- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
-
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Bendw demir ismini cok beğeniyorum ama bi anlamı yok diye tereddütte kalıyorumEger allah nasip eder 2. Bebegim olursa ve erkek de olursa benimkininde bi adı Demir olacak :) tabiki dha bu dusunceme 5 yil kadar var ama olsun
Bizim soyadimizla uyumlu duracagi icin boyle bi secim yaptik acikcasi. Ilk oglumun adı da Duha onu da ben secmistimBendw demir ismini cok beğeniyorum ama bi anlamı yok diye tereddütte kalıyorum
Zaten anneler seçmeliBizim soyadimizla uyumlu duracagi icin boyle bi secim yaptik acikcasi. Ilk oglumun adı da Duha onu da ben secmistim
Aynen 9 ay tasiyorsak hak bizde olmali. Hos ben 2 isim koydum esimi kirmamak adina ama o ismi kullanmiyoruzZaten anneler seçmeli
Babalar zaten soyadını veriyor dimi ama
Adıyla yaşasın paşaAynen 9 ay tasiyorsak hak bizde olmali. Hos ben 2 isim koydum esimi kirmamak adina ama o ismi kullanmiyoruzmaksat gonuller bir olsun
Aynen benim de hamile olursam diye dusundugumde hep kiz hayal ederdim. Ama oglum bir dogdu kızdan daha nazli daha nazik daha naifAdıyla yaşasın paşa
2. Yide erkek istiyorsunuz demek.
Ben cok istedim kızım olsun pipili süştü bizede
Ay yerim yaaaAynen benim de hamile olursam diye dusundugumde hep kiz hayal ederdim. Ama oglum bir dogdu kızdan daha nazli daha nazik daha naifbide saclari uzadi simdi kivir kivir topluyorum falan bana aratmadi yani bi de dogunda anliycaksin erkek bebek anneye guc veriyor destek gibi arkan daha saglammis gibi bi his bizimki 16 aylik simdiden babaya kafa tutuyor bana yaklastirmiyor
Valla teyzesi benimde gönlümdeki oUras Deniz:)
Demir Alp TOPUZ
Ben de hep 2.kizim olur diye habire kiz ismi arastirdim. Erkek isimlerinden bi türlü icime tam sinen olmuyor. Anlami ve soylemi kolay olmasi yeni jenerasyon isimlerinden olmamasi sartiyla ben de arastiriyorum isim bakalim.
Kizimda da tek isim koydum.
oğlumda da tek isim olacak.
(Cok beğeniyorum Deniz ismini.Deniz koyar gecerdim ben bana kalsa ama maalesef herkesin icine sinsin istedigimden koyamiyorum bu ismi)
Belki olabilir dedigim isim listem
Ömer
Selim
Fatih
Metehan
Arda
Kemal
Tesekkür ederiz tyzesi yorumların içinBu arada tek isim olacagi icin Demir i sevdiğim halde koyamiyorum çünkü tek başına anlami hosuma gitmiyor. Demir Alp guzel uymus, anlam olarak da güçlendirmiş Alp i
Aslında benim de aklımaDemir sert geliyor bana.uras deniz topuz soylerken karisiyor gibi.ben onerilerinizi farkli kombinleyerek alp deniz diyorum:)
Demir bana sert değilde karizmatik geliyor yaDemir sert geliyor bana.uras deniz topuz soylerken karisiyor gibi.ben onerilerinizi farkli kombinleyerek alp deniz diyorum:)
tesekkur ederiz teyzesi bencede cok güzelUras Deniz çok güzel