• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oğluşumun odası

:emir_bebek:

teşekkür ederim. emzirme koltuğunu irem bebeden 450tl ye aldık. antalyadan aldık ama tüm irem b.lerde var mı bilmiyorum. ama çok iyi bir firma; çünkü minder kılıfı rengini nasıl istedimse aynen yaptılar. :emir_bebek:

bilgi için tşk canım bende aldım farklı bir renk döşemeyi bizde kendimiz seçtik odamıs kahve krem o yüzden bizde kahve krem aldık gerçekten çok rahat ve kullanışlı bir koltuk bizim aldığımız mağaza bebek mağazası deil 350 tl aldık kaliteside oldukça ii inşallah bebeklerde severlerde bizde rahat ederis.

bilgi için tşk canım bende aldım farklı bir renk döşemeyi bizde kendimiz seçtik odamıs kahve krem o yüzden bizde kahve krem aldık gerçekten çok rahat ve kullanışlı bir koltuk bizim aldığımız mağaza bebek mağazası deil 350 tl aldık kaliteside oldukça ii inşallah bebeklerde severlerde bizde rahat ederis.

çok sevindim. güle güle kullanın. gerçekten çok rahat bir koltuk .istanbuldan mı aldınız. antalyada tek bir yerde vardı bir de internetten baktım. nette 750 idi. bizde .yasadığımız yerden alalım dedik görerek ve uygun fiyata..ist.da daha uygun galiba her şey .eşim sağolsun sevgililer gününde sipariş etti. sağlık ve mutlulukla kullanın cicileri.yerimseniben:emir_bebek:

çok güzel olmuş hakikaten sepet beşik çok hoşuma gitti... allah güle güle sağlıklıca kullanmayı nasip eder inşallah.

Hayırlısı ile kavuşun oğlunuza.Odasını ve eşyalarını huzurlu ve mutlu bir şekilde hayırlısı ile kullansın İnşallah

Harika hersey.ben 3 ay önce dogum yaptım inanki o sallanan sandalye çokkkişine yarıyacak hep onun üstünde uyuyacaksın....bebişinle sana mutluluklar canım.mükemmel bir duygu...

Harika hersey.ben 3 ay önce dogum yaptım inanki o sallanan sandalye çokkkişine yarıyacak hep onun üstünde uyuyacaksın....bebişinle sana mutluluklar canım.mükemmel bir duygu...

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için. ne hayaller kuruyordum eşyaları aldığımda bebeğimi o odada hayal ediyordum. artık odasında bebeğim. sürpriz yaptı minik prensim.:emir_bebek:

tatlımın son halleri teyzoşları:nazar::nazar::nazar:

s6002972.jpg

s6002975.jpg

s6002996.jpg

:nazar::nazar::nazar:

Herşey çok güzel,oğlunuzda çok tatlı maşallah Allah uzun ömürler versin.
Alışverişlerinizi nereden yaptığınızı öğrenmek isterim.

Herşey çok güzel,oğlunuzda çok tatlı maşallah Allah uzun ömürler versin.
Alışverişlerinizi nereden yaptığınızı öğrenmek isterim.

iyi dilekleriniz için çokteşekkürler. alışverişi bir çok yerden yaptık. mobilyaları mdf den kendi ürünlerini yapan ve özdilek ve kipanın karsısındaki bebe mağazasından halıyı şarampoldaki koyunlu halıdan. perdeyi murat pasa cami civarındaki bir perdeciden,kıyafetleri mothercare, antalya enes bebe, weniceden... emzirme koltuğunu irem bebedenbebek arabası ,şeker sepeti ve sepet beşiğide irem bebeden aldık.a.s

Son düzenleme:
herseyini ne güzel hazirlamis annesi babasi.. cok güzel bi oda allah anali babali büyütmeyi nasip etsin..

Back