sagol cnm sen kacinci haftada ogrenmistin cinsiyetini sence kesin oglum diyebilirmiyim acaba sabahtan beri 3 boyutlu ultrason goruntulerine bakiyorum valla benimkinin pipisinemi benziyor dye hehe inanamiyorum ya ama hayirlisi olsun artik cnm
lora canim cok sevindim:1hug:
hadi hayirlisi sen kiz istiyordun ama olsun beeee saglikli olsun da farketmez dimi canima.s ama bakarsin kizdir cok az bir ihtimal da olsa..
ay ben de cok heycanliyim benim de dr a gittigim zaman 12 haftalik olacagim acaba belli olur mu benimki de neyse hayirlisi...:smiley-cool:
sagol cnm sende erkek hissediyorum demistin bakarsin seninkide kiz olurmus ama tabi isallah allah gonlune gore verir cnm ayrintili ultrasona girersen hemencik ogrenebilirsin herseyin hayirlisi kiz erkek hic farketmiyor saglikla kucagimiza alalim yeter
canım bana 14. haftadada %70 erkek demişti ama normAL ultrasondu...bidahada değişmedi yaramazım...değişmez yani merak etme...üstelik seninki büyük ultrasonmuş...
cnm ilk iki bucuk ay eksi yedim ama sonrasinda tatliya kaymaya basladim hic unutmam bi keresinde gece 12de esimi soylemesi ayip baklava almaya yollamistim cunku ruyalarimdada goruyodum takmiyodum kafama ama artik yemeseydim canim cikacak gibi hissettim simdi hala tatli yiyorum cok eksi seyleri sevmiyorum yuzumde yeni yeni sivilcelenme olusmaya basladi yani cirkinlestim diyebilirim eti cok yedim caydan cok tiksindim simdilik aklima gelenler bunlar sormak istedigin bisey varsa sor cnm
vallah bende acayip şekilde karpuz yiyorum peynir ve et favorilerim bu aralar banada erkekmiş gibi geliyor ben dün gittim doktora belli olmadı 15 gün sonra yine gidicem hakkımızda hayırlısı inşallahyasakkelime:sm_cool:
tebrik ederim! a.s.
Temkinli olmanız hoşuma gitti, en iyisi bu, çünkü oğlan ya da kendini belli etmeyen bir kız olabilir tabii ki. :sm_confused:Biri için heveslenip sonra diğeri olursa haksızlık olmasın değil mi, yıllar sonra sen beni oğlan/kız diye beklediydin dimi anne? demesin, değil mi?sırnaşık şeya.s.
loracim bi sorum daha var gogus uclarinda kkoyulasma oldumuu????????????
arkadaşlar bebeğin cinsiyeti kaç haftalıkken belli oluyor bilen varmı
asil kayip olan sensin sekerim sen kacinci haftada ogrenmistin oglusun olacagini ben ayrintili ultrasonda ogrendim bakalim doktor ancak kesin derse inanirim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?