm annesiyle babasını o zaman tanışmıştık ama tam tanışma sayılmaz yani bi yerde oturup muhabbet etmemiştik ayaküstüydü sadece.ama şimdi koskoca 160 dakika onlarlayım :kedi:
yanıma kur'an kitabı alıcam onu okucam hep :Saruboceq: hem aşkıma hem bana faydası kaydirigubbakcemile3 ailesiyle daha az konuşmuş olurum

hoca gıcıkmış cnm senin ne suçun var yerimseniben
200 kişiden 20 kişi mi çalışkan sadece yani hocanın bilerek yaptığı çok bellilmaz:

zaten açık açık sölüo canım yaza gelin paranızı verin gidin o zaman geçiricem hepinizi diyo. bu kadar yüzsüz işte

opuyorumnanaktan:Saruboceq:
ben de okucaktım ama özel günümdeyim cnm yaamafoldumben
benim de annesiyle toplasan yarım saat konuşmuşluğum yok cnm zaten konuştuğumuz sürede de bikaç kelime zor çıktı ağzımdan nasıl utanmıştımkaydirigubbakcemile3
abisiyle de tesadüf karşılatık sadece merhabalaştık o kadar:kedi:
onlar da müstakbel gelinleriyle tanışcaklar ne güzel opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

zaten açık açık sölüo canım yaza gelin paranızı verin gidin o zaman geçiricem hepinizi diyo. bu kadar yüzsüz işte

a aa ne kadar ayıp cnm ya bide utanmadan söylüyolmaz:
Allah sabır versin cnm ne diyim inş. bida dersine denk gelmezsin:Saruboceq:

ayy canım ben kayınvalidişe sadece iyiyim siz nasılsınız demiştim yüzümde kırmızının bütün tonları vardı ellerim bacaklarım her yerim titriyordu.hatta sevgilim o günden beri hep dalga geçer durup dururken iyiyim siz nasılsınız der güler :mymeka: o sanki annemin karşısında renkten renge girmiyo :dilcikar:
canım benim ben senin sevgilin için de dua ederim merak etme sen a.s o kadar çalıştılar emek harcadılar Allah hak edenin önünü açsın :Saruboceq:
ben uyumaya çalışıcam canım benim bitaneciim uyudu. sağol tatlım konuşunca biraz da olsa stresim azaldı
iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
ayy çok sağol cnm benim:kedipuyorumnanaktan
ne güzel senin ailen de biliyo benim sadece ablam ve kuzenlerim biliyo tanıştılar benim sevgilim de çok utanmıştı ablamla tanıştığındakaydirigubbakcemile3
evet aylardır çalışıyolar inş. bütün çalışanlar hak edenler istedikleri yeri kazanırlar cnm:Saruboceq:
benim de bitanem uyudu ben de yatayım sabah erken kalkıcam gitmesem bile uyanık olup ona destek olucamopuyorumnanaktanboshayallersmile
iyi geceler tatlı rüyalar sana da cnm ben de rahatladım konuşunca iyi geldiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
yarın çok güzel haberlerle geliriz inş. buraya:Saruboceq:
tüm sınava girceklere tekrardan başarılara.s.

loading benim aşkımın sınav sonucu fena değil dersanede hocalar hesapladı 365-370 gibi bişeyler o bilgisayar öğretmenliği istiyodu o olmaz herhalde ama inş gene iyi bi yer olur :Saruboceq: senin aşkının nasıl?
ben kur'an okudum ikimizin aşkı için de loading hayırlı haberlerle gel buraya nolur :Saruboceq:

bu arada kayınpeder arabada durdu aşkım benim yanıma geldi yani konuşma imkanımız olmadı hehe sırnaşık şey
bizimkiler tanıştı canım annem ben sevgilim arada çıkıp oturuyoruz.sevgilimle babam da bazen aynı kulüpte maç izliyolar ama babam fbli aşkım gsli kafamçokkarıştı
çok şükür araları çok iyi
ilk önce ablanla tanışması iyi olmuş belki birazcık heyecanını yener o zaman annenle babanla tanışması daha rahat olur :1hug:

cnm türkçesiyle matı iyiymiş tarih pek iyi değil süre yetmedi diyo :1no2:
fen yapmamış ama bence düşük puan gelmicek çünkü türkçe ve mat iyiymiş:Saruboceq:
puanını hesapladı mı bilmiyorum konuyu açtırmıyo:bbo:kaydirigubbakcemile3
çok sağol cnm benim kur'an okuduğun içinopuyorumnanaktan
ben de çözdüm türkçe ve mat kolaymış fene bakmadım henüz bikaç soruya baktım kolay geldi
içimden keşke bu yıl da girseydim dedim ama geçti artık seneye giricemboshayallersmile
sevgilin haziranda girmeyi düşünmüyo mu canım?

