Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oğluşumun odası

Cokkk seker....odasi, giyecekleri, esyalari...hele bide kendisi :)
cok ama cok tatli olmus hersey...Rabbim uzun ömürler versin
Allah anali babali büyütsün canim....

rica ederim canim...
artik darisi bana insallah...
Insallah bende bebegimin odasini böyle düzebilirim(

rica ederim canim...
artik darisi bana insallah...
Insallah bende bebegimin odasini böyle düzebilirim(

aminn canım. o günleri yasamanı dilerim çok güzel günlerdi her haftasonu birşeyler almaya gidiyorduk. tek tek ellerimle düzdüm karnım burnumda gezdim de gezdim allahım herkeze bu duyguları tattırsın. sanada dilediğin zaman da dilediğin gibi bir evllat diliyorum.:Saruboceq:a.s.

cok gusel
rabbım saglıklan buyutsun odasında
darısı bıze
ınşşşşşş
cok hos olmus ama herseyı maşşşş

ay canım odanıza bayıldım hayalımdekı bebek odası. oglusuma bende öyle oda hazırlamak ısterdım ama malesef tayıncıyız sureklı. ve boyle ayrıntılı bı oda hazırlayamam sanırım. allah analı babalı buyutsun. huzurla saglıkla ınşallah

maşallah barekeallah sübhanallah çok güzel olmuş rabbm ağız tadıyla büyütmek nasip etsin

teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için.tayin olayı gerçekten çok zor eşya alsan bir türlü almasan başka türlü ben de öğretmenim ama 1 yıl eşimden ayrı yaşadım eşim antalyada yerlesik bir işte olduğundan tayin olayım sona erdi. darısı basınıza. minik prensi koklayın benim yerime.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…