- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem yüzünden evlenirken biz de vitrin almıştık. Çeyiz günü içine danteller örtüldü, kristal takımlar dizildi. Eşim içeri bir girdi "Bu ne Burhan Altıntop'un evi gibi" dedi.Bu, yeni evlenecek kızlarımıza kamu spotu olsun, spor takımlarınızın yanında şöyle bir oluşum görmek istemiyorsanız, annenizi evinize karıştırmayın:
Annem yüzünden evlenirken biz de vitrin almıştık. Çeyiz günü içine danteller örtüldü, kristal takımlar dizildi. Eşim içeri bir girdi "Bu ne Burhan Altıntop'un evi gibi" dedi.
Yeni evime taşınırken vitrini attım, kristal takımlarda da höpürdete höpürdete çayımı içtim. Sırada devasa TV ünitem var. İçindeki kitapları koyacak yer olsa hemen atacağım ama yer yok.Düzgün bir kitaplık alıp ondan da kurtulacağım. Sadece gezdiğim şehirlerden topladığım farklı biblolarım var. Onlara kıyamıyorum.
![]()
Ben ya vereceğim bunu ve buna benzeyen ne varsa evimde, ya da akvaryum benzeri bir şeye dönüştüreceğim duvara sabit, boyayıp vs bunları kullanarak.
İnsan evini benimseyemiyor zevki dışında bir şeyler olunca. Bizim ev de Burhan Altıntop'un evinden hallice şu an ve hatta Burhan Altıntop ile Ellen Degeneres evlenmiş ve tiny house huntersa katılmışlar gibi bir dekorasyon...öyle bir saçmalık hakim evde
![]()
Bende bilmiyorum.halbuki gayet eglenceli dort dortluk bi dugundu.neymis gelenekleri yerine getirmedigimiz icinmis.bide ben okurjen evlendim onu kastediyo da sacmaliyo iste.keske bazi insanlar hic konusmasaOgrenci dugunuBunuda ilk kez duydum o nasil birsey ya
![]()
Tovbe estagfurullah.Eki Görüntüle 2075136
Kurabiyeleri de böyle sandalyeye oturtmalısın ama,bir arkadaş atmış,çok güldüm![]()
Evime gelenlerin bazılari. Aaa ne degisik ögrenci evi gibi dediler.
Değişik olan hic birseyde yok. Eksik, kırık, pis birseyimde yokögrenci evinden kasit bu muydu bilmiyorum ama...
Oturma odamda köşe takimim var şöyle birsey
Buna uygun desensiz tek renk halim, beyaz tv unitesi, perdelerimde bunlara uygun sade.
Zaten odam dar başka birsey koymadim. Siyah sade demir ayakli sehpalarim var. Ufak tefek aksesuar ve yastiklarim var ekstra olarak.
Bunun neyi öğrenci oluyor? Evli evi nasil oluyor? Yatak odamda full beyaz, yatak, dolap, makyaj masasi, komodinler, hersey tam...
Mutafigimda da masam var yemek icin, mutfak arac gereclerimde eksik degil.![]()
Benim koltuğum da bu başka da yok
Seninki öğrenci eviyse benim ki ne acaba.
Millet şaşırmış ila pembe avangard mı olması lazım.
Bende 1 yıllık evliyim, gayet de memnunum koltuğumdan![]()
Valla bizim öğrenci evinde 20-30 yıllık şekilli tahtalı çiçekli koltuk takımı iki tane de kırık çekyat var. Böyle koltuğu olan arkadaşım da yok. Hangisini ucuz bulurlarsa onu alıyorlarSade diyecek tabi ne diyecek Ama sadelik =ogrencilik degildir heralde. Sade olup şık guzel olan ev yok mu var ama bendeki ogrenci evi etiketi nerden geliyor anlamadim. Sade şık degil ogrenci evi diyorlar ve bunu sadece 1-2 kisi demedi baslarda takmamistimda. Oturma odasinda en goze batan esya koltuklar sonucta onuda koydum. Ogrenciligi cagristiran ne var bu evde anlamadim. Bu koltuk ogrencilerin milli koltugu mu![]()
Cok degisikmis bu hakikaten.Guzelmis ama misafir gelmiyorsa...
Biz pek kalabalik insan agirlamayiz. En fazla 3 kisi filan. Anca sigiyoruz![]()
Ayrıntıların olmayışından sanırım. Benim de yeni evli zamanımda gelen yeni evli arkadaşlar aynı yorumlarda bulunmuştu. Fon perde aldım sonra 2 tane , masaya da bir Şamdan attım , bir daha da duymadım kimseden öğrenci evi olayını
dantellerin pembe cicekli koltuklarin ve tikis tikis esyalaron yok diye demis olabilirlerEvime gelenlerin bazılari. Aaa ne degisik ögrenci evi gibi dediler.
Değişik olan hic birseyde yok. Eksik, kırık, pis birseyimde yokögrenci evinden kasit bu muydu bilmiyorum ama...
Oturma odamda köşe takimim var şöyle birsey
Buna uygun desensiz tek renk halim, beyaz tv unitesi, perdelerimde bunlara uygun sade.
Zaten odam dar başka birsey koymadim. Siyah sade demir ayakli sehpalarim var. Ufak tefek aksesuar ve yastiklarim var ekstra olarak.
Bunun neyi öğrenci oluyor? Evli evi nasil oluyor? Yatak odamda full beyaz, yatak, dolap, makyaj masasi, komodinler, hersey tam...
Mutafigimda da masam var yemek icin, mutfak arac gereclerimde eksik degil.![]()
Eee daha ne olacakmış kiFon perdem var. Tv unitesinde mumlarim var 3 tane birde minik cicek.
Koltugumda da ekstra aldigim 2 yastiğim var.![]()
Eee daha ne olacakmış ki![]()