Oğluşuma kardeş geliyor :)

perihan48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
5
0
Merhabalar arkadaşlar tekrar hamile kalamıyacağımı zannediyordum 4 yıldan sonra tekrar anneyim ALLAH herkese nasip etsinnnnnn..... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Niye hamile kalamayacağınızı düşündünüz ki? Geçmiş olsun bir rahatsızlığınız mı vardı? Neyse Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin.

teşekkür ederim arkadaşlar size bişi sorsam bu işlerden uzak kaldım bebeğime alışveriş yapmalıyım

ben evden alışverişimi yapıyorum hazır kapıma kadar getırıyorlar hem cocuğa bak hemde dısarıda magaza magaza dolaş zor oluyor

ya geçenlerde çok yakın arkadaşımın bebeğine alışveriş yapmak için interneti bayağı talan ettim.Bir sürü site var. Bunların içinde ucuzagetirdik.com sitesinde hemen hemen herşey var. Hem sadece bebek üzerine de değil site. Aklınıza gelebilecek herşey var. Umarım yardımı dokunur.

Bu arada ben de artık yaşımın geldiğini düşünerek evlenmeye karar verdim. Arada bir tüyo verirseniz sevinirim.:kedi:

Aaa evet Özlem hanımın dediği gibi ben de gördüm o siteyi.Bayağı dolaştım da sitede. Gerçekten şartları çok uygun. Benim istediğim ürünün renk seçeneği bittiği için alamamıştım. Ama sırf meraktan bugün baktım gelmiş. Sürekli güncellenen bir site.hem de şartları gerçekten çok çok uygun.

X