canım bizimkilerin tanışmasına daha çok var:kedi:
ne güzel anlaşmış sevgilinle ailenboshayallersmile
bizimkiler heralde istemeye geldiklerinde tanışırlarkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
cnm sordum hesapladım 370 400 arası gelcek sanırım puanı tam bilmiyorum dedi ortalama söyledi ama moralı bozuk aşkımın son denemede 440 yapmıştımafoldumben

canım benim yaa inşallah kazanırlar :Saruboceq: dersanedeki hocalar 2.sınava da gir dediler.benimki de ne derse beğenirsin? bıktım artık çalışmaktan bana ders demeyin diyo :mymeka: hocası da bana ''2. sınava girmezse ayrılırım senden de bak nasıl giriyo'' dedi kaydirigubbakcemile3 bi de benimki meslek lisesi çıkışlı canım şu ana kadar hiç 2.bölüm derslerini görmedi o yüzden yapamam diyo sınava giricek ama dersaneye devam etmicek yani çalışmadan öylesine giricek

hmm anladım cnm inş. güzel biyerlere girerler:Saruboceq:

cnm sordum hesapladım 370 400 arası gelcek sanırım puanı tam bilmiyorum dedi ortalama söyledi ama moralı bozuk aşkımın son denemede 440 yapmıştımafoldumben

canım ama puanla ilgili değil ki sonuçta sıralama önemli geçen yıl ben de dersanede çıkardığım puanlardan az puan çıkarmıştım çok üzülmüştüm kazanamıcam diye ama sıralamam iyiydi.
çoğu kişi sınav zor diyo dur bakalım bozma hemen moralini tatlım :teselli: sıralamalar bi gelsin o kadar çalıştılar Allah inşallah hak ettiklerini vericek
gerçi sen çözmüşsün kolay diyosun ama sonuçta sen ev ortamında çözüyosun ve rahatsın çözerken onlar çok heyecanlılar sınav ortamı, zamanla yarışıyolar falan ister istemez kasıyolar kendilerini.o yüzden üzülme canım benim :teselli:

sınavdan ağlayarak çıkanlar bile varmış cnm:bbo:
evet o kadar çalıştılar ama sınav stresi çok kötü sosyalde saçma hatalar yapmışım dedi mesela.
benim de bi huyum vardır sınavda gidip bile bile yanlışı işaretlediğim olur delimiyim nekaydirigubbakcemile3
ben geçen yıl denemelerden çok daha yüksek almıştım cnm nasıl yaptım hiç bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
sonuçta herkese zordu sınav o yüzden ben de iyi puan alıp istedikleri yerlere yerleşceklerine inanıyorum cnm:Saruboceq:

evet canım ağlayanlar da vardı bi saatte sınavdan çıkanlar da vardı kafamçokkarıştı bizimkiler yetiştiremiyolar millet nasıl erkenden çıkıyo hayret doğrusu

evet canım ağlayanlar da vardı bi saatte sınavdan çıkanlar da vardı kafamçokkarıştı bizimkiler yetiştiremiyolar millet nasıl erkenden çıkıyo hayret doğrusu

cnm ben bitirsem bile son dk kadar beklerdim sonra vicdan azabı çekerdim yani niye çıktım diye 2 dk bile olsa belki bişey aklıma gelcek 1 soru 1 sorudurkaydirigubbakcemile3

bence de zemuszemus

cnm biraz önce feni vesosyali de çözdüm ve inanamadım bu kadar kolay olduğuna akannehir türkçe mat fen ve sosyal (tarih hakkındaki düşüncelerimi biliyosun) ortalama 25-35 arası netler çıkardım.hiç çalışmadan bu kadar net çıkarıyorsam çalışıp kesin iyi bir yere girerdim keşke 1 yıl daha deneseymişim diyorum şuanda çok üzgünüm:gitme:

Son düzenleme:

canım ama eğer deneseydin bu yıl okuldan aldığın puan yarıya düşmicek miydi fisfisfis 2 yılda bir girdiğinden tam puanı alıyosun diye biliyorum ben.
senin istediğin bölüm biyoloji değil mi tatlım deneyip nereye gitmeyi istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…