- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Tesekkur ederim abla sadece deniz koyamayız cünkü eşimin adıKuzum ben tek isim taraftarıyım.. deniz süperr❤
Ama ille 2 isim diyosan deniz alp topuz hoşuma gitti:) o yüzden oy kullanamadım.. sağlıkla gelsin içine sinen isim olsuun❤
Tesekkurler teyzemizzBende Uras Demir e oy verdim, kulağa daha hoş geliyor soyadiyla birlikte. İsmiyle yaşasın saglıkla sıhhatle
Biliyorum kuzum neden olmasın aynısı ki. :)Tesekkur ederim abla sadece deniz koyamayız cünkü eşimin adıama deniz alp topuzu göz önünde bulundurcam
Ikimiz ayni düşünüyoruz.Demir Alp Topuz bence çok uyumlu olmuşBen de tek isim taraftarıyım ama sadece demir’i yakıştırmıyorum dediğiniz gibi
Deniz alp benimki canım:)Ikimiz ayni düşünüyoruz.
can09e ile birlikte 3 oy ile
Demir Alp i de listeye eklesene canimmm G gamzeli_bebis
Kiz benimki de Deniz Alp hatta yazdim daha önce. Demir Deniz karisti yazarken ayhDeniz alp benimki canım:)
Kuzum bende öneri yazayım dedimTesekkür ederiz tyzesi yorumların içindemiri tek başına bende sevemiyorm bizim soyadımızlada olmuyor Demir Topuz Demir Alp Topuz daha iyi gibi oluyor kafiye olarak ve anlam olarakta. Senin listende gayet güzel ama bi çoğu cevremizde kullanılan isimler arda da görümcemin oğlu cok mıZmız cok afedersin ota b*ka ağlayan bi cocuk o yüzden gözümde arda diyince öyle bi cocuk canlanıyor hiç semptik gelmiyor ay ne zor işmiş isim işi
Sen ne düşünüyosun bellimiydi senin cinsiyet bir kızın vardı demi?Kiz benimki de Deniz Alp hatta yazdim daha önce. Demir Deniz karisti yazarken ayh
Tamam ekliyorumIkimiz ayni düşünüyoruz.
can09e ile birlikte 3 oy ile
Deniz Alp i de listeye eklesene canimmm G gamzeli_bebis
Yusuf bende cok beğeniyorum ama eşim istemedi onuKuzum bende öneri yazayım dedim
Aras
Egemen
Barbaros
Ben bunlara taktım ama bizim olursa belli zatenYusuf olacak bu isimlerde takıntı olarak kalır bide ben çift isim sevmiyorum ya birisi birini başka birisi diğerini söylüyor valla sinirlerim tepeme çıkıyor benim duyunca
Uras ın anlamı benim cok hoşuma gitti şans talih mutlulukmuş anlamıUras ismi pek hoş gelmedi sanki bana :)
sadece deniz çok güzel ya da farklı araştırmalar da yapılabilir gibi
Onda da uraz mı uras mı muhabbeti döner malum s z t dUras ın anlamı benim cok hoşuma gitti şans talih mutlulukmuş anlamı
Uras ta uraz da aynı anlama çıkıyor bakınca ikiiside sansalar olurOnda da uraz mı uras mı muhabbeti döner malum s z t d
%90 erkek dedi dr.Sen ne düşünüyosun bellimiydi senin cinsiyet bir kızın vardı demi?
Bence denizalp i bütün olarak da kullabilirsin.. denizalp oğlum hadi gel çişini yapalımUras ta uraz da aynı anlama çıkıyor bakınca ikiiside sansalar oluryaşlılar biraz söylemekte zorlanabilir ama bilemedim eşimde Uras Deniz fikrine alıştı gibi ama bakalım olmadı kura çekicez demir alp ve uras deniz arasında Demiralp bütünde kullanılabiliyor tek isim gibi o açıdan iyi aslında off bakalım napcaz cok zor iş
Maşallahh isim var mi peki:)%90 erkek dedi dr.
Kızımın adi Bahar