Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oğluşumun odası

ayyy maşallah herşeyii kendi gibi çok şekerrr
güle güle büyüt annesi opuyorumnanaktan

çok güzel canım. allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. özellikle duvar sticerlarınız şahane. bayıldım..............

Önce odanın resimlerini koymuşsun oğlum gelicek yazmışsın sonra gelmiş :') ay çok duygulandım yaaa gözlerim doldu valla güle güle büyüt canım

Erkek odası için en çok sevdiğim tema denizci olanlar ..benim oğlumun odası da denizci temalı yatağımız büyüyen yataklardan ve gemi şeklinde...görünce vurulduğum bir modeldi..sizin odanız da pek şık olmuş..güle güle büyütmek nasip olsun inşallah..

odanız çoook güzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah..herşey düzenli yerli yerinde bayıldım....halıyı gördüm kıyısından tam benim istediğim gibi lacivert kırmızı beyaz, nerden aldığınızı sorabilirmiyim?

bide ooo patikleri, yerim ben o ayakları, o hayvan figürlü patikler de harika...maşallah...

Son düzenleme:

teşekkür ederim ben de denizci temesını seviyorum hep öyle hayal etmiştim şükür yapabildim sağlıkla bebeğimi de kucakladım darısı isteyen herkezin başına.

teşekkür ederim güzel yorumlarınız için halıyı koyunludan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…