Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimharika olmuş odası oğluşunun...
çok güzel olmuş bebeğin içinde huzurla büyüsün :)))
teşekkür ederim. emzirme koltuğunu irem bebeden 450tl ye aldık. antalyadan aldık ama tüm irem b.lerde var mı bilmiyorum. ama çok iyi bir firma; çünkü minder kılıfı rengini nasıl istedimse aynen yaptılar.
bilgi için tşk canım bende aldım farklı bir renk döşemeyi bizde kendimiz seçtik odamıs kahve krem o yüzden bizde kahve krem aldık gerçekten çok rahat ve kullanışlı bir koltuk bizim aldığımız mağaza bebek mağazası deil 350 tl aldık kaliteside oldukça ii inşallah bebeklerde severlerde bizde rahat ederis.
çok güzel olmuş hakikaten sepet beşik çok hoşuma gitti... allah güle güle sağlıklıca kullanmayı nasip eder inşallah.
Hayırlısı ile kavuşun oğlunuza.Odasını ve eşyalarını huzurlu ve mutlu bir şekilde hayırlısı ile kullansın İnşallah
Harika hersey.ben 3 ay önce dogum yaptım inanki o sallanan sandalye çokkkişine yarıyacak hep onun üstünde uyuyacaksın....bebişinle sana mutluluklar canım.mükemmel bir duygu...
odanızı sağlıkla kullanın inşallah :)) çok güzel olmuş.
çok tatlı bu minik kuzu allah güle güle büyütmek nasip etsin odasıda süper olmuş
Herşey çok güzel,oğlunuzda çok tatlı maşallah Allah uzun ömürler versin.
Alışverişlerinizi nereden yaptığınızı öğrenmek isterim.