Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy maşallah herşeyii kendi gibi çok şekerrr
güle güle büyüt annesi opuyorumnanaktan
ay herşey çok güzel maşallahh.güle güle büyütün canım.
çok güzel canım. allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. özellikle duvar sticerlarınız şahane. bayıldım..............
Önce odanın resimlerini koymuşsun oğlum gelicek yazmışsın sonra gelmiş :') ay çok duygulandım yaaa gözlerim doldu valla güle güle büyüt canım
çok güzel olmuş allah kucağına almayı nasip etsin...siyah bebek arabası çok hoş hangi marka merak ettim..
Her şey çok güzel olmuş. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Darısı bizlere inşallaaaah
Erkek odası için en çok sevdiğim tema denizci olanlar ..benim oğlumun odası da denizci temalı yatağımız büyüyen yataklardan ve gemi şeklinde...görünce vurulduğum bir modeldi..sizin odanız da pek şık olmuş..güle güle büyütmek nasip olsun inşallah..
odanız çoook güzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah..herşey düzenli yerli yerinde bayıldım....halıyı gördüm kıyısından tam benim istediğim gibi lacivert kırmızı beyaz, nerden aldığınızı sorabilirmiyim?
bide ooo patikleri, yerim ben o ayakları, o hayvan figürlü patikler de harika...maşallah...
herşey harika ama dolapların yerleştirilmesine düzenine bayıldmm