- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi BenAyKizim
gayet de ciddiydim.güzel güzel geçinirken hep bir iğneleme.
Hayr esine vay hain demeniz ciddi miydi ? Yoksa sakamiydi idrak edemedim simidi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gayet de ciddiydim.güzel güzel geçinirken hep bir iğneleme.
yok ya aklı yetiyordur.yani anlamadığım beni biliyor ben öyle konuşurum eşim de keza öyle.bizim evimizde çok çok büyük kavgalar olmaz ki zaten.biraz rahat bıraksa....Yaslandikca cocuklasiyorlar iste,senin ciddi ciddi boyle birsey soylemeyecegini akli almiyor,daha dogrusu akli yetmiyor..
bende seytana donusursem bana da desınler boyleSen yaşlanınca da şeytana mı dönüşcen? O nasıl bi mantık
yok canım o şakaydı hain demem.kv ye cevap verirken çok ciddiydimHayr esine vay hain demeniz ciddi miydi ? Yoksa sakamiydi idrak edemedim simidi
yok canım o şakaydı hain demem.kv ye cevap verirken çok ciddiydim
eşim tek çocuk.ne kardeş ne akraba.eşiniz tek çocuk mu
değilse keşke bakmayı teklif etmeden önce dönüşümlü bakmak gibi bişeyi kabul etseydiniz
arkadaş demiş üstte küsme ama mesafeni koy..
yok canım o şakaydı hain demem.kv ye cevap verirken çok ciddiydim
O yaşa geldiğinde umarım hatırlatsın o zaman bu yazdığını. Evet çok huysuz yaşlılarda var ama yaşlı daha ne kadar yaşıycak ki kalan ömründe biraz huzurlu olsa nolur. İlerde sizi şeytan gibi gören evlatlar gelinler damatlar torunlar olup sizi yalnız bırakırlarsa diye bi düşünün gençlik elden gidecek her zaman bu yaşta olmayacaksınızbende seytana donusursem bana da desınler boyle
korkulacak bırsey yoksenin annen aynı duruma düşseydi ve eşin böyle düşünseydi ne hissederdin?
Ben korktum kişi olarak senden.
evet onun eşiyle ilişkisi hiç öyle olmamış.aslında çok boş vakti yok.namazdı Kuranıydı örgüsü çocuklar derken günü dolu geçiyor ama gene de bana sarıyor işte.Öncelikle tebrikler, sizin yaptığınızı çoğu evlat kendi anne babasına yapmıyor. Ne güzel cenneti kazanıyorsunuz. Yaşlılar zamanla iyice çocuklaşıyor. Şöyle düşünün onun şu an tek meşgalesi ev. Evde ne olup biterse o da söz sahibi olmak istiyor. Tabii ki sizin eviniz, ama tatlı dille onu başka şeylere yönlendirin. İşte bildiği şeylerle ilgili meşgul etmeye çalışın, yemekle filan alakalı. Biraz da aradaki kuşak farkından dolayı sizin şaka yollu söylediklerinizi o ciddiye alıyordur, onun muhtemelen eşiyle böyle bir ilişkisi yoktu. Kendi evliliği gibi sanıyor sizinkini de.
Maddi sıkıntılar eş çocuk ev derken sizde sıkılmışsınız tabi üstüne böyle olunca daha sıkılır insan ama o da sığıntı gibi görür kendini şu durumda yaşlılar hep böyle. Ne mutlu ki en büyük sevabı işliyosunuz yaşlıya bakmak zordur bilirim 26 sene yaşlılarla yaşadım evlendim ilerde bende kv kp yaşıycam bakıycam kim bilir. Dilerim evlatlarınız da sizin kıymetinizi bilir. Emin olun eşinizin gözünde sizin değeriniz daha da arttıyok ya aklı yetiyordur.yani anlamadığım beni biliyor ben öyle konuşurum eşim de keza öyle.bizim evimizde çok çok büyük kavgalar olmaz ki zaten.biraz rahat bıraksa....
eşim tabiki benim yanımda.zaman zaman konuşuyor yalnız kaldıklarında ama yine aynı.Eşinizin tepkisi önemli olan.
Siz ne deseniz batar. Bitanecik oğlu annesini çekip bu derece müdahale ederse işin çıkmaza gireceğini anlatsın.
evet onun eşiyle ilişkisi hiç öyle olmamış.aslında çok boş vakti yok.namazdı Kuranıydı örgüsü çocuklar derken günü dolu geçiyor ama gene de bana sarıyor işte.
korkulacak bırsey yok
benımde annem yaparsa
ona da desınler bende yaparsam bana da desınler
burada okudugumuz kv deler pekı kac yasında
bız onlardan kucuguz neden sorun yasıyoruz cunku yaslarına layık davranmıyorlar
yaslarının getırdıgı olgunlukla davranmıyorlar
demek ıstedıgım onceden bı yaslı gorsem merhamet duyardımm bakıma muhtac falan dıye
ama sımdı bakıyorum o ton ton nınler dedeler gelınlerıne kök söktürüyor
hatta ayırıyorlar
huzursuzluk verıyorlar aıle lerı yıkıyorlar
seytan degıl mı bunlar resmen?
o hiç belli olmaz ne kadar yasayacagı 78 yasındaymıs ömrü varsa 90 yasına kadar yasar 12 yıl ne olacakO yaşa geldiğinde umarım hatırlatsın o zaman bu yazdığını. Evet çok huysuz yaşlılarda var ama yaşlı daha ne kadar yaşıycak ki kalan ömründe biraz huzurlu olsa nolur. İlerde sizi şeytan gibi gören evlatlar gelinler damatlar torunlar olup sizi yalnız bırakırlarsa diye bi düşünün gençlik elden gidecek her zaman bu yaşta olmayacaksınız
Ruhunda kötülük olan insan kötüdür.. Ben cok iyi anladım seni. Ogullarinin yuvasini kendi elleriyle yikan seref yoksunu sozde buyukler var..korkulacak bırsey yok
benımde annem yaparsa
ona da desınler bende yaparsam bana da desınler
burada okudugumuz kv deler pekı kac yasında
bız onlardan kucuguz neden sorun yasıyoruz cunku yaslarına layık davranmıyorlar
yaslarının getırdıgı olgunlukla davranmıyorlar
demek ıstedıgım onceden bı yaslı gorsem merhamet duyardımm bakıma muhtac falan dıye
ama sımdı bakıyorum o ton ton nınler dedeler gelınlerıne kök söktürüyor
hatta ayırıyorlar
huzursuzluk verıyorlar aıle lerı yıkıyorlar
seytan degıl mı bunlar resmen?