Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzelmiş bizim evimizde küçük bizde de köşe koltuk var iyiki de köşe almışız kocamla hep dip dibeyim ister istemezaman herkes birşey der salla eskidenmiş o koca koca koltuklar yemek odasi takımlari vitrinler falan
![]()
Uzun zamandır gördüğüm en korkunç fotoEki Görüntüle 2075136
Kurabiyeleri de böyle sandalyeye oturtmalısın ama,bir arkadaş atmış,çok güldüm![]()
Bi köşe koltuk bi tv ünitesi bi açilıp masa olabilen orta sehpam var sadeceHala var. Gittigim evlerde goruyorum. Ozellikle vitrin hala kullaniliyor. Isteyen kullansin ama eksiklik degil ki bilemedim.
Bi köşe koltuk bi tv ünitesi bi açilıp masa olabilen orta sehpam var sadecezaten amerikan mutfak böyle idare ediyoruz bana kalsa rv ünitesindeki herseyi kaldırıcam bi eşimin ts ile ilgili şeyleri var çok seviyor kıyamıyorum kaldırmaya :)
Minimalist yaşam istiyorum koca koca eşyalar fazla fazla kıyafetler dolu dolu dolaplar beni boğuyor![]()
Benimde kristaldir gümüştür bir dünya saçma şey vardı hepsini kaldırdım çağırdım bekar görümcemi al beğrniyorsan yoksa atıcamEvli evi nasıl oluyor çekip göstereyim mi?
Nitekim eşyalarımın yarısını annem seçti, kıyamadım ben de "Hadi istediğin olsun" dedim.
Hiç kullanmadığım, ne için var olduklarını çözemediğim, sıfır fonksiyon, toz tutup yer kaplayan, içinde çeyizime özenle seçilmiş kristal takımlarımın bulunduğu ve o takımları anneme çaktırmadan birine nasıl veririm düşüncelerine gark olduğum vitrinimi çekeyim mi ha?Hemi de led ışığı var ashafhdkshfs
![]()
(Keşke şaka olsaydı :/)
Gözünüz evli evi görsün![]()
![]()
Allahım sana geliyorumBu, yeni evlenecek kızlarımıza kamu spotu olsun, spor takımlarınızın yanında şöyle bir oluşum görmek istemiyorsanız, annenizi evinize karıştırmayın:
Ya bizim bilgisayarla pek işimiz yok anca pes oynarsa açar veya maç izlerken laptopuda tv ye bağlıyoruz monitöre ne gerek varAynisi. Sadece ben orta sehpa degilde kucuk sehpalardan kullaniyorum.Bende mutfak ayri, orada bir kucuk masam var.
Sade, ferah cok hosuma gider ama benimde eşimin bilgisayarlari kablolari dev monitörleri beni bogum bogum boguyor. Bizdeki tv buyuklugundeki monitorleri kimsede gormedim. Kucuk bir boş odam daha var o odayi esimin esyalarina ayirdim oraya tikistiriyorum neyseki. Esimide o odaya atacaktimda bu sefer birbirimizin yuzunu goremezdikİşi bilgisayarlarla olunca birseyde diyemiyorum haliyle.
![]()
Ya bizim bilgisayarla pek işimiz yok anca pes oynarsa açar veya maç izlerken laptopuda tv ye bağlıyoruz monitöre ne gerek varo kablolar hayatımızdan çıkamaz artık telefonlar sağolsun
![]()
Benimde kristaldir gümüştür bir dünya saçma şey vardı hepsini kaldırdım çağırdım bekar görümcemi al beğrniyorsan yoksa atıcamneyseki seviyor öyle şeyleri çeyizine koydu bi işe yaramış oldu
hatta hiç açmadığım nevresim takımı bile verdim 4 sene olmuş hiç açmamışım demekki daha da kullanmam deyip verdim
Allahım sana geliyorumkocam görse bayılır kesom ama ben cıkss
![]()
büfe ve konsol şartEvime gelenlerin bazılari. Aaa ne degisik ögrenci evi gibi dediler.
Değişik olan hic birseyde yok. Eksik, kırık, pis birseyimde yokögrenci evinden kasit bu muydu bilmiyorum ama...
Oturma odamda köşe takimim var şöyle birsey
Buna uygun desensiz tek renk halim, beyaz tv unitesi, perdelerimde bunlara uygun sade.
Zaten odam dar başka birsey koymadim. Siyah sade demir ayakli sehpalarim var. Ufak tefek aksesuar ve yastiklarim var ekstra olarak.
Bunun neyi öğrenci oluyor? Evli evi nasil oluyor? Yatak odamda full beyaz, yatak, dolap, makyaj masasi, komodinler, hersey tam...
Mutafigimda da masam var yemek icin, mutfak arac gereclerimde eksik degil.![]()
Evlenecek birine çeyiz olarak ver annenede söyle yazık bir kızın çeyizine yardım olur kullanmıyorum de bencekristal gümüşlük falan yok da annemin karış karış diktirdiği dantelli havlular var. atsam beynimi kemirir , geri versem mi acaba diyorum bozulur mu bilmiyorumama bir kere kullanamadım o havlular örtüler bir tanecik bazamın altını işgal ediyor. onlar olmasa yorganları doldurcam bazaya ne güzel
köşe takımının ve çekyatların altı bazalı değil, en son taşınmada evi yerleştirmem 2 haftayı geçince bir daha yiyecek içecek dışında eve tek çöp almamaya karar verdim. evdekileri de nasıl elden çıkarabilirim onu düşünüyorum..
ya ben yıkayıp kurutmayı zor yapıyorum o dantelleri ütülemeyince acaip çirkin duruyor. ama gömleğimi zor ütüleyen biriyim havluyu ütüleyecem desem kendim bile inanmamEvlenecek birine çeyiz olarak ver annenede söyle yazık bir kızın çeyizine yardım olur kullanmıyorum de bencebenimde el havlularıma yengem yaptı ama ben kullanıyorum beyaz dantel gibi değil renkli renkli eslsarp kenarı gibi hoşlar :)
Benimkiler hiç öyle değil yav yıkıyorum yamuk yumuk olmuyorlar seninkilerle hiç uğraşılmaz :/ ben hiç birşey ütülemiyorum havlumu ütülücem bideya ben yıkayıp kurutmayı zor yapıyorum o dantelleri ütülemeyince acaip çirkin duruyor. ama gömleğimi zor ütüleyen biriyim havluyu ütüleyecem desem kendim bile inanmambenimki havlunun kenarında değil bir de , ortasından dikilmiş bir karış kocaman dantel. görüntü güzel tamam ama kullanışı sıfır. tamamen süs eşyası. ama süs eşyasına ayıracak vakit bulamıyorum. kendimi havlu ütülerken hayal bile edemiyorum
anneme söyleyeyim bir. ya alsın götürsün geldiğinde evlenecek kişilere hediye diye götürsün. benim çevremde beğenen olmaz da kendi çevresi için mikemmel hediye olur onlar galiba
E tabi maddi durum el vermeyince böyle oluyor iste
Nasil yani ?
Senin giydirmediğin kalmadı ki forumda, alışkın olmaları lazım."Dogum gunu zehir olmus" diye konu acmisti orada biraz giydirdim cok bozulmus buraya gelmis.![]()